Fordele ved æblecider eddike skyller på sort hår 2018

9 november 2018

Der er ingen mangel på hårprodukter markedsføres mod sorte hår af alle teksturer, uanset om du har brug for noget at få mest ud af din afslappede manke eller du er ude efter super-fugtgivende produkter til din naturlige Lokker. Behandle dig selv til en stor ny hårplejeserie er vidunderlig, men det er også en god idé at se, hvad du allerede har på hånden. Jo mere du lærer om sort hår og hvad der er godt for det, jo mere kan du blive overrasket over at erfare, at dit køkken kan rumme et væld af lækkerier. I mange tilfælde kan du spare penge og tid ved at se på dit spisekammer hylde til det nyeste produkt.

Æble cider eddike skylninger er ikke for alle, men hvis du ønsker at give denne billige behandling en chance, vil du nyde følgende fordele. Husk, ikke bruger ufortyndet eddike på dit hår; dette er en skylning, blandet med masser af vand. Tricket er at finde det perfekte forhold mellem ACV til vand; nogle kvinder sværger ved en 1: 4 af ACV: vand, mens andre bruger meget mere vand. Da dette er en syre, vi taler om, er det bedre at fejle på siden af ​​mere vand.

load...

Lukker neglebånd, hvilket fører til glathed

Hvis du ser en streng af hår under et mikroskop, vil du se, at det ikke er en glat rør. Den er dækket med skala-lignende neglebånd. Når dit hår neglebånd ligge fladt, din Lokker vises blankere (eller i det mindste have nogle glans) og dit hår føles glattere. Hår neglebånd bliver ofte beskadiget ved dårlig behandling og kemiske processer. Hævede neglebånd ikke reflekterer lyset så godt og føler grovere.

Brug ACV skylninger efter rengøring er med til at lukke neglebånd skaft, gør dit hår glattere, mere skinnende og lettere at rede igennem, samt at holde fugt i mere effektivt.

Balances hårets pH-niveauer

load...

Kort videnskab lektion: På pH-skalaen, som går fra 0 til 14, menneskehår falder på den nedre og mildt sure ende, et sted mellem 4,5 og 5,5. Desværre er mange af de hårprodukter, vi bruger forstyrre vores hårets naturlige pH, da en masse af dem er basisk og i den højere ende af skalaen.

Læs også:

Ufortyndet æble cider eddike har en pH mellem 4 og 5, men du bør ikke bruge det ufortyndet på dit hår! Fortyndet, det er tættere på en pH-værdi på ca. 2,9; stadig sure og meget bedre end en pH på 7, ofte findes i kommercielle produkter. En eddike skylning hjælper med at genoprette din hårets naturlige pH balance, holde det sundt.

For at undgå skader eller groft hår, begynder med et stort forhold mellem vand og eddike (4: 1 / vand: eddike er et godt udgangspunkt), men du kan altid øge eller sænke dine mængder efter behov.

Fjerner produkt oprustning

En af grundene til mennesker, der er på en "no-poo" regime som ACV skylninger er, fordi det fjerner oprustning, der kan gøre dit hår ser kedeligt. Hvis du ikke bruger shampoo, du stadig nødt til at få gamle produkter og snavs ud af håret. ACV skylninger, som regel kombineret med en bagepulver udrensning rutine, er stor for at skære gennem olieagtig buildup. Når alle disse gamle produkter skylles væk takket være den eddike, bør dit hår føles blødere og fremstår mere levende.

load...

Lindrer kløende hovedbund

Hvis du lider af en kløende hovedbund og / eller skæl, skylninger eddike ofte yde nødhjælp fra irritation, fordi eddike indeholder antibakterielle egenskaber. Den kløen behøver ikke at være en effekt af produkt oprustning, men i nogle tilfælde er det. ACV effektivt skærer igennem oprustning på håret og hovedbunden, hvilket giver din hovedbund frisk, ren starten den har brug for.

Overkommelighed

Ikke alle har ubegrænsede midler, når det kommer til at købe hårprodukter. Når du kan finde noget, der virker for dig, mens du sparer en masse penge, er det tid til at fejre. Ikke alene er regelmæssig æble cider eddike utroligt billigt, det er nemt at finde. Bare pop i din købmand, kæde eller rabat detailhandler og chancerne er, vil du finde en flaske ACV for omkring en dollar.

Selvfølgelig, hvis du vælger den økologiske ACV, vil du bruge mere, men mange kvinder tout fordelene ved den ikke-økologiske udgave lige så godt.

load...