Fem trin til at reparere dit beskadigede, knuste hår

9 november 2018

Vejen til sundt hår er brolagt med produkter, potions, protein, og dyb conditioners.If dit hår er stegt eller lider af spaltede spidser, solskader, ledningsrod og brudte sprøde stykker, er det tid til at tage ansvaret for dit hår sundhed. Det er nemt at glemme, at vores hår kan være meget skrøbelige. Eksponering for solen, hårtørrer, strygejern, og selv daglig tandbørstning kan tage sit præg og efterlader dig der ønsker en tidsmaskine.

Det er vigtigt at huske, at reparere skadet hår ikke vil ske natten, men over tid. Udvikling disse vaner vil få dig på vejen til bedring.

De-gunk dine Lokker

De produkter, vi bruger, og selv det vand, vi bruger til at fjerne de produkter, vi bruger, kan forårsage dit hår til at have en mindre-end-sund glans. Build-up er et alvorligt problem med hår og kan få det til at være slap, livløs, og endda forårsage dine ender til at splitte og føle skør.

load...

Kom denne opbygget gunk fra dit hår er det første skridt i at reparere skader og have sundere hår. En god afklaring shampoo, en bagepulver afklaring behandling, eller et æble cider eddike skyl er gode muligheder for at fjerne produkt opbygning, hårdt vand indskud, og mineral oprustning på din hair.How ofte du har brug for at fjerne opbygge virkelig afhænger på de produkter, du bruger, og vandet kommer ud af hanen. De fleste mennesker kunne bruge en afklaring behandling mindst en gang om måneden.

Tjek to foretrukne afklaring shampoo:

Beskyt dit hår mod solen

load...

En af de største syndere af skader på håret, farven falmer, og sprøde ender er solskader. Hvis du ikke beskytter dit hår mod solens UV-stråler, det tid til at begynde nu. Og selv om vi er mere udsatte i sommeren, så glem ikke, at solen skinner hele året rundt.

Efter en lang dag med sol eksponering (ture til stranden, vandreture, udendørs sportsaktiviteter) er det en god idé at give dit hår en dejlig lang fugtgivende behandling til at holde skader i skak og hjælpe dit hår ophold i tip-top stand.

Tjek vores foretrukne hår fugtgivende behandlinger:

Prøv en varm olie behandling

Læs også:

Hot olie behandlinger indgyde hår med glans og fugt. De er også super simpelt at gøre sig hjemme. Påfør dit foretrukne hår olie generøst at rengøre, kan håndklædetørt hair.You også raid køkkenet og prøve olivenolie eller citrongræs olie.

load...

Dæk med en badehætte eller plastfolie og anvende varme ved hjælp af et varmt håndklæde (frisk fra tørretumbler), din hårtørrer, eller sidde i solen på en varm dag. Efter opvarmning af olien, lad dit hår til at køle ved stuetemperatur, og skyl med koldt vand. Hot olie behandlinger kan gøres en til tre gange om måneden afhængigt af mængden af ​​skader og hvordan tør dit hår er. For meget olie kan forårsage dit hår til at blive vist fedtet, så pas på ikke at overdrive det.

Favorit varm olie behandlinger:

Få en god dyb konditionerende behandling

En ugentlig dyb konditionerende behandling er et must for at reparere dit hår skader og forebygge fremtidig brud. Men ikke alle dybe balsam er de samme.

Det er vigtigt at finde en dyb balsam, der fungerer sammen med din hårtype, vil ikke veje dit hår ned, eller få dit hår til at føle fedtet. En dyb balsam er især vigtigt, hvis du farve dit hår, fordi beskadiget hår vil blegne hurtigere end sundt hår. Hvis det er muligt, at arbejde med dit hår stylist til at finde den rigtige dybe konditionerende behandling til din hårtype.

Tjek nogle af ourfavorite dybe balsam:

Bliv klippet

Lad os se det i øjnene, hvis din Lokker er beskadiget, dine ender bryder, skørt og opdeling, og du føle, at du taber på gode hår dage, en klipning (eller bare få regelmæssig haircuts) vil redde dagen.

Du behøver ikke at hugge det hele ud (selvom nejer og nisse haircuts kan fortryde alle dine skader uden at skulle købe alle de produkter). Hvis du ikke er klar til at gå kort, få en sund trim, prøv lag, genopfinde dit ansigt indramning, eller give et nik til nogle trendy pandehår. Dette vil fjerne nogle af de skader og gøre reparationsprocessen lidt lettere

load...