Fem myter om naturligt sort hår

12 november 2018

Før relaxer s blev let tilgængelig, sorte mennesker rettede deres hår gennem en række midler, hvoraf mange var meget barsk og ødelæggende. Selv om størstedelen af ​​sorte kvinder stadig foretrækker at bære deres hår glattet, har der været en støt voksende bevægelse mod at bære naturlige hår. Der er dog stadig en masse misinformation, der forhindrer nogle mennesker i at acceptere deres hår som det vokser fra deres hovedbund. De vælger at glatte deres hår, fordi de stadig tror, ​​at disse misforståelser om naturlige hår. Hvad er de virkelige sandheder om disse fælles naturlige hår myter?

Naturlig hår er ikke alsidig

Hvis du tror Afros er den eneste stil til naturlige hår, er du glip af et væld af unikke frisurer, der er smukke og sundt for dit hår og hovedbund.

Nogle af de mange naturlige frisurer du kan bære, omfatter:

Derudover kan du kombinere disse stilarter for at skabe dine egne one-of-a-kind frisurer. Hvis dit hår er kort, kan der begrænser din alsidighed noget, men jo længere dit hår vokser, jo flere stilarter du kan eksperimentere med og nyde.

load...

Naturlig hår vokser ikke

Sort hår i sin naturlige tilstand har en tendens til at skrumpe op, forhindrer dig i at se sin virkelige længde, der fører til den populære tro, at det ikke vokse langt. Mens alle har en forudbestemt hårlængde, der er på grund af genetik, med ordentlig pleje, kan du dyrke dit hår, så længe det er bestemt til at være, og du behøver ikke en relaxer eller perm til at gøre det! En relaxer retter dine krøller, så du kan se længde lettere, men de kemikalier i det ikke fremme hårvækst.

Hår vokser i gennemsnit 1/2 tomme per måned, herunder sort hår. Dit hår vokser, men du kan ikke fastholde længden på grund af kemisk misbrug, tørhed, ekstrem varme styling og en generel mangel på ordentlig pleje.

load...

Naturlig hår er stærk

Naturlige hår ser stærk, hvilket er grunden til at så mange mennesker ved et uheld misbruge den med hårdhændet behandling. I virkeligheden, sorte hår er skrøbeligt og skal behandles med den blideste af pleje, for at det at blomstre. Brede tand kamme, naturlige ingredienser og dine egne fingre er de bedste redskaber og produkter til naturlige hår. Du vil opdage, at lav-manipulation og beskyttende stilarter normalt bidrage til at fastholde længden, fordi konstant plejemidler kan være for meget for nogle hårtyper.

Læs også:

Naturlige hår har brug for fedt

Mange produkter, du finder i den etniske hårpleje afsnit af din lokale butikker er fulde af ingredienser, der er ikke det bedste for sorte hår. Ironisk, men sandt. Petroleum og mineralsk olie udgør en stor procentdel af sorte hår produkter og alt, hvad de gør, er tilstoppe din hovedbund og tiltrække snavs til dit hår. Du behøver ikke at "fedt" din hovedbund for det at være sund.

load...

Heldigvis nutidens forbruger har mange flere muligheder end tidligere. Nye virksomheder jævnligt dukker op, der appellerer til det sorte hår marked med produkter fuld af gode-for-dit-hår ingredienser. Du vil finde mange, der ikke indeholder:

Borte er de dage, hvor man kun kunne finde disse præmie mærker online. Du kan finde navne som Jane Carter, Asiam, Eden BodyWorks, Shea Fugt, Alikay Naturals og mere på lokale detailhandlere samt online.

Naturlig hår er svært at styre

Naturlig, tekstureret hår kan synes svært at styre, hvis du forsøger at behandle det som glat hår. Hvis du bruger de samme værktøjer og forvente de samme resultater, som du ville på rettede hår, er du nødt til at blive skuffet. Men når du lærer at behandle naturlige hår på en måde, der ikke forsøger at ændre det eller ændre det, kan det være lige så overskueligt som enhver anden form for hår.

Du bliver nødt til at bruge forskellige redskaber og metoder til styling. Dine fingre, en bred tand, naturlig og sender stritter pensler og naturlige olier er alle gode måder at behandle sorte hår. Hvis du er vant til at håndtere rettede hår, lære nye rutiner og teknikker, arbejde med din naturlige tekstur i stedet for imod det vil give de bedste resultater.

load...