Et trin for trin tutorial for at dreje sort hår

9 november 2018

Dette er en færdig to streng twist frisure. Det blev skabt på nyvasket og aircondition naturlige hår uden udvidelser.

Inden du begynder at vride, var fugtigt hår prepped med Carol datter Khoret Amen Hår Olie og lov til at lufttørre omkring 90%. En fælles spørgsmål newbies har, er "Skulle du vride på vådt eller tørt hår?" Svaret er virkelig op til dig og kan kræve eksperimenter på våd, fugtig, næsten tør og helt tørt hår. Du vil opdage, at du får forskellige resultater afhængigt af, hvad du starter med.

load...

Prep hver sektion

Det er op til dig at vælge størrelsen på hver twist sektion; bare sørg for at de er så ensartet som muligt. Mens en rotte-hale kam er nyttigt for at skabe gode, selv dele, kan du finde ved hjælp af dine fingre til at gøre dele nemmere når man vænner sig til denne metode. Disse dele behøver ikke at være helt nøjagtig, men hvis du ønsker at gøre dem meget pæn omkring forsiden af ​​dit hoved, træk kammen ud derefter.

Finger kam enkelte twist afsnit før vridning, samtidig anvendelse af en bedrift agent. Her arbejder vi Økologisk Root Stimulator Lock & Twist Gel gennem hver sektion for at give en lys, ikke-klæbende hold.

load...

Opdele sektionen i to

Opdel den del af håret i to dele. Prøv at gøre dem så jævn som muligt. Hvis de er ikke engang hele vejen ned, kan du løber tør for hår på en sektion og er nødt til at låne fra den anden sektion.

Begynd at vride

Til at begynde et twist, skal du blot sno hver sektion af hår rundt om den anden. Du kan gøre dette i en hånd-over-hånd bevægelse, men som du får dygtige, vil du ikke behøver at flytte hænderne så meget; du finder du kan vride bare ved at flytte fingrene til at vride håret.

Fortsæt ned afsnittet

Fortsætte med at arbejde din vej ned den del af håret, vride i samme retning. Dette kan variere afhængigt af, om du er højrehåndet eller venstrehåndet. Du behøver ikke at vride hver sektion går i samme retning, men; når du arbejder i nærheden af ​​din hårgrænsen, kan du ønsker at lede drejninger ryg, i hvilket tilfælde du skal vride væk fra dit ansigt. Hvis du vil have dine drejninger til at falde til fronten, sno dem mod dit ansigt.

Læs også:

Holde dine spændinger selv

load...

Prøv at opretholde en jævn spænding, som du sno håret. Det gør forskellen mellem drejninger, der vil holde nemt vs drejninger, der let opklare eller ser ujævn. Dette kan tage praksis, så du skal ikke bekymre dig, hvis dine spændinger er ikke rigtigt første gang.

Arbejde enderne

Arbejde hele vejen til enderne af håret. Du kan sætte en DAB af olie og / eller en bedrift agent på enderne for ekstra hold - det vil hjælpe, hvis dine ender er meget tørre. Når du når til slutningen, holde enderne fast mellem to fingre og slip gradvist trykket, så twist vil løsne og sætte sig på egen hånd.

Krøllede ender

Afhængigt af dine spændinger og om dit hår var vådt eller tørt, når du begyndte at vride, kan dine drejninger være tynd eller mere oppustede. En af grundene til de to streng twist stil virker bedre på naturlige hår end afslappet hår er, at krøllet eller coily ender vil holde sig på plads uden megen hjælp (hvis nogen). Med glat hår, vil enderne optrævle, fordi de ikke har noget at "gribe" på.

Hvis dit hår er afslappet, kan du prøve twist udvidelser for at se, hvordan du ser på dem, og hvis du kan lide udseendet.

Færdigt produkt

En færdig to streng twist frisure.

Twists kan vare alt fra en til et par uger. Du kan helt sikkert shampoo dem uden at skulle fortryde dem - bare koncentrere sig om udrensning din hovedbund og ikke manipulere drejninger for meget.

Twists vil sandsynligvis røgsky op som de bliver ældre, og der er ikke noget galt med det. Du kan finde et par behøver re-vridning her og der, men de skal holde op som en samlet stil, der er beskyttende, lav vedligeholdelse og lav-manipulation.

Ud over dette enkle og basale løs stil, vrider egner sig til flere andre varianter, herunder ponytails, vride ud og updos, så når du mestrer at gøre dine snoninger, kan du oprette mange andre frisurer fra det samme sæt.

load...