Ekspert tips til voksning af pubic hår til mænd og kvinder

12 november 2018

Tiltagende kønsbehåring kan betyde alle mulige ting-fra oprydning i siderne til at komme af med det hele. Sammen med at tage og efterlader håret præcis hvor du ønsker vi hjælpe dig med DIY retninger, hvordan man kan mindske smerter, at finde en ren salon, en stor voks tech, designe rådgivning og kønsspecifikke tips.

De stilarter for kvinder

En ren op? Hvad med det hele væk? Uanset om du ønsker en lille eller det hele væk, er der mange bikini stilarter at vælge imellem. Og ud over dette, det hår du ønsker venstre kan også tilpasses.

En regelmæssig, fuld, fransk, Hollywood og brasilianske bikini voks er nogle af de mest efterspurgte og almindeligt navngivne stilarter. Bare husk, at du altid kan oprette dine egne brugerdefinerede stil til din personlige smag.

load...

Hvordan at vokse bikinilinjen

Enhver tekniker, der ved, hvad de gør anvendelser i det mindste nogle hård voks, fordi det er perfekt til grove hår som i bikini zone. Det går på tykkere end blød voks og 'skrumpe' wraps håret, da det hærder, så håret til at komme ud lettere og resulterer i mindre smerte.

Hvis du ønsker at spare nogle penge, har vi gode nyheder: Du kan hente hård voks på din lokale skønhed levering butik eller få det online. Og endnu bedre, har vi de anvisninger om, hvordan du kan vokse bikinilinjen sig hjemme. Det er lidt tricky at bruge end blød voks, men du vil elske resultaterne!

Bedste Voks & Kits

load...

Hvis du vælger den gør-det-selv løsning, vi sammensætter de øverste produkter og kits, der kan tackle bikini hår. Nej, du behøver ikke nødvendigvis at skallen ud en masse penge eller købe særligt udstyr. Du kan bruge en kit, der koster det samme som en almindelig faglig bikini voks til at gøre flere hårfjerning sessioner i hjemmet.

Mænds bikini og brasiliansk voks

De stilarter for mænd

Du fyre har dine valg også. Du vil måske blive overrasket over, hvor populær denne service er for mænd. Lær om nogle af de fælles stilarter for mandlige bikini voks og hvad de indebærer til at fjerne hår under bæltestedet.

Læs også:

Brasilianske Tips

En brasiliansk voks letter næsten alle hår fra ryggen og fronten, til tider efterlader en lille strimmel eller trekant. Hvis du tør at få denne type, skal du få det gjort professionelt. Dette er ikke tiden til at spare penge og forsøge at tackle det selv derhjemme.

load...

Fordi det fjerner en masse hår i den følsomme bikini zone, er der visse ting, du bør gøre, før og efter at pleje din brasilianske. Disse tip kan bruges til noget bikini wax for at minimere bivirkninger som smerte, irritation, stød og indgroede hår.

Sådan finder du den bedste voks tech

Hvis du har besluttet at betale for din voks, så selvfølgelig, du ønsker det bedste af det bedste. Du behøver ikke nødvendigvis at betale øverste dollar for at få den ultimative oplevelse. Her er hvordan man finder den slugeste tech i dit område, der vil gøre du føler dig komfortabel, har du føler den mindste mængde af smerte og levere præcis den stil, du ønsker.

Find en ren salon

Valget af en professionel til at gøre arbejdet for voksning din bikini, kommer ikke uden mulige problemer. Du vil være sikker på salonen eller spa og teknikeren du går til er at holde den ren, beskytter dig mod at få en infektion, eller værre, en sygdom. Nogle enkle tegn kan hjælpe dig med at se, om de sætter din sikkert og sundt før profit.

Curb smerte

Lad os se det i øjnene, voksbehandling bikini-området er et meget følsomt område, og kommer ikke uden en vis grad af ubehag (læs: smerte). Heldigvis er der nemme måder at tage av faktor ned et par hak og gøre denne oplevelse mere tålelig, om du gør det selv eller at se en pro.

Hvad ansøger du om et Næsten Smertefri Wax

Design

Der er mere end bare at fjerne hår. Hvis du kan lide den dramatiske eller ønsker noget andet, kan du få det designet i forskellige former, farver eller endda med juveler. Nogle af disse kreationer kan gøres på egen hånd. Hvordan er det for den nye betydning af designer bikini?

load...