De mest moderne lange bob frisurer i øjeblikket

14 november 2018

En stor trend i håret er det lange bob. Det er ikke langt hår, men det er ikke kort hår, enten. Det har tendens til at satse skære noget sløv og lige over skuldrene. Det er en fantastisk længde, der virker på alle ansigtsform og hår tekstur.

Den lange bob-også kaldet en "lob" eller "demi-bob-kan være en tendens, men det er kommet for at blive. Det vil ikke gå ud af stil helst snart, og meget af det er på grund af den alsidighed af denne klipning. Hvorvidt du er klassiske, professionel, afslappet, funky, eller noget midt imellem, er der en lang bob der er perfekt til dig.

load...

En gradueret lang bob

Den lange bob fungerer godt med alle ansigtsformer. Da det er lang, det er en af ​​de få bobs, at en rund-faced kvinde kunne bære, fordi det gør underværker for slankende ansigtet. Også, hvis du har en lang ansigt, denne nedskæring gør et stort stykke arbejde med at tilføje volumen, som kan gøre dit ansigt ser bredere.

En stilfuld lang bob

Nøglen til en lang bob er, at det har dimension. Det kan være en smule intetsigende, når det er skåret for stump, så lag ofte er stablet i ryggen. Men det kan heller ikke være for lagdelt, eller ville det ikke være en bob.

load...

Den lange bob kan arbejde på lige, bølget, og selv krøllet hår. Det er quitethe alsidig snit, fordi du kan bære det bølget, flad-stryges lige, eller helt naturligt.

En asymmetrisk lang bob

Den lange bob kan være meget smart. I denne stil, den midterste del er meget frisk, og asymmetrien-med ryggen en tomme eller så kortere end den forreste er en populær snit.

For at få dette slanke udseende, du ønsker at strygejern dit hår eller spørg din stylist til at tynde ud dit tykke hår. Hvis du har bølget hår, kan du enten rette det med en flad-jern eller bære det bølget.

En krøllet lang bob

Når du går med den lange bob, dit hår er den perfekte længde for at tilføje nogle super søde krøller, når du vil. Selvfølgelig vil de krøller forkorte det op, men det er en sjov og hoppende udseende, især hvis du har tykt hår, der tager curlwell.

For at få dette udseende, skal du have et krøllejern og styling spray. Simpelthen spritz håndklædetørt hår med en styling spray, blæse den tørre, og derefter wrap en tommer stykker omkring en stor tønde krøllejernet.

load...

En slank og enkel lang bob

Dette er en sexet og sofistikeret version af den lange bob. Den partis lige ud til siden og snittet danner en vinkel-en smule kortere i ryggen end foran. Hendes naturligt tykt hår er blevet tyndet ud, mest sandsynligt med en barberkniv, som også blev brugt til at gøre enderne er tjavsede. Hendes hår er flad-stryges til slanke perfektion.

Læs også:

Til dette look, er det bedst at bruge en stor, rund børste. Prøv ikke at krølle enderne for langt under. Brug en flad jern og følge det med en glans spray sådan asBumble og Bumble s Shine Spray.

En shaggy lang bob

Du vil få en mere kantede udseende, hvis du spørger stylist til at tynde ud i enderne med en saks eller et barberblad. Dette skaber en smuk lodne bob der er fantastisk med en antydning af bølger.

For at få en bølget bob, spray håndklædetørt hår med en Volumizer eller håndfladen i en leave-in balsam, hvis du har tørt hår. Så, som youblow-tør, aimthe varme op i dit hår, mens du håndflade og kradser det.

En sofistikeret lang bob

Denne enkle klipning har lidt af tekstur stylet i den. Det er en fantastisk alternativ til mange lange nejer, som er så lige de synes at være flad-strøget.

Du kan lade dit lange bob lufttørre naturallyand det vil tage sig godt, også. Det er en god idé at give din styling værktøjer hvile på nogle dage, fordi det er bedre for dit hår sundhed.

En sjov, edgy lang bob

Den lange bob behøver ikke at blive stylet til perfektion. Sikker på, denne ene havde nogle hjælp fra et krøllejern, men det har stadig det lodne, edgy look, der er så cool. Det er et snit, der nemt kan være en vask-og-go stil for hver dag. Plus, de krappe ender parret med den dybe røde farve er bare for meget sjov.

En bølget lang bob

Halle Berry lange bob er meget smigrende at hendes knoglestruktur. Hun har ikke kantede funktioner, men bob gør hendes bløde ansigt synes stærkere. En masse af det har at gøre med de perfekt placerede, store og dristige bølger, som er endnu mere spektakulære med de gyldne højdepunkter.

Dette er et kig, at kvinder i alle aldre kan trække ud, især ældre kvinder, der er glade for en kortere, mere klassiske bob.

En kølig bob

Simpelt men åh så cool. Denne blonde bob er fantastisk, fordi det har bare et par urolig lag. Ved afskeden håret ud til den ene side, de forreste virker som side-fejede pandehår og tilføje volumen, selvom de er næsten den samme længde.

Et modent lang bob

Lange bobswith lag er et godt valg for enhver kvinde over 50. Dette er et casual look, der rammer ansigtet og dip-farvet ender tilføjer et strejf af lune. Hvis du vil, kan du tilføje pandehår til denne nedskæring, og det kan gøre dig se endnu yngre.

En afslappet lang bob

Lange bob frisurer er super alsidig. Du kan fladjern hår, så det er slankt og sofistikeret, kan du krølle håret, eller du kan lade det lufttørre. Denne casual look er en stor for kvinder, der ikke ønsker at sætte en stor indsats i deres hår, men det giver også masser af muligheder til særlige lejligheder.

load...