De 10 hotteste prom frisyre trends 2019

11 november 2018

Her har vi håndplukket 10 mest populære prom og hjemkomst frisure tendenser, der vil stå sin prøve. Men for det første, overveje følgende tips.

4 regler at leve efter, når picking din prom frisure

Når det gælder om at finde den perfekte frisure for prom eller hjemkomst, overholde disse 4 regler og du vil være god til at gå:

No. 1: Vælg kjolen først. Dit hår bør supplere din kjole, ikke konkurrere med det. Det samme gælder for din prom makeup. Finde ud af din makeup sidste - efter du har valgt den kjole og frisure.

load...

No. 2: Overvej din personlighed. Du ønsker at være behagelig på prom, hvilket betyder, at du ønsker at ligne de allerbedste udgave af dig selv. Hvis du er en afslappet pige, der aldrig går makeup, prom er ikke dagen til at bryde ud din indre Kim Kardashian. Lad de formelle updos for de klassiske, traditionelle piger i din skole.

No. 3: Arbejde med dit hår tekstur, men overveje at ændre det op at overraske alle. Krøllet hår ser fantastisk enten ned eller op, venstre krøllet eller blæst-tørrede super straight (der vil overraske alle!). Lige hår kan være bøjet ind bølger og oprullet i udsmykkede updos (ved hjælp af stifter og hårspray). Bølget hår kan enten rettes eller krøllet og er den perfekte tekstur for halv-up / halv-down stilarter samt updos.

load...

No. 4: Endelig, når du vælger stilarter, tænke fremad 20 år. Disse prom billeder kan dukke op på 2038 version af Facebook, så du ønsker at se fabelagtig og tidløst.

Den rodet updo

Rodet er trendy og har været i et par år. Disse prom og homecoming frisurer er utrolig elegant, men alligevel ikke shellacked på plads.

Hårtype: Messy updos fungerer bedst med en smule af bølge eller krøller i dem. Hvis du har super glat hår, skal du bruge hjælp fra et krøllejern eller varme ruller, før du forsøger updo. Du skal også hår, der er i det mindste til skuldrene eller længere. Mens du kan gøre disse selv, anbefaler jeg hjælp fra en pro eller i det mindste en ven.

Personlighed: Rodet updos arbejde med alle personligheder.

Kjole seværdighed: Virker fint med stropløs kjoler, fordi de vise udskæringen. Great for kjoler med stropper, også. Undgå dette udseende, hvis du har en overpyntet kjole, hvis du har en masse i gang under halsen, du vil have noget simpelt og elegant over nakken.

load...

Halv-up / halv-down

Fyrene elsker at se dit hår, det er ingen hemmelighed, men iført dit hår ned kan være for kedeligt for prom. Disse halv-op / halv-down udseende er særligt sexet, fordi de har både din hud og dit hår.

Hårtype: Denne stil virker på alle hårlængder og teksturer, bortset fra hår, der er kortere end hagen. For at holde dette udseende fra at være kedeligt, kan du tilføje krøller, bølger eller udvidelser til dit hår.

Personlighed: Dette er en klassisk prom tendens, så det fungerer bedst for piger, der foretrækker de traditionelle, klassiske udseende. Men du kan funk denne stil op med en bikube puf.

Kjole seværdighed: Disse stilarter fungerer godt med stropløs kjoler

Klassisk updo

Disse klassiske prom frisurer omfatter det meste updos fremhævede på berømthed røde løber. Vælg mellem en række klassiske frisurer, en Roundup af chignons og et galleri af ballerina boller. Pas på ikke at gøre din updo for stramt, eller trukket-tilbage, fordi alt, hvad du vil se i billederne er din pande og hals. Sats på en side del med pandehår vinklet forsigtigt over panden.

Hår tekstur: Virker på alle hårtyper fra lige til super krøllet. Hår bør være mindst til dine skuldre.

Personlighed: Denne stil er bedst på klassiske, traditionelle piger.

Kjole seværdighed: Fungerer godt med de fleste kjole typer. Undgå afslappet, flydende kjoler. Stor frisure, hvis du byder på en halskæde, øreringe eller en overpyntet kjole.

Læs også:

Langt hår

Hvem siger, at du er nødt til at sætte hår i en updo til prom? Du kan gå lige og slanke, eller vælge bouncy krøller eller beachy bølger. Bare ikke dukke op på prom ser som du gør hver dag i skolen. Hvis du er iført dit hår ned og løs, sørg for at det rammer under toppen af ​​din kjole. Ellers kan det se boxy. Hvis dit hår ikke er lang nok, kan du få udvidelser bare for prom. Eller vokse ud dit hår.

Hår tekstur: Virker på alle hårtyper.

Personlighed: Fungerer med alle personligheder, undtagen traditionelle piger, som er bedre tjent med en updo.

Dress typen: balance en tætsiddende, kurve-hugging kjole med løse, flydende bølger eller krøller. Dette look fungerer godt med stropløs kjoler og spaghetti-stropper. Undgå at bære dit hår ned, hvis kjolen er en grime eller dækker brystet.

Kort hår

Hvem siger, at du er nødt til at gå længe på prom? Kort hår er frække og sofistikeret. Med den rigtige kjole og smykker, kan selv en nisse snit ser klædt.

Hår tekstur: Virker på alle hårtyper undtagen super tyk og krøllet.

Personlighed: Edgy, funky, afslappet, sporty.

Kjole seværdighed: Du kan bære enhver kjole med kort hår. Overvej en kjole, der smigrer din kropsform snarere end din frisure.

Braids

Fletninger er mere populære end nogensinde. Prøv en bolle indpakket i en fletning, en fletning som en bøjle eller krøllet hår løst flettet ind i en romantisk updo.

Hår tekstur: Lige eller bølget. Virker på alle hårlængder, undtagen super kort.

Personlighed: Afslappet, romantisk, sporty.

Kjole seværdighed: Det er virkelig afhænger af fletninger.

Hestehale

En slank hestehale eller den super trendy side hestehale kan sætte dig ud fra mængden ved skolebal i år. Parret med den rigtige kjole og smykker, kan en hestehale være din bedste prom hår mulighed.

Hår tekstur: Fungerer bedst med lange, lige hår. Hvis du har bølget hår, glatte det med en flad jern først. Undgå en hestehale, hvis du har krøllet hår. Spil op din makeup med smokey eyes.

Personlighed: Stor på sophisticates, sporty piger, casual piger og bestille orme. Bare vær sikker på dit hår ser ikke ud som om du trak den tilbage til fodbold praksis.

Kjole seværdighed: Korte kjoler med flouncy nederdele, moderne kjoler og lange, kurvet kjoler alle arbejder godt med en hestehale.

Side-fejede hår

Berømtheder elsker side-fejede ser på den røde løber, fordi de ser fantastisk.

Hår tekstur: Du skal langagtige hår for dette look.

Personlighed: Virker på enhver, der er villige til at prøve noget nyt.

Kjole seværdighed: En populær kig på den røde løber i år var en ærmer kjoler med hår trukket over til siden. Hvis din kjole har det ene ærme, dette er en stor mulighed for dig. Pile håret over ærmeløs side.

Accessorized hår

Der er så mange seje måder at bejewel eller tilbehør til din prom frisurer. Vind et bånd i krøllet hår, sætte en Vintage broche-slået-hårnål på siden af ​​din updo eller halv-do eller fletning en juvelbesat streng ind i din side 'gøre. Her er blot et par røde løber ideer til at inspirere dig:

Hår tekstur: Alle.

Personlighed: Daring, sofistikeret, romantisk, sporty og piget.

Kjole seværdighed: Bedst med enkle kjoler. Også være forsigtig med ikke at over-accessorize. Hvis du er iført juveler i dit hår, springe halskæde og bære en armbånd og enkle Diamantdupper stedet.

Faux bob

Dette look har været omkring den røde løber for en stund og gjort rigtigt kan være absolut sød. Alle vil synes, du hugger dit hår!

Hår tekstur: Bedst på bølget hår eller hår, der er blevet krøllet. Skal være under skuldrene.

Personlighed: Daring, romantisk, trendy.

Kjole seværdighed: Fungerer godt med kjoler med ærmer, ærmeløse kjoler og enhver kjole, der ville arbejde med en bob frisure.

load...