De bedste og værste frisurer til firkantede ansigter i 2018

15 november 2018

Hvis du har et firkantet ansigt, overveje selv heldig. Nogle af de mest kendte ansigter gennem tiderne, har en stærk, kantet jawline. Kvinder med firkantede ansigter også ældes meget godt og tage de bedste billeder.

Med dette slideshow, opdager de bedste og værste haircuts for firkantede ansigter, herunder denne smukke snit på Megan Fox. I modsætning til kvinder med lange ansigter, der ikke kan slippe af sted med langt hår, kvinder med firkantede ansigter ser fantastisk med denne længde hår.

Gwyneth er en klassisk firkantet ansigt

load...

Gwyneth ser bedst i flade-stryges lange låse, som disse. Tæppet effekt af hendes hår-som hun får, fordi hun dele det i midten, derefter flad-jern det-skjuler de skarpe kanter på hendes kæbe, mens du spiller op hendes fantastiske kindben.

Lige efter fødslen af ​​sin søn, Moses, Paltrow afskåret sit lange hår, der voksede ned til hendes bryster og var for lang -a faktum hun indrømmede. Hun forsøgte en lang bob for en stund, men er nu tilfreds med en lang snit, der ender under hendes kraveben. Bemærk hvordan hun dele hendes hår lige ned i midten, hvilket gør, hvad der kunne være et kedeligt udseende meget moderne. Hvis du går med dette look, skal du sørge for at skære i bare et par lange lag til bevægelse.

load...

Keira Knightley er perfekt lang bob

Lange nejer er stor på en firkantet ansigt, så længe de er bløde og lagdelte. Undgå en skarp, stump bob der rammer lige ved din hage, og det vil kun forstærke din kæbe, hvilket skaber en boxy effekt.

Den lange bob er perfekt til en person, der har Keira s firkantet ansigt. Du kan se, hvordan denne nedskæring forlænger hendes ansigt endnu er stadig meget kantet. Her er et tip, jeg elsker at dele: spørg din stylist til at klippe dit bob kortere i ryggen, holde håret længere i front.

Skulder-længde nedskæringer flatterende på firkantede ansigter

Skulder-længde hår er flatterende på alle ansigtsformer, men som du kan se her på Kate Moss, dette bestemt udskæring er især rart på en firkantet ansigtsform. De lysbølger hjælpe blødgøre Moss skarpe, kantede jawline og den midterste del (almindelige på mange kvadrat-faced skuespillerinder og modeller) fungerer meget pænt med dette look.

load...

En dårlig frisure til en firkantet ansigt: den alvorlige hestehale

Når alt håret er trukket tilbage fra ansigtet, som vist her på skuespillerinden Gwyneth Paltrow (som har en klassisk firkantet ansigt), squareness er meget tydeligt. Hvis du har skarpe, kantede funktioner, en alvorlig hestehale eller bolle fremhæver, at funktionen. Hvis du kan lide det, stor. Men dette look er et typisk "ikke" for firkantede ansigter. Og ja, jeg ved, hvad du tænker: Gwyneth er smuk og ser godt ud med næsten enhver frisure, men hun er alle vinkler her (og du kan ikke se hendes kjole).

Se blødere hestehale muligheder i dette galleri af klassiske hestehaler.

En dårlig klipning for en firkantet ansigt: stumpe pandehår og en længde bobs

Mange kvadrat-faced kvinder ønsker at nedtone deres stærke, kantede kæbe. Her vil Christina Ricci et-længde bob være barske på en kvinde med et firkantet ansigt. De stump-cut pandehår parret med bob, der rammer lige ved hagen ville gøre en firkantet ansigt synes endnu mere firkantet. Så hvad er en bedre kigge efter en firkantet ansigt? En længere bob og side-fejede pandehår.

Olivia Wildes lange hår med side-fejede pandehår

Disse side-fejede pandehår blødgøre Olivia Wildes firkantet jawline, og hendes lange låse hjælpe pull off et helt fantastisk look.

Skulder-længde hår med lange lag

Betragt dig selv heldig. Du deler have et firkantet ansigt med celebs som Demi Moore, Mandy Moore, Keira Knightley, og Rosario Dawson.

Her Mandy Moore viser off en meget flatterende frisure, der komplimenter hendes firkantet ansigt. De lange lag starte lige under hendes hage og hendes hår slutter ved hendes skuldre.

Rosario Dawson

Rosario, en klassisk kvadrat-facedbeauty, viser off hendes kraveben skåret med bølger. Dette look tilføjer blødhed til hendes stærke jawline. Hvis du har nogen naturlige bølger eller krøller, overveje det naturlige look-det willsoften dine kantede funktioner.

Din side spørgsmål

Lucky dig, kan du slippe af sted med en midterste del, som er super ungdommelig og trendy i øjeblikket. Havde Gwyneth skiltes hendes hår på siden, ville det have gjort hendes ansigt vises rundere.

Maria Shriver frisure arbejder på en firkantet ansigt

Lange lag vil altid supplere et firkantet ansigt. Lange lag særlig stor parret med side-fejede pandehår. Dette kig på Maria Shriver (en klassisk firkant) er perfekt: hendes lag begynder på jawline og fortsætter nedad.

Paulina Porizkova lange, naturlige bølger

Paulina Porizkova har en klassisk firkantet ansigt og hendes lange hår virker på hendes ansigtsform, fordi de bløde bølger (sandsynligvis hendes naturlige hår tekstur) blødgøre de barske hendes kantede jawline. Langt hår er meget flatterende på en firkantet ansigt, men hvis du har set min tidligere tip du vil være sikker på at skære i nogle lange lag for at tilføje mere blødhed til fronten.

Læs også:

Blødgøre en firkantet ansigt med en updo

Krøllet hår eller bølger blødgøre vinkler på en firkantet ansigt. Her er et godt eksempel på den perfekte updo på en firkantet ansigt. Skuespillerinden Minnie Driver har naturligvis super krøllet hår, men hun ofte glatter det. Her hendes updo fungerer smukt, fordi det er blødt, bølget, og indrammer hendes ansigt.

Jacqueline Onassis' bløde bølger

Hvem ønsker ikke at ligne Jackie Onassis? De viste her på Jackie bølger blødgøre hendes jawline. Dette look kan opnås ved at krølle hår.

Hvis du har krøllet hår, så prøv at holde længden under jawline. Krøllet hår tendens til at Frizz op, når alt for kort og en længere snit vejer ned krøllerne, så de ikke ser poofy. Tekstur i form eller krøller (eller hakkende ender) er en stor kigge efter firkantede flader.

Bølget hår

Bølger (ligesom krøller) kan blødgøre kantede funktioner, som det fremgår her på Jessica Biel, en anden klassisk firkantet ansigt. Hvis du har super glat hår, så prøv spritzing det med en styling spray og snoede 2-tommer sektioner omkring tønde acurling jern. Dernæst finger-kam ud og slut af med at holde spray.

En dårlig klipning for en firkantet ansigt: nissen

Den nisse snit er fantastisk på petite kvinder med små funktioner. Men dette look ville kun fremhæve dine kantede funktioner, hvilket gør yourface vises for barsk.

Lag omkring ansigtet blødgøre en barsk kæbe

Overvej lag omkring ansigtet, som dem i dette billede. De vil blødgøre den barske vinkler på din kæbe, næse og kinder.

Dårlige og gode frisurer til en firkantet ansigt

Den frisure til venstre (Kate Bosworth) er perfekt til en firkantet ansigt, fordi krøller vil blødgøre en stærk kæbe.

Sørg for, at enderne er ikke skåret lige over (lange lag er foretrukket), ellers kan du stå tilbage med en trekantet look, der er uklædelig til firkantet ansigter. Overvej en side del, snarere end en midterste del, som også blødgør kantede funktioner.

Den frisure til højre er for skarp til en firkantet ansigt. Faktisk er det kun gør vinklerne mere kantet.

Evan Rachel Wood funky genvej

Dette er en dejlig snit på Evan Rachel Wood, der har et naturligt firkantet ansigtsform. Denne nedskæring vil også arbejde for en person med en lang ansigt. Hvis du har et rundt ansigt og begære denne frisure, er du også heldig, vil den arbejde på din ansigtsform, også.

Undgå denne nedskæring, hvis du har en hjerteformet ansigt, der normalt kommer med en spids hage. Lange pandehår, der rammer lige ved hagen vil kun drawattention til din spidse hage.

Yolanda Foster lange bob

Hvis du tænker på at gå kort og ligesom denne nedskæring, er du heldig, fordi det fungerer godt på nogen. Du kan se hvor flatterende det er på Yolanda Fosters firkantet ansigt.

Før du afskære alle dine hår, huske på, at kort hår har skal trimmes hver fire til seks uger, hvis du ønsker at bevare din stil.

Jennifer Garner lange bølget hår med side-fejede pandehår

Hvis du har et firkantet ansigt, har du kantede funktioner. Din kæbe er næsten lige så bred som dine kindben, og hvis du skulle tegne et diagram over dit ansigt, ville det ligne en firkant.

Fordi dit mål er at blødgøre dine hårdt vinkler, de bedste pandehår for du er lange, side-fejede pandehår, der græsser øjenbrynene. De bør ramme lige under panden, men være længere på siderne, ligesom disse pandehår på Jennifer Garner, en naturlig firkantet ansigt.

Nøglen til din perfekte pandehår er at sikre, at pandehår er tilspidsede længere på siderne, end de er over panden. Håret over panden bør ramme på pande eller lige under det. De pandehår kan være tjavsede, så noget af din pande til at kigge igennem.

Disse Pinterest pandehår er awesome

Udseendet af lange hår med tyk, fuld pandehår er en stor, kantet, hip frisure, der kan tage år off dit look.

Det virker fint på firkantede ansigter, med en advarsel: siderne af frynser skal være længere end midten af ​​frynser. Hvis du får den typiske stumpe pandehår, risikerer dit ansigt optræder endnu mere kantet. De længere kanter blødgøre en firkantet ansigt.

Et forslag til at finde din ideelle frisure er at holde eyeing berømtheder, der deler din ansigtsform. Disse celebs har flere folk opskæring og coiffing deres hår og altid har den bedste udseende for deres ansigtsform.

Ja, du kan gå edgy

Jeg giver dig tilladelse topush konvolutten. Her er en sjov edgy frisure, der ser godt ud på en firkantet ansigt shape.Edgy nedskæringer er meget hot lige nu.

Den Pompadour er uber edgy

Denne Pompadour frisure ser godt ud på Kelly Osbourne, der har et firkantet ansigt. Håret tilføjer elevator på toppen og forlænger ansigtet.

Denne nedskæring er mere om holdning end din ansigtsform. Denne nedskæring virker bedst på grove, tykke hår. Fin hår vil bare falde fladt uden hjælp fra et væld af styling produkt. Jeg kan ikke understrege nok behovet for at finde en god stylist. En god stylist er dygtig til funky frisurer og kender til at følge formen på dit hoved i stedet for bare din ansigtsform, når der skæres en kort, edgy stil.

Hovedgærdet hår

Bedhead er hot, hot, hot, og det handler om konsistens. Det er det casual look gået skuddermudder. Nogle stylister bruge tør-skæring teknik til at opnå det perfekte look, fordi det giver dem mulighed for at se, hvor de cowlicks er, og hvordan håret naturligt falder.

load...