De bedste stilarter lige nu: langt, sort hår

9 november 2018

I dette galleri finder du billeder af smukke, lange, sorte frisurer. Sort hår er svært at vokse langt, så de fleste af disse kvinder fik hjælp i form af væve-i extensions.

Her er et par tips om vævninger.

De forskellige typer af vævninger

Vævninger er enten menneskehår eller syntetisk hår. Det er bedst at vælge de allerbedste hår muligt, og det betyder at gå til menneskehår, hvis du har råd til det.

Du kan endda vælge teksturen af ​​dit hår vævning. Du kan eksperimentere med en struktur, der er helt anderledes end dine eller vælge en, der passer dit naturlige hår, så det er mindre indlysende, når du er i mellem vævninger og set med dit naturlige hår. Vælg mellem bølget, lige og endda krøllede muligheder. Et af de hotteste diller i øjeblikket er naturligt krøllet vævninger lavet af kinky naturlige hår.

load...

Når du beslutte, hvilken type hår du får, næste du vælge den metode, som alle er tidskrævende. Indsyede væver eller udvidelser er meget populære. Hår er dybest set syet ind cornrows lavet af dit naturlige hår. Så længe dine cornrows ikke er for stramme, og du passe på dit hår, ved hårvask og konditionering ugentligt, kan dine indsyede udvidelser vare op til 8 uger.

Varmt og kold fusion er andre populære muligheder og tendens til at være de dyreste muligheder. Med varm fusion, er vævningen knyttet til dit naturlige hår med varm lim. Dette kan vare op til flere måneder, men kan være skadeligt for dit hår. Kold fusion er mere skånsom og bruger en keratin polymer til at fastgøre væve til dit naturlige hår.

load...

Endelig kan du vælge mikro-link udvidelser. Disse tilslutte vævning til håret ved enkelte tråde ved hjælp af spoler. Dette er den mest tidskrævende af de 4 muligheder, men resultaterne kan vare op til 5 måneder.

Hvordan til at passe din væve - og dit naturlige hår

Det er vigtigt at tage sig af din pebret investering. Din vævning vil vare meget længere, hvis du passe det ordentligt. Det betyder shampooing og konditionering på ugebasis, fortrinsvis med et sulfat-frie shampoo. Du kan have denne professionelt udført, eller du kan gøre det selv. Du bør fokusere på hovedbunden, hvilket er hvor olier opbygge. I mellem vaskene, brug en tør shampoo på rødderne til sop op nogen olier.

Det er vigtigt at holde din hovedbund olieret med jojoba eller kokos olier. Du kan købe disse i sprayform.

Børstning hår med en orne s stritter hårbørste er også vigtig. De naturlige børster hjælpe distribuere hårets olier fra hovedbunden til håret, naturligt condition dem. Altid børste hår fra enderne på op til rødderne, detangling hår som du går. Og du behøver ikke bekymre dig, hvis du oplever kaste. Dette er normalt. Alle væver og parykker vil kaste noget.

Læs også:

Du kan style dit vævning som du ville dit eget hår ved hjælp af flade strygejern, hårtørrer og krøllejern.

load...

Du bør beskytte dit naturlige hår og din hårgrænse så godt. Din naturlige hår, dine kanter og din hovedbund har brug for en pause i mellem vævninger. I løbet af denne "off periode," du kan bære tørklæder eller parykker. En sjov paryk for at holde på hånden er det perfekte go-to i mellem dine vævninger. Du kan få det syet ind cornrows eller få den klippet på til nem-on, let-off.

Vælg din stylist omtanke

Hvem gør dit hår kan betyde forskellen mellem forfærdelige udvidelser og eventuel hårtab til hår, der ser ud som om den voksede naturligt fra dit hoved. Gør dit hjemmearbejde og ikke nøjes med købet stylist over erfarne ene med store referencer. Spørg folk, hvis hår du beundrer hvor de går. Det er altid en god start.

Gå ikke glip af:

Beyonce

Keke Palmer

Sanaa Lathan

Tasha Smith

Zoe Kravitz

Thandie Newton

Fleur Øst

Meagan Godt

Tami Williams

Queen Latifah

Naomi Campbell

Naomi Campbells væve her er forbløffende. Hendes stumpe pandehår og lange, lige hår er både moderne og sofistikeret. Du kan enten gå længere eller kortere med denne nedskæring, men husk på de stumpe pandehår får brug for vedligeholdelse.

Se flere sorte frisurer

Wendy Raquel Robinson

LisaRaye s Blunt pandehår på lange hår

Garcelle bølger

Ciara er glat hår

Jennia Fredrique

Halle Berry

Se mange flere sorte frisurer

Beyonce

Ashanti Goes lang & Dejlig

Melissa Fords perfekt frisure

load...