De bedste solcreme produkter til hår

10 november 2018

Solen, klor og salt vand kan være brutal på dit hår om sommeren, der forårsager din hårfarve til at falme hurtigere. Her er de bedste solcremer og hår beskyttelsesmidler til sommer.

Bortset fra at bruge disse produkter, anbefaler vi iført en hat, når ud i solen, altid sætte solcreme på den del i dit hår, og når du finder dig selv at komme ind i poolen eller vandet, våd dit hår grundigt i ferskvand, før det bliver i en puljen, chlorerede vand vil ikke stadig at allerede vådt hår.

load...

Fekkai præ-soleil hår udstråling og beskyttelse tåge

Dette fungerer fint for at beskytte hårfarve (rødhårede især elsker det). For de bedste resultater, ryst det op godt og spray, combingor palming gennem håret.

Sun bum strand formel - 3 i 1 orlov i

Jeg tror ikke, jeg nogensinde har set et produkt på Amazon.com mere universelt elskede. Næsten alle anmeldelser var overvældende positive. Det får 5 stjerner, trods alt. Beloved til at holde hår ildelugtende forbløffende og følelse bløde efter svømning i havet, søer eller chlorerede pools, vil denne spray beskytter håret hele sommeren.

Ultra Swim Klor Removal Shampoo

Dette er en fremragende shampoo for svømmere. Det får flotte anmeldelser og på omkring 8 € er meget overkommelig. For at sikre dit hår ikke bliver grøn, første, sættetid hår i koldt vand før hoppe i poolen. Brug denne shampoo efter i tilfælde nogen klor har dyppet i.

load...

Paul Mitchell Sun Shield Conditioning Spray

Dette er et fremragende produkt at have på hånden, hvis du har farvet hår, som du bør beskytte mod solen, klor eller saltvand (solen bleger ud farvede hår). Denne konditionering spray indeholder olier, der blødgør håret og vil gøre fedtet hår ser fedtet, så det er bedst bruges i tørt hår. Sørg for at rede nok af dette produkt gennem håret for bedste beskyttelse.

Bumble and Bumble afkølende kompleks for (forfærdeligt) tørstig

Brug en dime- til kvart-størrelse mængde af denne leave-in balsam på tørt eller kruset hår, før du hovedet ud til stranden eller poolen for dagen. Dette produkt er bedst brugt på nyvasket, fugtigt hår, men kan bruges dagligt, hvis du ikke vaske dit hår hver dag (du ikke bør).

Læs også:

Du vil elske den glans balsam giver dit hår. I slutningen af ​​dagen, enten skylle balsam eller lad håret ned i løs bølger. Dette produkt virker bedst på tørt, skadet eller forarbejdet hår og hjælper tam krus. Det er ikke godt for fedtet hår.

load...

Malibu C Svømmere Wellness shampoo og balsam

Shampooen får den grønne ud og balsam blødgør tør, kruset hår påvirket af klor eller saltvand. Forældre elsker dette for deres blonde børn, og det fungerer fint for voksne svømmere så godt.

Aveda sol pleje beskyttende hår slør

Denne beskyttende spray fra Aveda hjælper bortfiltrere skadelige UVA og UVB stråler. Produktet indeholder alle mulige æteriske olier foregav at beskytte håret mod frie radikaler og solen samtidig med at håret stærkere.

L'Oreal EVERPURE UV beskytte spray

Dette er et anstændigt UV hårspray, der beskytter hår og hovedbund og får flotte anmeldelser. Én con er den lugt, som brugerne siger er temmelig dårlig, men forsvinder efter ca. Halvdelen anhour.

Phyto Plage beskyttende sol slør

Spray Phyto beskyttende strand spray på håret før du trykker på stranden og bagefter. Ikke alene beskytter håret mod sommerens hårdeste elementer, den genopretter håret i slutningen af ​​dagen. Great for skrøbelige, skadet hår.

Lav din egen uv hårspray bruge solcreme

Du kan lave dit eget UV hår produkt ved at blande 2 tsk solcreme SPF 30 (ligesom Alba solcreme afbilledet her) med en kop vand. Sætte dette i en sprayflaske og spray fugtigt hår. Kør en kam igennem, og du er god til at gå.

V8 tomatsaft

Hvordan er det for en naturlig måde at beskytte håret i sommeren? Enhver tomatsaft fungerer fint for at komme af med den "grønne" klor hår, farvet Blondiner tendens til at få. Du skal blot skylles håret med tomatjuice, når du forlader poolen. Lad et par minutter og skyl derefter. Den røde neutraliserer grøn.

load...