De 7 bedste shampoo og balsam til fint hår i 2018

13 november 2018

Vi er forpligtet til at forske i, afprøvning, og anbefale de bedste produkter. Vi kan modtage provision fra køb foretaget efter besøger links inden for vores indhold. Lær mere om ourreview proces.

Her er en lille hemmelighed til varig volumen, og det har intet at gøre med dyre styling produkter eller den måde du føntørre dit hår: Det hele er forankret i den rigtige volumizing shampoo og balsam lavet specielt til din hårtype.

Indrømmet, kan en volumizing mousse eller styling spray gøre underværker for fint, fladt hår, men hvad du vasker og tilstand med virkelig betyder noget også. Ved at prepping tråde med den rigtige shampoo og balsam, du opretter den ideelle base til at bygge store stilarter, der vil vare hele dagen.

load...

Husk, ikke alle fint hår skabt lige. Måske du har fint hår, der er også tørt. Eller måske du har problemer med spaltede spidser. Heldigvis, hårpleje er ikke one-size-fits-all enten. Så uanset om du har brug for en fugtgivende endnu let formel til at bekæmpe tør eller noget, der kan binde flossede ender, alt imens volumizing selvfølgelig, være sikker på at der er en flaske skræddersyet til dit hår bekymring.

Med så mange produkter derude, hvordan kan du vide, hvilke der er bedst? Du kan skumme, skyl og gentag, eller lad os håndtere travle arbejde. Vi har rundet op de ti bedste shampoo og balsam til fint hår på markedet lige nu. Hver af disse flasker leverer seriøs volumen-og andre fantastiske fordele såsom hydrering, styrkelse og meget mere!

load...

Bedste shampoo & conditioner til kort hår: Kenra shampoo & conditioner

Uanset om du har en bob eller nisse eller noget midt imellem, har du sandsynligvis bruge nogle form for styling produkt-en mousse, en spray eller gel-at style dit hår. Når du bruger alt dette avl dit hår dag efter dag, det skaber oprustning, som kan tiltrække snavs, vejer tråde ned og efterlader dine tråde kedelig og flad i processen.

Indtast Kenra Volumizing shampoo og balsam. Denne shampoo og balsam duo detoxes strenge af produkt tilfører samtidig tilsætning blød, all-over volumen til korte, tjavsede strenge. Kroppen opbygning shampoo er beriget med proteiner og panthenol, og renser meget godt uden stripning. Den volumizing conditioner indeholder en styrkelse af silke proteiner og tilføjer vidunderlige hoppe til fint hår. En Amazon bruger rapporteret, at hendes hår følte mærkbart fyldigere umiddelbart efter brug. ”Mit hår faktisk føles tykkere som jeg skylle ud balsam!” Det er ikke så mærkeligt, denne shampoo og balsam duo er en Amazon valg produkt.

load...

Bedste shampoo til langt hår: Pantene Pro-V blotte mængde shampoo

Fakta: Langt hår er tungt og det bliver tynget nemt. Og hvis dit hår er fint og fladt til at begynde med, opnå varig volumen vil være så meget sværere med langt hår-men ikke umuligt.

Hvad du behøver, er en volumizing shampoo, der er vægtløs nok til at modstå den tunge træk af langt hår, og Pantene Pro-V Sheer Volume Shampoo virkelig leverer. Denne lette formel indeholder en blanding af Pro-V næringsstoffer, antioxidanter og hår-fortykkelse ingredienser som panthenol for at øge diameteren af ​​hver hårlok, hvilket gør fint hår se markant fyldigere over tid.

Sikker på, det har en masse imponerende ingredienser i det, men hvad virkelig indstiller dette volumizing sæbe bortset fra de mange andre på markedet er en ingrediens, det ikke har: silikone. Denne klare gel formel er silikone-fri. I tilfælde af at du ikke vidste, kan silikoner gøre dit hår slap og fedtet, når den anvendes ved rødderne. Men denne shampoo forsigtigt renser uden at efterlade en tung oprustning. Som en Amazon korrekturlæser med fint, fedtet hår udtrykker det, Pantene Pro-V Sheer Volume Shampoo ”giver vidunderlige fylde uden at tilføje vægt.” Og når parret med Pantene Pro-V Sheer Volume Conditioner, det preps fint, fladt hår for stor, voluminøs stilarter, uanset om du går efter lange strømmende bølger eller en overdimensioneret topknot.

Bedste conditioner til langt hår: Klar 24/7 total pleje balsam

Ønsker længere, tykkere, blankere hår? (Selvfølgelig du gør!) Sætte Så Clear hovedbund og hår Total Care Conditioner i håret rotation. Som du måske ved, sundt hår begynder med en sund hovedbund. Når huden på dit hoved er glad, det skaber den perfekte fundament at vokse skinnende, smukke hår.

Klar 24/7 Total Care Conditioner feeds din hovedbund med hår-styrkende ingredienser-vitamin B5, C og E, og en beroligende blanding af solsikke, mandel, sojabønner og kokos olier-og gendanner din hovedbund naturlige fugtbalance at hjælpe vokse længere og stærkere hår fra rod til spids.

Læs også:

Formlen er cremet, men du kan faktisk glatte det til rødderne uden at tynge ned selv de fineste tråde. Det er også nemt at arbejde gennem håret og udglatter lang, knudret hår på et øjeblik. Når parret med Clear 24/7 Total Care Shampoo, det efterlader langt hår sindssygt blødt og håndterbare.

Bedste shampoo til tørt hår: Organix biotin og kollagen shampoo

Måske du farve dit hår. Eller måske du Flatiron det daglige. Uanset hvad synderen kan være, dit hår er tørt og skørt og brug for fugt stat. Introduktion Organix biotin og Collagen Shampoo, en styrkelse af shampoo, der renser effektivt uden stripning væk de gode olier, der holder håret skinnende og fuld. Mens mange fugt-rige shampooer har tunge ingredienser, der kan efterlade fint hår ser fedtet og trævlet, vil denne styrkelse shampoo ikke gøre det. Det skyldes i stedet for blot belægning strenge, de volumizing ingredienser i denne formel-vitamin B7, biotin og collagen-faktisk trænge ind i håret til plump og tykkere tråde indefra og ud. Som en Amazon bruger med beskadiget, alt for forarbejdet hår fosser, ”Denne ting ikke kun gør mit hår blødere, men mit hår er helt sikkert meget tykkere.”

Bedste conditioner til tørt hår: L'Oreal Paris avancerede hårpleje volumen fyldstof

Hvis du er en af ​​de mange fine hår kvinder der ikke kan lide at bruge balsam, siden du er bange for at det vil tynge dit hår, vi helt få det: Nogle balsam er tykke og tunge og kan ende med at deflatere din stil. Men sandheden er, at der er mange forskellige typer af balsam derude, og det betyder, at du har bare ikke fundet den rigtige formel for dit hår. Hvis dit hår er tørt og fladt, du har brug for en balsam, der er både fugtgivende og volumizing. Din bedste chance er L'Oreal Paris Avanceret Hårpleje Volume Filler Fortykkelse Conditioner.

L'Oreal Paris Advanced Haircare Volume Filler Fortykkelse Conditioner slukker tørt, udtørret hår med fugtgivende ingredienser såsom glycerol mens vægtløs plumping molekyler fede strenge indefra og ud. Resultatet? Blød, tykkere udseende hår med mere bounce og glans. En Amazon bruger rapporteret, at det ”nærer mit tørre hår og på en måde det gør det lettere at style.” En anden sagde: ”Mit hår var skinnende og følte tykkere. Det gjorde ikke bygge op på mit hår eller vejer det ned, som det har været tilfældet tidligere med nogle andre balsam.”Og når parret med L'Oreal Paris Avanceret Hårpleje Volume Filler Fortykkelse Shampoo, fortykkelse effekt er kumulativ. Med andre ord betyder det, jo mere du vasker og tilstand, vil den mere omfangsrige dit hår ser. Det er en win-win!

Bedste shampoo & conditioner til glat hår: levende bevis perfekt hår dag duo

Udviklet med hjælp fra MIT forskere, er dette prisbelønnede duo formuleret med to patenterede kraftcenter molekyler-PBAE for volumizing og OFPMA for sundere udseende tråde-at holde glat hår glat og uden krus uden at tynge det ned. Living Proof Perfect Hair Day Shampoo er sulfat- og silikone-fri, og fjerner olie, snavs, og produkt oprustning uden stripping hår af dens naturlige olier. Den tilsvarende conditioner er vægtløs og trænger dybt, hvilket giver glat hår bounce og glans uden at det bliver sløve rest. Bruges sammen, denne combo-som er egnet til farve- og kemisk behandlet hår-faktisk hjælper med at holde lige tråde renere længere. Amazon-brugere har rapporteret, at de kan gå en ekstra dag uden vask. Én Sephora bruger rapporteret, at Living Proof Perfect Hair Day gør du føler at du bare gik ud af salonen.

Bedst til spaltede spidser: Nexxus ProMend spaltede spidser reparere systemet

Har dine spaltede spidser har delt ender? Ked af at bryde det til dig, men den eneste reelle løsning er trimning dem ud med en saks. Men når hakke dit hår off er ikke en mulighed, Nexxus tilbyder den næstbedste løsning.

Beriget med elastin protein og hørfrøolie, Nexxus ProMend shampoo og balsam targetand reparation brud, forhindre fremtidig skade og opføre sig som lim til at binde flosset ender tilbage sammen. Split-end binding shampoo hjælper justere og tætning spaltede spidser under forsigtig udrensning og fjernelse af urenheder. Opdelingen-end binding balsam har særlige polymerer, der virker som magneter til midlertidigt at sammensmelte flosset ender sammen igen, mens konditionering og beskytter skadet hår.

Mens rettelsen ikke er permanent, vil regelmæssig brug af shampoo og balsam hjælpe enderne af dit hår ser nyslået. Så selv om dine spaltede spidser er der stadig, vil dit hår blive vist fyldigere og sundere.

load...