De 7 bedste produkter til fint, fladt hår i 2018

9 november 2018

Vi er forpligtet til at forske i, afprøvning, og anbefale de bedste produkter. Vi kan modtage provision fra køb foretaget efter besøger links inden for vores indhold. Lær mere om ourreview proces.

Baby-fint hår er sød, når du er faktisk en baby. For mange voksne med fint, fladt hår, kampen er reel. Det er lank, spinkelt, skvattet. Det kan næsten ikke holde en krølle og falder fladt og fedtet ved middagstid, men alle ønskede er Kate Middleton 's hoppende blowout eller Giselle tykke, Beachy bølger. Pipe drøm, siger du? Selvfølgelig ikke!

load...

De rigtige styling produkter kan bringe selv den fineste, fladeste, wispiest hår tilbage til livet. En fortykkelse creme kan oprette hele kroppen; en strukturering pulver kan tilføje elevator og greb til fine, glatte strenge; astyling spray kan hjælpe med at gøre volumen vare så længe som possible.Now en tyk, saftig hår er kun en spritz, ising eller spray væk.

Men med så mange produkter derude, som man rent faktisk virker? Her er en Roundup af thebest volumizing produkter, der vil tage din gudgivne hår til nye højder.

Bedste samlede: stue bevis fuld fortykkelse creme

Udviklet med hjælp fra MIT forskere, dette prisbelønnede fortykkelse creme er temmelig geni. Living Proof Fuld Fortykkelse Cream er udstyret med en banebrydende fortykkelse teknologi, der gør flad, halte hår udseende, føle og opføre sig som tykt hår. Og hvordan gør de det kunne man spørge? Virksomheden udviklede en patenteret polymer, indskud bittesmå, der er lettere end luft prikker langs hver streng, så de ikke ligger fladt mod andre dele af hår. Du kan ikke se eller føle disse fibre, men de skaber mellemrum mellem hver streng, bygge dit hår til at optage mere plads. Resultatet? Gravity-trodsende, all-over volumen. Og materialet er fleksibelt så godt, så din stil ikke vil falde fladt, selvom du børste det ud. Selv om det lyder måske for godt til at være sandt, 10.000 + kan lide på Sephora kan ikke styre dig i den forkerte retning.

load...

Bedste Drugstore: got2b fedt-tastic Øjeblikkelig Collagen Infusion Mousse

Got2b fedt-tastic Øjeblikkelig Collagen Infusion Mousse har en solid 4 stjernet review på Amazon - og det koster mindre end 10 €. Kan ikke bede om mere, ikke? Denne volumizing mousse har en lys, skummende formel, der er tilført med kollagen for at tilføje fylde og hold til din stil uden en klæbrig eller sprødt rest. Formlen er så let, at du kan anvende det fra rod til spids, ikke bare ved rødderne. Dermed skaber flot løft ved rødderne og tykkere tynde, wimpy tråde overalt. For maksimal volumen, anvende en palmful løbet fugtige tråde, fordeler det jævnt med en bred tand og stil som ønsket. Det er en fantastisk måde at oksekød op skinny fletninger eller wimpy kavitation.

Bedste anti-frizz: Morocannoil behandling lys

Moroccanoil Treatment Light er en mindre koncentreret version af kult-favorit Moroccanoil Treatment og er specielt sammensat til de sarte behov fint hår. Det har den samme krus-kampene, glans-styrke ingredienser som den originale - antioxidant-rige arganolie til tilstand og linolie at styrke - vil men denne vægtløse formel ikke tynge tjavsede tråde ligesom andre udglatning produkter kan. En ært-størrelse mængde af dette flydende guld er alt hvad du behøver at gøre løn en seriøs kamp mod krus. Du kan arbejde det igennem fugtigt eller tørt tråde, og det vil efterlade dit hår glat og mere overskueligt - selv i varmt, balsamisk vejr!

Læs også:

Bedst til kort hår: big sexy hair pulver spille lite volumizing pulver

Big Sexy Hair Powder Play Lite Soft Volumizing & Teksturering Powder er en volumizing og strukturering pulver, der tilføjer blød volumen og greb til korte stilarter, om du har en nisse eller en bob snit. Formuleret med acai bær papirmasse olie og risklidolie for beskyttelse og pleje, kan denne lette talkum på rødderne til øjeblikkelig rod lift samt længderne af korte hår for hele kroppen og tekstur. I modsætning til andre volumizing pulvere, som du ryster ud (som kan blive rigtig rodet!), Den lille flaske leveres med en målrettet pumpe dispenser der sprøjter den perfekte mængde pulver i en fin, sky-lignende tåge præcis hvor du ønsker det. Det giver også struktur og greb til fint, glat hår til at holde din stil bedre.

load...

Bedst til tynde hår: Toppik Hair Building Fibers

Vi har en tendens til at tænke på hårtab som en fyr ting, men sandheden er mænd er ikke de eneste, der står over udtynding hår som de bliver ældre. Omkring halvdelen af ​​alle kvinder over 40 erfaring hårtab. Og når du er født med fint, fladt hår, problemet bliver endnu mere indlysende.

Men du behøver ikke flipper ud. Der er en fantastisk midlertidig løsning kaldet Toppik Hair Building Fibers - og det kræver ikke en recept. Toppik Hair Building Fibers er bittesmå hår-lignende fibre fremstillet af keratin (den samme type af protein, der findes i ægte hår), der klamrer sig til din eksisterende tråde, hvilket gør dit hår vises med det samme tykke og frodige. Alt du skal gøre er at drys dem over på tynde områder på din hovedbund, dup eller gnide i. Fibrene holdes på plads af statisk elektricitet, hvilket skaber udseendet af fyldigere, tykkere hår, indtil din næste shampoo. Det er rigtigt: de vil ikke køre, smøre eller pletter, selvom du sveder eller går i stå i regnen. Det kommer i ni nuancer, herunder hvid og grå. Ikke så mærkeligt, det er Hollywoods bedst bevarede hemmelighed og en bedst sælgende punkt på Amazon!

Bedste styling spray: Kenra volumizing spray # 25

Uanset om du søger at sætte en blowout eller holde en updo på plads, det Kenra Volumizing Spray er den bedste volumizing spray derude. Denne letvægts styling spray sætter voluminøse bølger, hoppende kavitation og topknots med utrolig hold, men du kan stadig børste det ud til gør-overs uden afskalning. Den ultra-fin tåge tørrer hurtigt og er umuligt at overdrive, giver vægtløs hold og glans til enhver stil. Når du sprøjte, er det rokke-bevis i op til 120 timer, fugtighed resistent i op til 24 timer, og vind resistent op til 24 km / h. Ikke underligt denne top-sælgende formel er den mest revideret hårspray på Amazon.

Bedst til mænd: TIGI seng hoved b for mænd mat adskillelse brugbar voks

For fine hår fyre søger naturligt udseende hold og definition, TIGI Bed Head B for Men Matte Separation brugbar Wax er noget for dig. Denne lille sølv tin er mindre klæbrig end den typiske voks og er formuleret med bivoks, carnaubavoks og en speciel blanding af polymerer til opnåelse fladt hår stykke-y tekstur og hold uden at shellacked eller strittende virkning. Finishen er temmelig mat og kan anvendes på håndklædetørt eller tørt hår til at give din stil et øjeblikkeligt løft. Hvad mere er, betyder det ikke lugter blomstrende eller som en piña colada. Den har en frisk, ren duft, som er et stort hit hos mænd. Det er den bedst sælgende seng hoved for Mænd produkt globalt, og har opnået en solid 4,4 stjerner på Amazon.

load...