De 4 bedste mænds frisurer til udtynding af håret 2019

14 november 2018

Beskæftiger sig med udtynding hår eller en vigende hårgrænse kan være frustrerende. Som din hårgrænse bevæger sig frem og håret på toppen af ​​hovedet bliver mindre tæt, visse frisurer bare ser ikke helt så godt, som de plejer.

Heldigvis er der masser af måder at håndtere din frisure som dit hår begynder at aftage og tynd.

Fra frisurer til vigende fine streger til hårprodukter der tilføjer tykkelse og dække op pletter af tyndere hår, har du en række muligheder til din rådighed for at mindske de æstetiske virkninger af hårtab og holde dit hår ser godt ud.

load...

Nedenfor har vi listet vores bedste tips og anbefalinger til håndtering af din frisure som dit hår tynder og trækker sig tilbage. Vi har også noteret et par enkle forebyggelse tips til at hjælpe dig stoppe dit hårtab og undgå at gå fra balding til skaldet.

Vælg en hårtab-venlig frisure

Hvis du har at gøre med hårtab, er det vigtigt at vide, at ikke alle frisurer er lige. Nogle nedskæringer kan fremhæve dine tynde eller skaldet kampe og gøre dit hårtab indlysende, mens andre gør det mindre visuelt indlysende, at du taber håret.

Før vi kommer ind i vores frisure anbefalinger til mænd med tyndt hår, lad os dække den ene regel af styling dit hår mod hårtab: aldrig ty til en kam over.

load...

Sikker på, det ”skjuler” din skaldethed - i hvert fald i den forstand, at det dækker op synlige pletter af tyndere hår. Men hentehår er indlysende og meget let at få øje på, og som regel ender med at bringe mere opmærksomhed til din tyndere hår end en normal ville klipning.

Med denne advarsel ud af vejen, lad os se på nogle af de bedste frisurer til mænd med udtynding eller vigende hår.

Bedste mænds frisurer til udtynding eller vigende hår

Den brummer snit

Let at stil og endnu nemmere at administrere, en brummer cut er en perfekt mulighed, hvis du har tyndt hår. Fordi dit hår er kort og din hud er synlig, skal du tynde pletter på din hovedbund ikke skiller sig ud så meget som de ville gøre med en længere frisure.

En brummer cut er også en god måde at behandle en vigende hårgrænse, da det gør det hele hårgrænsen mindre indlysende ved at reducere niveauet af kontrasten mellem din pande og dit hår.

load...

Besætningen cut

Den militære-stil crew cut er en ideel mulighed for at gøre en vigende hårgrænse mindre indlysende. Dette er fordi det reducerer niveauet af kontrasten mellem dine tindinger og siderne af hovedet, med de kortere, tyndere sider skaber en illusion af en mere jævn hårgrænse.

Hvis du foretrækker lidt længere hår på toppen, kan du erstatte det militær-stil crew cut med en mere klassisk høj og stram klipning.

Den moppe top

Ikke en fan af kort hår? En klassisk moppe top haircut er en god mulighed for at gøre tyndere hår mindre indlysende. Børst det frem eller på tværs af din pande, og det kan også skjule en vigende hårgrænse med en mindre indlysende look end en kam over.

Læs også:

En af de gode aspekter af en moppe toppen er du kan justere længden til at matche din smag, fra en klassisk Beatles-stil klipning til noget Messier og nemmere at administrere.

Den smarte tilbage

Mens en behændig tilbage klipning ikke vil skjule din vigende hårgrænse, det er en fantastisk måde at eje den, mens du gør tyndere hår på din krone mindre indlysende.

En behændig tilbage haircut er præcis, hvad det lyder som - korte sider, med slicked tilbage hår på toppen af ​​dit hoved, der dækker din krone. Hvis du ikke har tyndere hår, men ønsker at gøre en vigende hårgrænse mindre indlysende, kan du også glat dit hår på tværs i stedet for bagud.

Brug styling produkter til at give det udseende af tykkere hår

Mens styling produkter som mousse og hårspray faktisk ikke vil gøre dit hår tykkere, kan de give en illusion af tykkere hår ved at tilføje volumen, så du kan dække op tynde pletter og give dit hår en mere ensartet, sundt udseende.

Vores vigtigste regel, når det kommer til styling produkt er at undgå voks og hår geler, som begge er berygtet for at gøre patches af tyndt hår ser fladere, tyndere og mere indlysende.

Brug i stedet en let mousse at style dit hår. I modsætning til gel og voks, mousse giver fylde til dit hår og gør det ser tykkere, især når man anvender det ordentligt ved at fugte dit hår først og føntørre det efter.

Hvis du har store pletter af tyndt hår, kan du også bruge hår fiber produkter som Toppik at dække dem op og gøre dem mindre indlysende. Disse fibre er som regel lavet ved hjælp af keratin protein og designet til at binde til dit hår midlertidigt for en tykkere udseende.

Barbere det hele ud

Sikker på, det er den nukleare mulighed, men det fungerer. Hvis du har fået tillid til at trække ned af en barberet hoved, og du kan lide den måde, du ser uden hår, er du velkommen til at barbere dit hoved, når du begynder at lægge mærke til din hårgrænse udtynding.

Bare husk, at barbering dit hoved ikke vil forhindre yderligere hårtab, hvilket betyder at du måske ikke har så meget hår du husket hvis du nogensinde beslutter at dyrke det ud igen.

Forhindre yderligere hårtab bruge medicin

Når det kommer til hår, er det meget nemmere at holde, hvad du har, end det er at genvinde hår gennem en transplantation eller anden kirurgisk procedure. På grund af dette, at den bedste måde at styre din frisure, hvis du balding er at bevare og beskytte håret du stadig har.

Ved at bruge finasterid, kan du beskytte din eksisterende hår ved at blokere DHT, det vigtigste hormon ansvarlig for mandlig skaldethed. I nogle tilfælde er finasterid og minoxidil brug, selv knyttet til svag hårvækst, selv om dette ikke er en garanti.

For bedre eller værre, når dit hår er væk, er det som regel væk for evigt. Hvis du har bemærket, dit hår begynder at tynde ud, er det bedre at begynde at bruge finasterid, minoxidil og andre forebyggende produkter hårtab snarere før end senere.

load...