De bedste hårprodukter til pixies

12 november 2018

Jeg har samlet de bedste hårprodukter til Pixie frisurer til mine læsere. På denne liste finder du alt den typiske nisse bæreren kunne behøver, herunder støbning pasta, en flad jern og sera og volumizers. Alle disse produkter er elsket af forskellige årsager, og vil hjælpe med at tage din nisse fra ho-hum til "Halleluja! Jeg har en anden stor hår dag."

Hvordan en nisse ser, afhænger så meget ikke kun på klipning, men dit hår tekstur. Krøllet, bølget, fint og tykt hår vil alle falde forskelligt, når klip og lufttørret.

Mere om nisser:

En støbning pasta eller voks

Til Pixie stilarter, kan en anstændig støbning pasta eller voks betyde forskellen mellem fantastisk hår og "meh" hår. Uden det, kan din frisure falder fladt til dit hoved som en hjelm eller billow fra dit hoved i pust af krus.

load...

Molding produkter (se efter ordene "pasta", "kit" eller "voks" på etiketten) gør det muligt at skabe tekstur og stil, hvis du har fint hår, og tilsæt ledelse og kontrol, hvis du har uregerligt hår.

Her er hvordan man bruger det: sætte en skilling mellemstore beløb på din håndflade, varme det op mellem hænderne og palm det over dit hår. Brug dine fingre til at style dit hår, hvilket skaber det udseende, du ønsker.

Når du køber en støbning pasta, du vil have noget, der ikke vil forlade dit hår sprødt. Jeg har læst fantastiske ting om disse Oribe (udtales "Eller-i-bay") produkter:

For et apotek mærke, det bliver flotte anmeldelser:

load...

Og ikke udelukke produkter formuleret til mænd. Disse får flotte anmeldelser:

En anstændig fladjern

Hvis dit hår er bølget, krøllet eller har en tendens til krus, vil en flad jern være en nødvendighed i din skønhed arsenal. Men ikke bare nogen fladjern vil gøre, skal du investere i et 1/2 tommer jern eller højst en 1-tommer jern til bedste stil dit hår. Noget større vil være svært at arbejde med.

Hvis du har lange pandehår, mål for den 1-tommer. Kortere nisser ser bedst stryges med en 1/2 tommer, men disse kan være svære at finde. Overvej en mini jern, som har små plader og fungerer godt med kort hår.

Jeg anbefaler mine foretrukne strygejern på min liste over de bedste Flat Irons og håret. I indbefatter adskillige 1-tommer modeller.

Min pluk for nisser: Den BaBylissPro Nano Titanium 1/2" Mini Iron Blå.

load...

A Heat beskyttelsesmiddel

Hvis du bruger en flad jern på en regelmæssig basis, vil en varme protectant sprøjtes på håret beskytte det fra varmen.

Læs også:

Jeg anbefaler TRESemmé Thermal Creations Heat Tamer Beskyttende Spray.

En Volumizer hvis du har fint hår

Den store ting om nisser og fint hår, er, at det er nemmere at tilføje krop til kort hår end længere hår.

Du skal bare have det rigtige produkt. Fin hår kan falde fladt til hovedet som en hjelm, hvis du ikke bruger en Volumizer. Volumizers typisk kommer i form af sprays eller mousse. Jeg tilfældigvis gerne mousse, som havde et ry for et årti eller så for at være så 1985. Dagens fromage er meget pænere på håret og efterlader dem bløde og smidige, mens du stadig tilføjer krop.

Jeg inkluderer mine foretrukne volumizers i de bedste produkter til Fin, Fladskærms hår, men for nisser, jeg anbefale:

Et serum for ekstremt grove eller tørt hår

Hvis du har meget tør eller grove hår, er serum vil være din bedste ven. Anvend på sektioner af hår før flad strygning til en slank, glat finish.

Jeg anbefaler John Frieda Frizz-Ease Extra Strength 6 Effekter Serum.

En dyb og / eller Leave-in Conditioner til kruset hår

Hvis du lider af kruset hår eller tørt, groft og uregerligt hår, en dyb balsam og en leave-in balsam vil hjælpe tamme hår. Brug de dybe balsam en gang om ugen eller mere, og de leave-in balsam efter behov.

Jeg anbefaler disse dybe balsam:

Og jeg anbefale disse leave-in balsam:

Beach spray

Nogle kvinder afkald på støbning pasta helt og bruge strand spray for at tilføje tekstur til deres hår. En strand spray giver håret volumen og løft ved rødderne.

Du kan lave dine egne ved hjælp min salt spray opskrift, ellers anbefaler jeg Fekkai Soleil Beach Waves Spray og Bumble og Bumble Surf Spray.

En anstændig shampoo formuleret for dit hår tekstur og type

Hvis du er typen, der går dage mellem hårshampoo, kan der ændrer sig med din nisse. Ikke mange kvinder vågne op med smukke nisse hovedgærdet. Nisse tendens til at være en høj vedligeholdelse frisure og det betyder hyppige shampoo.

Jeg anbefale at købe en god shampoo, der ikke vil udviske farve (hvis det er falsk) eller slå dit hår tørt.

Se min liste over de bedste shampoo og balsam til alle hårtyper og sulfat-fri shampoo er en stor satsning. Se mine favoritter i Sulfate Free Shampoo.

load...