De 10 bedste hårolier til fugt og skinne

13 november 2018

Hvis der er én hår produkt, som jeg kunne erklære som afgørende for enhver hår rutine, uanset din hårtype, ville det være hår olie. Hvis du ikke bruger et hår olie, vil jeg stærkt anbefale, at du starter. Hvorfor? hår olier erstatte væsentlige fugt tabt i løbet af vask og styling. De beskytter dit hår mod skader fra varme værktøjer, børstning, kæmning, og miljømæssige elementer. De behandler tørhed, skader, spaltede spidser, og krus. De gør dit hår mere håndterbare, mindre sammenfiltrede, reducere statisk elektricitet, og genoprette glans. Et par dråber af en stor hår olie kan ændre dit hår på et øjeblik, og over tid bidrage til at genoprette livet at halte over forarbejdet, kedeligt, tørt hår. Jeg kan ikke gå nogen steder uden hår olie. Åh, de vil også tage tyggegummi ud af dit hår, som er et tip du skal nok takke mig for, når du mindst venter.

Markedet er oversvømmet med hår olie som for sent, og jeg har prøvet de fleste af dem. Hvad har jeg opdaget? Selv om de ikke alle er skabt lige, de er alle temmelig tæt på det samme. Nogle er lidt tungere, nogle lidt lysere, de alle har en unik duft, og hvert hår olie har noget om det, der er unikke. Det er normalt, at lidt af det unikke, og den værdi, som du lægger på det, der gør en hår olie mere attraktiv end en anden. Her er min top ti favorit hår olier til at prøve.

load...

Pomifera Radiant healing hår olie

Brand nye på markedet, der er udviklet med støtte af videnskabelig forskning, alle naturlige, veganer, og utrolig let vægt er der ikke en hel masse at ikke elske om Pomifera Radiant Healing hår olie. Det tog en brug af Pomifera Radiant Healing hår Olie at have mig hooked på denne fantastiske olie, der absorberes hurtigt ind i håret, reducerer krus, øger kroppen, beskytter mod UV-stråler, og vil ikke veje dit hår ned.

CHI silk infusion af Farouk systemer

CHI Silk Infusion af Farouk Systems har været min all time favorit hår olie i årevis. Jeg elsker duften, jeg elsker konsistensen af ​​produktet, jeg elsker resultaterne, og jeg bruger det derhjemme og i min salon på regelmæssig basis. Beriget med rene naturlige silke, hvede og soja proteiner, Silke Infusion beskytter håret mod termiske styling og miljø efterlader håret blødt som silke.

load...

Redken alle bløde Argan-6 olie

Redken All Soft Argan-6 Oil med omega-6 beriget arganolie (som lugter himmelske) intenst nærer tørt skørt hår, skaber en smukt blød tekstur og samtidig beskytte dit hår mod skader, varme og miljømæssige elementer.

Redken anbefaler at udnytte et par dråber af dette ene produkt seks måder for den ultimative bløde hår: før du shampoo til at fugte, før du føntørrer til at beskytte, efter du føntørre til at glatte, på tørt hår for at forbedre glans, tilføjes andre hårbehandlinger at blødgøre eller som en overnatning balsam til dybt istandsættelse.

Agave helbredende behandling olie

Agave Healing Oil Treatment er en af ​​mine foretrukne nye hår oliefund. Dette lækkert sødt duftende olie udnytter styrken af ​​agave olie til glat, gendanner og omdanne uoverskuelig kruset hår. Den ikke-fedtende, let olie er ideel til alle hårtyper at beskytte mod styling understreger amp op dit hår glans, og håret.

load...

Biosilk silke terapi

Biosilk Silk Therapy af Farouk Systems er en af ​​de første hår olier at ramme markedet og er stadig en stor favorit og top sælger. Silk Therapy er påfyldning og rekonstruktion behandling er formuleret til at udfylde hulrum i dit hår neglebånd lag, hjælpe med at genopbygge strukturen i dit hår forhindrer spaltede spidser og forbedre dit hår med en utrolig glans.

Læs også:

Moroccanoil hårkur

Moroccanoil Treatment alsidige, nærende, rest-fri prisvindende formel er nok den førende hår olie på markedet, og en stylist favorit. Det kan bruges som en condition, styling og finish værktøj. Det cocktils perfekt med din styling eller andre nærende produkter og fremskynder tørretiden. Denne populære behandling kan fuldstændigt at transformere og reparation, som formlen erstatter mistet proteiner for styrke, omfatter fedtsyrer, omega-3 olier og vitaminer til glans, og den rette blanding af antioxidanter til beskyttelse. Moroccanoil absorberer hurtigt ind i dit hår til at fylde krus forårsager huller i hårets neglebånd skabt af varme, styling og miljøskader.

Hvis den oprindelige Moroccanoil Treatment er for tung til din hårtype, det kommer også i en light version, som er en lige så fantastisk olie med lidt mindre vægt for finere hår eller hår, der let kan vejes ned.

L'Oréals mytisk olie

L'Oréals Mythic Oil er så smuk i dit hår som emballagen den kommer i, og leveres i en formel for alle hårtyper. Prøv Rich formel for tykt hår, farve Glow hvis du farve behandle dine låse, Norishing for enhver hårtype, annonce Reinforming Mælk til ekstra detangling og øget hår styrke. Hvilken nogensinde formel, du vælger, vil du nyde utrolig glans, administration og krus kontrol.

Ojon Sjælden blandingsolie alt hår terapi

Når du har brug for en seriøs hår olie, Ojon Sjælden Blend Olie er den ægte vare. Disse smukke farver alle lagdelte i flasken er ikke et resultat af smart emballage. Den røde olie er fra Ojon møtrik, og et højt indhold af antioxidanter; den klare olie er Tahitian Monoi Olie (kokosolie infunderes med Tiare blomst) og er en fantastisk til at beskytte håret mod skader; den gule olie er Kukui Olie, der fugter håret. Denne ting er så potent, at du kun skal bruge en dråbe af to at blive blæst væk af glans, blød, hår uden krus.

One 'n Kun Argan Oil Treatment

Den sjældne olie stammer fra Argan træet er essensen af ​​One 'n Kun s Argan Oil Treatment. Rig på essentielle fedtsyrer, Omega 6 og E-vitamin, denne præmie hår olie optages let ind i håret, hvilket resulterer i strålende glans, en blød glat kutikula og forbedret fugt tilstand. Arganolie er kendt for sin frizz eliminere evner samtidig beskytte håret mod skader, miljø, varme og ultraviolette stråler. På et af de laveste pris punkter, denne olie er så budget venlige, som den er effektiv.

Organix forny marokkansk ekstra styrke argan gennemtrængende olie

Organix gennemtrængende olie er en anden favorit i verden af ​​olie. Denne letvægts marokkanske Argan Olie leverer på alle dets løfter om forsegling, healing, beskyttelse, fugtgivende og udjævning alle hårtyper. Organix tilbyder fire formler for deres bemærkelsesværdige krus kæmper olie, så du kan tilpasse din oplevelse originalen gennemtrængende olie til alle hårtyper, Ekstra gennemtrængende olie til kursus, er beskadiget eller ekstra kruset hår, lys gennemtrængende olie til fint og tyndt hår, der let kan tynget, eller Vægtløs Healing Oil for ekstra glans.

load...