De bedste frisurer til kvinder af enhver krops type 2019

12 november 2018

Når du søger en ny frisure at skifte op dit look, der er mange ting at overveje. Din naturlige hår tekstur og ansigtsform kan hjælpe med at guide dig, men har du overvejet dit samlede kropsform?

Det er noget mange kvinder tænker ikke over. Din krop type er en faktor, fordi din frisure kan fremhæve visse funktioner i enten en god måde, mens nedtoner andre. Uanset om du er høj eller petite, slank eller krumme, er der et par ting, du ønsker at huske på, før du beslutter dig på din næste snit.

load...

Generelt handler det om at finde en balance fra top til tå. Du kan endda opleve, at du falder i mere end en kategori, så du ønsker at finde en mellemvej, som er temmelig let.

Også, når du ser din stylist for en konsultation, skal du sørge for, at hun tager din krop type i betragtning. Har den konsultere før sidder i stolen og få caped op. Det vil give jer begge en bedre idé om, hvilken retning at gå, hvis du kan se dit fulde krop.

For høje, atletiske kvinder

Tall kvinder med en atletisk build kan slippe af sted med næsten enhver frisure. Du kan generelt gå lange, korte, bølget, lige, eller hvad hjertet begærer. Det sandsynligvis ikke hjælpe dig træffe nogen beslutninger, selv om.

load...

Da din krop type er så alsidig, koncentrere sig om at finde en stil, der passer dit hår tykkelse og tekstur. Din ansigtsform kan også spille en stor rolle i at vejlede dig i retning af en stil.

Hvad skal man undgå

Hvis du har bredere skuldre, kan en genvej accent dem, især hvis du har en mindre buste. Der er en risiko for at blive vist mindre feminin og mere maskulin, så holder det i tankerne. En længere snit giver dit hår til at blødgøre skulderen og din overordnede udseende.

For høje, slanke kvinder

Når du er høj og slank, hage-længde eller længere hår er ofte din bedste satsning. Det kan se mere feminin end korte frisurer og balancer ud længden af ​​din krop. Face-indramning lag og pandehår kan også blødgøre en længere ansigt og hals.

En stor kigge efter denne kropstype er blød, skulder-længde bølger. Dette gælder især, hvis du ikke har mange kurver. Alle længder under hagen og tilføje volumen willoffset din slanke figur.

load...

Du kan også gå med lange lige eller krøllet hår. Hvis du ønsker at gå kortere, så tænk på en lang bob der stryger dine skuldre.

Hvad skal man undgå

De fleste høje kvinder vil undgå virkelig korte frisurer som nisser. Disse stilarter kan gøre dit hoved synes mindre end resten af ​​kroppen, som kan accent din højde. På samme måde kan super glatte frisurer gøre dig til at se endnu tyndere.

For petite kvinder

Elegante og sofistikerede stilarter er et godt valg for petite women.Bobs er super flatterende og tilbyder mange store variationer for dig at spille med. Lag og vinkler skåret i bob kan faktisk give dig en lille højde, som kan enhver volumen sgning af dit hoved.

Læs også:

Enhver snit, der falder mellem din hage og skuldre er et godt valg, fordi itwill holde dit hår i forhold til din mindre ramme. Bløde bølger er en stor mulighed så godt.

Hvad skal man undgå

Hvis du er petite, ved du, at det kan være temmelig nemt at blive vist lidt barnlig til tider. For at undgå dette, skal du springe de super korte nisse nedskæringer, stramme krøller, og ekstreme hår farver.

Hvis du går for kort, risikerer du at se alt for drenget og det kan gøre dit hoved synes større end det er. På bagsiden, kan meget lange hår gøre dig vises kortere.

For fuld-cifrede kvinder

Full-cifrede kvinder ser fantastisk med et snit, der balancerer ud i toppen og bunden af ​​din krop. Bløde krøller og en mellemlang lengthtend at være den mest flatterende.

Hvis dit hår er tyk, så spørg din stylist til at tage noget af volumen ud med lag eller en barberkniv. Går lidt mere lige, og samtidig holde en blid bølge, og trække hår tilbage fra dit ansigt kan også være slimming.If du ønsker at gå kortere, så prøv at holde længden mellem din hage og skuldre.

Hvad skal man undgå

Korte frisurer, samt meget lange snit, kan accent nogle af de funktioner, du måske ønsker at nedtone. For eksempel kan en kort nisse blotlægge en kortere hals og rundere ansigt. Langt hår kan have samme effekt, især hvis dit hår er meget tykt eller du er kortere.

Generelt enhver stil, der er anset for "stort hår" er ikke din bedste løsning.

Til kurvede kvinder

Mange kvinder har et timeglas figur. Hvis du har kurver-bredere hofter og buste med en tyndere talje-derefter mellemlang til lang, bølget eller krøllet hår er en stor look. Det vil bringe opmærksomhed på dit hår og ansigt, ikke dit bryst og hofter.

Hemmeligheden er at tilføje krop til dit hår. Dette vil blødgøre hele dit udseende og balance alt ud. Nogle pandehår og en side del kan også være en stor mulighed, fordi de ramme dit ansigt.

Hvad skal man undgå

Lige hår accentuerer kun acurvybody, så det er bedst at undgå. Genveje og updos kan også sætte fokus på din krop og endda gøre dit hoved vises uforholdsmæssigt lille.

Skjul store ører

Der er visse individuelle træk, at kvinder kan lide at nedtone så godt. En af dem er større ører og mange kvinder får for vane tucking deres hår bag ørerne.

Hvis du har lyst til dine ører er lidt større end du gerne vil, så prøv at holde dit hår over dem. Det kan betyde, at få et snit, der gør dette naturligt eller bryde hår guf vane.

Skjul en stor pande

Bangs er den ultimative løsning til enhver kvinde, der har en højere hårgrænse og føler hendes pande er for stor. Du kan gå med et slankt stump klippe eller vælge en sexet side-sweep (som også kan skjule dine ører).

load...