De bedste farvestoffer til lys og skør hårfarve 2018

15 november 2018

Lys og skøre hårfarve er en kæmpe trend, og mange mennesker har et ton af sjov med en bred vifte af regnbue nuancer. Semi-permanente farvestoffer lad din kreativitet og funky personlighed skinne igennem den dristigste hår du kunne håbe på.

Ud over en all-over farve grøn, blå, lilla, eller hvad din præference, der er fantastiske måder at blande disse farver. Du kan gå med dip-dyedombre ender i en sød nuance pink eller lilla, der supplerer din naturlige farve. Eller du kan få virkelig turde med en tie-farvet look og bruge flere farver for at skabe en regnbue effekt.

load...

Det største problem, stylister løbe ind ved brug af skøre hårfarve er, at de kan producere blandede resultater. Disse semi-permanente hårfarver er kendt for at falme hurtigt, og ofte gange kan det være svært at få farven ind i håret i første omgang. Pre-lyn og tage den rette efterbehandling kan gøre en enorm forskel i resultatet, men fed, skøre hårfarve virkelig begynder med at vælge det rigtige produkt.

Lad os se på de øverste valg i skøre hårfarve mærker og få nogle tips til at sikre, at din farve er sand og langvarig.

Tips fra de professionelle

Før du går fed med farve, kan et par pro tips gøre din skøre hårfarve lyse og falmer.

  1. Skyl hårfarve med koldt vand for at forsegle neglebånd og lås i farven. Varmt vand vil få neglebånd til at svulme op, og farven vil løbe ud af håret.
  2. Proces farve i længere tid end den anbefalede behandlingstid.
  3. Sørg for, at dit hår er rene og tørre før påføring af farven. Hvis neglebånd er fyldt med vand, vil farven ikke være i stand til fuldt ud at mætte håret.
  4. Spring balsam når prepping hår. Kun bruge shampoo.
  5. Lås farve i med en efter-farve behandling gerne Kerastase Reflection Pixelist. Denne behandling giver glans, forsegler hårstrået, og gør farven virkelig vare.

Special effects hårfarve

Special Effects hårfarve er tilgængelig i mere end 20 skøre farver, og det er et godt valg for regnbue hår hengivne. Det varer tre til seks uger, men nogle brugere rapporterer, at det bliver i flere måneder, især hvis dit hår er bleget.

load...

Den tykke konsistens af denne veganer-venlig hårfarve sikrer drypfri ansøgning, selvom det kan være svært at anvende. Dette helt afgjort nyder godt af en længere behandlingstid og en lys, præ-lettet bundfarve. Det vil også håret og farverne kan blandes for brugerdefinerede nuancer.

Læs også:

Nogle af farverne i den særlige effekter Hårfarve linje glød under en sort lys. Disse omfatter Atomic Pink, Nuclear Rød, Kirsebær Bomb, Hi-Octane Orange, Joyride, Cupcake Pink, Bright som F # @ € gul og Napalm Orange.

Manic Panic semi-permanent farve creme

Manic Panic vinder i nostalgi-afdelingen, og det virker. Det er den primære grund til, at denne hårfarve mærke har eksisteret i så lang tid.

Manic Panic fås i over 40 farver, fra subtile til dristige. Det er en veganer-venlig farvestof, der ikke vil skade dit hår. Du vil opdage, at det også fungerer bedst, når du behandler det i længere tid end den anbefalede tid.

Dette mærke er en stor satsning, når du forsøger at opnå pastel nuancer på lysere hår. Det giver dig en rigtig hyggelig gennemskinnelige, pastel look. Det varer også i mere end et par shampoo.

load...

Jo tykkere gel formel gør for nem anvendelse. Hvis du går efter en multi-farve regnbue effekt, er det et glimrende valg.

Punky Farve af Jerome Russell semi-permanent hår creme

Punky Farve af Jerome Russell er en favorit blandt stylister. Denne farve er super langvarig, undertiden så længe som en måned eller to. Det svinder pænt samt, blidt flytter til forskellige nuancer af den faktiske farve. Ligesom mange af disse mærker, betyder det ikke vaskes ud hele vejen på nogle hår.

Dette produkt kommer i cirka 20 sjove farver. Turkis, Rose Red, og Alpine Green er et par af favoritterne. En af de bedste dele, er imidlertid, at det lugter af druer, som er en nice ændring fra de kemiske lugte, der findes i andre mærker.

Ved ansøgning Punky Farve, kan tingene bliver rodet. Vær opmærksom på, at det kan plette tekstiler.

Joico intensitet semi-permanent hårfarve

Joico er en salon-kvalitet, semi-permanent hårfarve. Mærket er kendt for sin over toppen intense farver, herunder metallics. Du kan bruge det lige ud af røret eller blande det med andre farver for at skabe din egen blanding.

Med Joico, kan du nyde strålende farver i et par uger. Afhængigt af skyggen, vil det vare i fem til 20 shampoo og det svinder bort smukt. Derudover vil det håret og efterlader det skinnende og sundt.

Lugten er behageligt, og der er meget lille chance for farvning.

load...