De 7 bedste dybe conditionere til sort hår i 2018

9 november 2018

Vi er forpligtet til at forske i, afprøvning, og anbefale de bedste produkter. Vi kan modtage provision fra køb foretaget efter besøger links inden for vores indhold. Lær mere om ourreview proces.

Når det kommer til at tage sig af sort hår, en ting er sikkert - hydrering er nøglen. Krøllet hår og hår, der er blevet lempet eller farvet tendens til at være langt mere tør end andre hårtyper, så i stedet for bare at gå for den gennemsnitlige shampoo og balsam rutine, naturlige hår har brug for ekstra fugt til at holde det blødt, stærkt og hydreret. Dybe balsam er ofte den bedste metode til at definere krøller og nærende kemisk behandlet hår.

load...

Mens udrensning dit hår er vigtigt, konditionering er nummer et på den prioriterede liste for sorte hår pleje. Conditioner kan bruges i brusebadet at holde håret glat og overskueligt efter vask, kan den bruges som en co-vask for at erstatte shampoo, der fjerner hår af dens naturlige olier eller bruge den kan bruges som en leave-in balsam til at behandle håret hele dagen lang.

Her finde de bedste dybe balsam for sort hår.

Bedste samlede: Briogeo fortvivl ikke, reparation dyb konditionering maske

Uanset om du farve dit hår, varme stil det eller slappe af det, kan en dyb balsam være en stor hjælp i at reparere skadet hår. Den Briogeo Fortvivl ikke, Reparation Deep Conditioning Mask blev formuleret for netop dette. Masken har B-vitaminer til bekæmpelse af skader forårsaget af kemiske processer og varme. Hyben olie tilføjer fedtsyrer for at forhindre krus og tilføje fugt. Alger ekstrakter bidrager til at styrke håret med antioxidanter og vitaminer og mandelolie giver ekstra glans til mat hår.

load...

Påfør det i brusebad og lad det sidde i fem til ti minutter eller give dit hår en endnu dybere behandling af indpakning det i plast eller en badehætte og lade det sidde i 30 minutter, før skylning det ud.

”Mit blandet etnisk hår er det samme mere overskueligt, udglatter ubesværet, er fugtet (men ikke fedtet eller klistret),” en korrekturlæser sagde. ”Jeg gør bemærke en kolossal forandring med hensyn til styrke og elasticitet. Jeg holdt udkig efter brudte strenge i min kam og omkring / i sink.after tre anvendelser, der er ingen.”

Bedste budget: Cantu arganolie orlov i condition reparation creme

Da krøllet hår har brug for så mange produkter til at holde det hydreret og stylet-fra co-vasker til curling geler-det er en lettelse, når en af ​​de bedste produkter er så billig. Cantu Argan olie Orlov i Conditioning Repair Cream er en leave-in dyb balsam, der hjælper dit hår længe efter du er ude af bruseren.

Dette produkt er fyldt med nærende arganolie at gennembløde håret i fugt og samtidig beskytte det mod skader. Det er formuleret til hår, der har været over stylet og varme beskadiget. Den arganolie hjælper med at give håret sin elasticitet tilbage, så det ikke vil bryde så let.

load...

Bedst til overgang: SheaMoisture Raw Shea smør dyb behandling masque

Overgangen fra afslappet hår til at gå naturligt kan være en proces. Holde dit hår stærk er vigtigt at sikre, at dine krøller vokser i og opholder sig sunde. Den SheaMoisture Raw Shea Butter Deep Treatment Masque er formuleret til at gøre netop det. Den sheasmør fugter hår og hovedbund at gendanne den til sin naturlige balance mens havet tang reparerer skader som håret er midt-overgang. Og arganolie hjælper med at holde håret skinnende og glat.

Læs også:

En korrekturlæser med 4C krøller sagde, at på trods af at hun shampoo fire gange om ugen (typisk en naturlig hår no-no), har denne maske hjalp med at give tilbage de næringsstoffer, som shampooing strimler ud af hendes hår.

Bedst til naturlige hår: Insta Naturlig Keratin Complex hår maske

For at holde naturlige hår skinnende og krøller leder defineret, en dyb konditionering maske, der kan beskytte og give næring er så vigtig. Den Insta Natural Keratin Complex hår maske er fuld af fugtgivende olier som Argan, jojobaand kokos at hjælpe med at fodre håret ingredienserne, den har brug uden tilsatte sulfater eller syntetiske farvestoffer. Olierne hjælper til pels håret til at holde det skinnende, glat, og uden krus. Mærkets Keratin Complex arbejder også for at styrke håret indefra for at holde det stærkt.

”Jeg har brugt næsten alle dyb balsam for min 4B / 4C hår, men jeg virkelig bemærket forskellen første gang jeg prøvede det. Jeg skifter fordi relaxers vil bare ikke tage på mit hår længere, men det er okay, fordi denne maske bidraget til at gøre min kam ud meget lettere,”en korrekturlæser sagde,”Og en af ​​de strenge, som jeg kæmmede ud var super stærk og elastisk.”

Bedst til afslappet hår: ORS Hår Mayonnaise

Afslappet hår kan tendens til at være skør og tilbøjelige til mere brud, da det er gennemgået flere kemiske processer end naturlige hår. Den ORS Hår Mayonnaise blev oprettet for at hjælpe med at opbygge hårets styrke samtidig med at tilføje fugt og elasticitet. Egg protein og olivenolie blandet med botaniske ekstrakter og urter er med til at genoplive håret og give det ekstra fugt.

Æteriske olier, amino acidsand vitamin B5 arbejde for at forbedre skadet hår ved at tilskynde elasticitet og forhindre spildt ender. Påfør det i brusebadet og kam det igennem jævnt. Så dække det op med en badehætte og lad det sidde i omkring femten minutter til at få fuld virkning. Mere "

Bedste apotek: Neutrogena Triple fugt dyb opsving hår maske

Denne klassiske apotek mærke skabt en overkommelig og effektiv dyb condition maske til at hjælpe skrøbelige hår komme tilbage til sin sundeste tilstand ved at arbejde for at målrette hver del af håret for at give det maksimale fugt. Neutrogena Triple Moisture Deep Recovery Hair Mask har olivenolie i det, der får ned til kernen af ​​hver streng at fugte indefra. Meadowfoam hjælper til at fugte det midterste lag af strengene. Og sød mandel olie ombrydes omkring håret udefra for at nære det.

Denne dybe balsam er også formuleret til at lindre hovedbunden, lethed kløe forårsaget af dandruffand behandle symptomer på psoriasis i hovedbunden og arp.

Korrekturlæsere sige, at det fungerer godt for farvet hår så godt, at holde det levende og sund.

Bedste økologiske: original spire dyb balsam

Hvis du vil tilføje de fleste fugt ind i dit hår, er det vigtigt at sørge for, at alle de ingredienser, du tilføjer i det er godt for dig. Det er derfor en organisk dyb balsam kan være en fantastisk tilføjelse til din rutine. Denne ikke-giftige, blev alle naturlige andvegan formel skabt for familier at bruge som en ubekymret balsam mulighed.

Agurk og rosmarin ekstrakter hjælper med at holde håret håndterbare mens afgiftende det, mens bankulnødden olie giver håret og hovedbunden fugt.

load...