Cool lav vedligeholdelse haircuts til guys 2019

10 november 2018

Jeg er en lav vedligeholdelse kinda fyr. En masse af os er. Men dagens mand er mere trendy og stil samvittighed end nogensinde. Hvordan fyr forblive trendy uden at bruge en masse tid at gøre det? Disse seje lav vedligeholdelse haircuts for fyre er store muligheder. Denne lykkelige leder fyr, for eksempel arbejder en klassisk Ivy League Haircut som er skåret aggressivt tæt højde op i siderne og bagpå. Håret er kortere på kronen og gradvist bliver længere mod fronten. Det kan styles som vist, med en pæn sidedel (pomade er en stor styling produkt option) eller kan bæres tør og løs for en mere afslappet look.

Den clipper hoved barbering

En clipper hoved barbering er en stor mulighed for mænd, der ønsker den lavest vedligeholdelse haircut muligt. Til dette haircut, håret summede med en klipper indstillet til den nærmeste indstilling. Det en nem klipning at gøre derhjemme og kræver ikke barbering med en barberkniv og barberskum. Et barberet hoved er en stor mulighed for mænd med tyndt hår. Kombineret med lidt hår i ansigtet (som denne model har gjort), bliver fokus i ansigtet i stedet for balding hoved. Denne stil (eller anti-stil) er en stor mulighed for alle med en pænt formet hoved. Solcreme er påkrævet, hvis du bruger en masse tid i solen, men da hovedbunden er meget modtagelige for solskoldning.

load...

Lang buzzcut med skæg

Den lange buzzcut med skæg er en stor mulighed for en fyr, der ønsker en meget maskulin, men alligevel lav vedligeholdelse frisure. Til dette snit, håret skæres med en nummer to klinge på siderne og tilbage og skære finger længde på toppen (alternativt, håret kan skæres med en lang clipper vagt på toppen). Håret kan styles med en smule af pasta for at tilføje et mere velplejet udseende. En kort skæg, der er pænt trimmet og kantet tilføjer til den lave aspekt vedligeholdelse ved at forhindre den daglige barbering af hele ansigtet.

Lang buzzcut

Den lange buzzcut er en af ​​de nemmeste frisører til at trække ud (og det er den type buzzcut du kan gøre derhjemme). Til denne stil, er håret summede med et nummer seks vagt på toppen og taget ned til en tre-vagt på siderne og bagpå. Det haircut kan bæres uden produkt som vist her, men et strejf af styling pasta kan give et lidt velplejet udseende og forhindre "uskarphed" får du nogle gange med en længere brummer. Til professionelle arbejdsmiljøer, ville jeg kombinere denne klipning med en skjorte og slips til at præsentere en mere sammensat udseende.

load...

Macklemore stil undercut

Læs også:

Gjort populær af hip-hop kunstner Macklemore, denne undercut stil haircut er en af ​​de nemmeste haircuts at give dig selv derhjemme og det er bestemt en lav vedligeholdelse trendy stil. Til denne nedskæring, håret klippet med en nummer et kniv hele vejen op i siderne og bagsiden af ​​hovedet. Der er ikke nogen blanding mellem top og sider. Håret er så stylet tilbage med fingrene og en lille pomade til at oprette en Pompadour effekt (en føntørrer kan bruges til at tilføje højde til fronten, hvis det er nødvendigt). Til denne model, en kort skæg tilføjer en robust udseende til denne trendy stil.

Kort ryg og sider med en spidse top

Dette haircut, med dens korte ryg og sider og spidse top, er næsten en faux høg. Til denne stil, håret er hårklipperen klippe meget kort højde op i siderne og bagpå. Toppen blandes med siderne ved det runde af hovedet og skæres til omkring en tomme og en halv på toppen. Styling voks påføres og håret er stylet op med fingrene. Alternativt kunne håret også bæres frem af en fejet lidt til siden for et mere formelt look.

load...

Lige shag haircut

En lige shag haircut er en god mulighed for en fyr, der ønsker en lav vedligeholdelse frisure med et længere look. Til denne stil, håret er barberkniv skåret i lange lag for at tilføje bevægelse og give den lodne kig rundt omkredsen. Til styling, blot tilføje lidt styling creme i fugtigt hår og ryst. Når håret er tørt, kan det kæmmet igennem for at skabe et mere tørt udseende. Dette haircut faktisk minder mig om Steve Jobs' haircut tilbage i slutningen af ​​firserne eller begyndelsen af ​​halvfemserne.

Klassisk stramme tilspidset haircut

Den stramme tilspidsning er en klassisk barbershop klipning og det er en mine all-time favorit mænds lav vedligeholdelse klipninger. Denne nedskæring aldrig går ud af stil, og det er passende for enhver alder eller erhverv. Til denne stil, håret er hårklipperen snit med et nummer et blad omkring sider og ryg og problemfrit blander ind i omkring to inches på toppen (top kan tages længere eller kortere afhængigt af dine præferencer). Lidt styling pasta eller pomade påføres og håret er stylet løst tilbage og til siden med fingrene (det kan også bæres med en sprød side del for en mere formel udseende).

Bølget shag haircut

En bølget shag haircut er en god mulighed for en fyr, der ønsker en lav vedligeholdelse frisure med et længere look. Til denne stil, håret er barberkniv skåret i lange lag for at tilføje bevægelse og give den lodne kig rundt omkredsen. Til styling, blot tilføje lidt styling creme i fugtigt hår og ryst. Meget let at style og pleje.

load...