Brysthår fjernelse og pleje til mænd

10 november 2018

Bryst hårfjerning eller grooming er en del af mange fyre ugentlig vedligeholdelse. Her er grunden: Kvinder elsker det. Mænd elsker det. Hvorfor ikke vise alt det hårde arbejde, du har været i færd med på gym? Hold dit hår fra at blive fanget i dine knapper eller lynlåse. Ingen siger du skal slippe af med det hele (medmindre du vil). Vi siger, bare holde det tæmmet.

Trimning

Du behøver ikke at fjerne alle dine hår. Men afskære nogle længde kan gøre en verden til forskel. Det kan gøre dit bryst overordnet ser mindre behåret og vise mere af din muskel definition.

Mænds krop Groomers ligesom Philips Norelco Bodygroom (læs anmeldelse) er lavet specielt til dette formål.

load...

Barbering

For dem, der ønsker det glatte, gå nøgne. Hvis du har de hel Tønde til at flagre, hvorfor ikke?

Hårfjerningscreme

Hvis du ikke vil have det trukket ud, og du svor off barbering, en hårfjerning creme nedbryder håret, så du kan tørre det af.

De laver produkter, især for de fyre. Tjek den revision af Nair for mænd Speed ​​Cream. Mere "

load...

Voks

Det er ikke så slemt som Steve Carrel gjort det synes i The 40 Year Old Virgin.

Læs også:

Fyre er lave aftaler og få mange kropsområder voksbehandlede, herunder deres kister. En pædagog og salon ejer, Loretta Wilson besvarer ofte stillede spørgsmål om mandlige krop voksning. Mere "

Sukkerbestrøningen

En helt naturlig pasta eller gel fjerner hår fra roden, også varede tre til seks uger.

Laser hårfjerning

Mens du er ikke 100% garanteret, at du aldrig vil se dit hår igen, søger kun denne mulighed, hvis du er fint med at have en nøgne bryst til gode.

load...

Du har muligheder for at gå til de professionelle eller bruger en derhjemme enhed (se: Hjem Laser og IPL-enheder). Mere "

Elektrolyse

Den bedste track record af enhver hårfjerning metode, så det er for dem, virkelig alvorligt med permanent have en glat bryst.

load...