Bryllup frisurer 2019: updos inspireret af det røde tæppe

12 november 2018

Dette galleri af bryllup updos er inspireret af de frisurer berømtheder har iført sig omDEN røde løber. Du kan finde super formelle til mere afslappet 'dos, men alle disse stilarter ville se fantastisk med den rigtige kjole og slør.

Land sanger Carrie Underwood er Exhibit A. Her hun klipper en kantet fransk twist. Det er Messier end den typiske chignon og har en bouffant at gøre det pop.

Kate Mara

Kate Mara smukke kastanje manke er fejet til side, halvt op og halvt ned. Hun accenter look med smukke juvelbesatte hårspænder.

load...

Paris Hilton

Paris Hilton sport finger bølger trukket ind i en sjusket chic, flettet bolle. Udseendet er en del-flapper, del-high society.

Brooklyn Decker

Hvis du er lidt mere utraditionel, prøv Brooklyn Decker to-tonet rodet chignon.

Stana Katic

load...

Stana Katic viser rodet chignon er helt klart en tendens. Du bliver nødt til at finde en stylist, der kan skabe bølger i håret og derefter feje dem ind i en løs bolle. Hvis dit hår ikke er lang nok, skal du udvidelser.

Dianna Agron

Dianna Argon s bolle skiller sig ud på grund af den række af løse knuder, der gør det op. Hun har også pandehår, som kan fremhæve øjnene eller skjuler en stor pande.

Taylor Swift

load...

Taylor Swift har delvis Bangs fremhæves af slyngtråde, mens resten af ​​hendes låse er plisseret i en indviklet bolle. Popstjernen har naturligt bølget hår. Hvis dit hår tekstur ligner hendes, bede en stylist om at reproducere dette look.

Jessica Alba

Skuespiller og iværksætter Jessica Alba har den flotteste chignon på denne liste hidtil. Hvis du ønsker en mere klassisk updo på din store dag, bruge dette udseende som inspiration.

Rachel Weisz

I modsætning til de andre kvinder i denne lysbilledshow hidtil, skuespillerinden Rachel Weisz sport en updo, der er helt op. Ingen slyngtråde, pandehår eller løse totter ofhair for hende. Hvem kan bebrejde hende? Hun har et smukt ansigt og ønsker at vise det frem. Hvis dit ansigt er dit No. 1 aktiv, følge trop.

Læs også:

Hayden Panettiere

Skuespillerinde Hayden Panettiere modeller et lignende udseende til Rachel Weisz 's, kun hendes manke er gylden blond, med skarpe crinkles.

Keira Knightley

Keira Knightley er slanke, men let bølget updo, er næsten magen til Jessica Albas. Igen, hvis dit mål er at se poleret og traditionelle på din bryllupsdag, så spørg din frisør til at reproducere denne stil snarere end sjusket chignons på denne liste.

Emily Blunt

Emily Blunt er super mørk, fejet tilbage updo næsten lookssevere. Men påfuglen-inspirerede hår tilbehør lyser op den stil en smule.

Heidi Klum

Mens de fleste af de kvinder på denne liste har updos der featurewaves og crinkles, Heidi Klum stil er næsten poker straight. Hvis dit hår er mere glat end bølget, giver denne stil en chance.

Milla Jovovich

Hvis du ikke kan beslutte, om at bære dit hår ned eller op, tage en cue fra Milla Jovovich. Næsten alle af forsiden af ​​hendes manke er udsat for, mens den side og bagsiden er skjult.

Emma Stone

Emma Stone oser gamle skole glamour med sine farvestrålende pandehår og slanke, men indviklede bolle. Hvis du ønsker at ligne en filmstjerne på din bryllupsdag, denne stil er vejen at gå.

Li Bing Bing

Her Li Bing Bing hår er glat, sort og trak sig tilbage. Hvis du har fået en morder ansigt som hun gør, gå til dette look. Oven i alt dette med nogle statelige juveler.

Penelope Cruz

Hvis du er en afslappet form for gal, der har planer om at sorteper tradition på din bryllupsdag, overveje Penelope Cruz 's bang og hestehale stil. Du vil sandsynligvis brug for hjælp fra hår extensions til at trække dette ser ud.

Elizabeth Banks

Skuespillerinden Elizabeth Banks bærer hendes hår trukket tilbage i en fiskehale-stil chignon.

Elizabeth Banks

Banker gøre listen igen med denne mere traditionelle udseende twist.

Shailene Woodley

"Divergent" skuespillerinde Shailene Woodley ser mere moden end hendes år med denne klassiske filmstjerne bolle, der er bare en smule rodet.

load...