Braid vedligeholdelse tips til sort hår

13 november 2018

Uanset om du mode dit eget hår i individuelle fletninger eller du vælger syntetiske udvidelser for at få længere slid fra frisure, tage sig af dine fletninger ikke kun holder dem ser godt, er det også nødvendigt for at bevare sundheden for dine Lokker. Disse vedligeholdelse tips er designet til at sikre, at dine fletninger se fabelagtig, så længe du bruger dem samtidig opretholde din egen sunde låse!

Nighttime pleje

Om natten, som med næsten enhver frisure, er det en god idé at dække dine fletninger inden sengetid. En silkeblød eller satinagtig tørklæde fungerer godt, eller prøv en ekstra stor hår motorhjelm. Hvis sove med hår belægninger ikke er dine ting, en silkeagtig pudebetræk er perfekt. Selvom du ikke behøver at bekymre sig om tørhed spørgsmål, hvis du iført udvidelser, kan du undgå krus og forkorte levetiden på dine fletninger, hvis du beskytter dem om natten.

load...

Køb Braid Bonnet på Amazon

Tag en dukkert

Bare fordi dit hår er flettet betyder ikke, det er vedligeholdelsesfri. Ja, spare dig for en masse tid, når du trækker dit look sammen, fordi din frisure allerede er gjort, men du stadig nødt til at rense din hovedbund og hår på en regelmæssig basis.

For at opretholde den pænheden af ​​din flettet udseende så længe som muligt, så prøv denne meget skånsom rengøring metode:

  1. Placer en lille mængde shampoo i din hånd.
  2. Gnid begge hænder sammen til det skummer.
  3. Ved hjælp af kugler af dine fingre, gælder det skumme kun din hovedbund.
  4. Med cirkulære bevægelser, gnid shampoo ind i din hovedbund, være omhyggelig med at placere fingrene under dine fletninger.
  5. Skyl grundigt, lade den nedadgående bevægelse af vand pull sæbeskum gennem fletninger.
  6. Følg op med en balsam, hvis dine fletninger er dit eget hår, men dette er ikke nødvendigt med udvidelser.
  7. Klem overskydende vand fra dine fletninger.
  8. Tør dem med et blødt håndklæde eller bedre endnu, en gammel tee shirt, ved at klemme dem i sektioner. Gnid ikke dem tørre.

Vær blid med din hårgrænse

load...

Hvis du har fine hår langs din hårgrænse, almindeligvis kendt som "baby hår", bør disse ikke indarbejdes i dine fletninger. Disse hår tendens til at være blød og skrøbelig, og trække dem alt for stramt kan permanent beskadige hårsækken. I stedet efterlade dem uden for dine fletninger.

Læs også:

Du må heller ikke fletning stramt langs hårgrænsen overhovedet. Smerter eller bittesmå bump, der dukker op langs din hårgrænse advarer tegn på, at stilen er for stram.

Spritz efter behov

Selv med regelmæssig hårvask, kan din hovedbund klør på grund af at blive udsat eller som en reaktion på syntetiske tilføjelser. Sprays lavet specielt til fletninger er en stor hjælp for disse tider. Ikke alene kan du sprøjte din hovedbund at få nødhjælp, kan du også sprøjte langs længden af ​​dine fletninger for at tilføje glans.

Braid Sprays til Prøv:

En anden mulighed for en virkelig kløende hovedbund er en astringerende såsom Sea Breeze. Du skal blot gælde for et stykke vat og dup langs enhver irriterende, udsatte områder af din hovedbund. Astringerende er kun til din hovedbund; prøv ikke at få det på dit hår.

load...

Må ikke lade dem i alt for lang tid

Fordi fletninger gøre livet lettere, er det fristende at ønske at forlade dem i godt forbi deres premierminister. Dette har potentiale til et hår katastrofe! Hvis venstre i for lang tid, kan dit hår begynder at loc, og det vil helt sikkert lide af mangel på ordentlig fugtgivende. Jo større dine fletninger, jo kortere deres levetid, så din frisure kan vare alt fra et par uger til et max på otte.

Hertil kommer, før man går videre til din næste sæt af fletninger, husk at give dit hår en pause. Lad dine Lokker ånde, fletning-fri, i mindst en uge eller to. I mellemtiden, trimme din ender hvis det er nødvendigt, anvende en fugtgivende dyb konditionerende behandling og vælg stilarter, der ikke stiller nogen stress på din hårgrænse.

Det er nemt at forelske sig i den lave vedligeholdelse livsstil fletninger giver dig. Pas godt på dem ordentligt, og dit hår nedenunder, og du kan sport denne stilfulde udseende i løbet af året.

load...