Billedgalleri af mænds frisurer 2019 - mellemlang

11 november 2018

Denne stil har utrolig fremadgående bevægelse, som betyder, at du skal kommunikere med din stylist om at skabe tekstur i håret. Når du har en stil, der har en længere bang, du er nødt til at være forsigtig med vægt og bulk i pandehåret. Hvis pandehår er for tung, vil håret hænge på din pande, potentielt skabe en skål-agtig stil. Har din stylist bryde op hovedparten af ​​en lang brag med en lineal barbermaskine eller teksturering saks. Dette vil skabe dimension og bevægelse, så pandehår til at svinge ud til siden. Hvis du har stick-glat hår, kan du opnå dette udseende, men kan tage brug af en føntørrer for at få brag bevæger sig i den retning, du ønsker. Polske fra dette look med et let hold mat hår pasta. Jeg anbefaler mat fordi fokus er på bang og anvende et produkt med for meget glans i det kan se ud til at gøre dit hår ser fedtet.

Blond hår med nogle længde har en afslappet Beachy udseende

Tilføjelse højdepunkter til dit hår opretter automatisk tekstur af skrub op neglebånd af håret. Selv hvis du er en naturlig blondine, kan du tilføje højdepunkter, der er lige en nuance lysere end resten af ​​din hårfarve. Faktisk bare ved at tilføje et højdepunkt, der er en nuance lysere end din naturlige hårfarve vil give det udseende af dimension og tekstur. En anden teknik til at opnå det udseende af dimension i dit hår er anvendelsen af ​​lowlights. Lowlights er det stik modsatte af højdepunkter. I stedet for at tilsætte lysere stykker til dit hår, vil du have din stylist tilføje stykker, der er mørkere end din naturlige hårfarve. Opnå den samlede look med ved at bede om en kort rulletobak. Der er længde i ryggen i stedet for at blive tæt klippet, og hele stil er stærkt struktureret med udtynding saks til at skabe en bevidst urolig stil. Afslut look med en havsalt spray, der skaber den perfekte dag-på-den-strand look.

load...

Længere hår kan være meget pæn og klassisk

Dette er en variation af, hvordan man kan style en klippe med lange pandehår. Du ønsker stadig din stylist til at skabe tekstur i håret, ellers vil det være vanskeligt at vinde højde fra dine pandehår og krone. Du kan oprette en lodne effekt i ryggen nakken og har området tempel skåret i en tilspidset lag. Så, for at skabe højde, du bliver nødt til at placere en golfbold størrelse mængde af en volumizing skum såsom mousse og distribuere gennem fugtigt hår. Ved hjælp af en flad og sender-børster eller udluftet børste, føntørrer bang og krone opad og tilbage. Må ikke bekymre dig for meget om formen endnu. Bare fokusere på at opnå den højde. Når håret er fuld og tør, gnid et medium til fast hold pomade eller hår voks i håndfladerne og forme dit hår i form. Afslut stil med en let spritz af en efterbehandling hårspray, som har et let hold.

load...

Længe på toppen er en populær kig

Bølget hår virker bedst for at opnå dette udseende. Hvis du har glat hår, kan du overveje at bede om en krop bølge på din salon. Et organ bølge er ikke meningen at krølle eller perm dit hår, men det bruger den samme proces, men med bredere rullende stænger, så du ender med volumen snarere end krølle. Slags en seng hoved effekt, denne stil er med vilje pjusket men striglet. Kronen og brag har en lang lag skåret i stedet for teksturering med udtynding saks. Templet og ryg har en lang tilspidset snit, efterlader længde, men efterhånden kramme siderne og nakken. Brug en lille mængde volumizing mousse og føntørre håret med fingerspidserne til at ryste håret rundt, da det tørrer. Husk, er denne stil ment at have håret falde naturligt og afslappet. Når håret er tørt, dispensere et let hold grooming fløde i hænderne og køre fingrene gennem håret, færdiggøre pjusket look.

Viser tekstur er en meget aktuel element i mænds nedskæringer

load...

Mediet længde i denne stil ligger i pandehår, mens templet og ryg holdes rene snit. Skarpe vinkler er hvad du er efter at opnå dette udseende. Har din stylist bruge en lineal barbermaskine til at oprette edgy lag til toppen, pandehår og bakkenbarter. Især hvis du har stor knoglestruktur, vil denne stil vise dine fantastiske kindben og jawline. Vær sikker på at razzia dine pandehår ud til den ene side, hvilket yderligere skaber bevægelse i denne kantede look. Du ønsker at bruge et fast greb voks eller hår kit og virkelig fremhæve de edgy lag ved at bruge fingrene til at gælde for hår produkt. Træk pandehår frem og ud til siden med produktet på fingerspidserne. Med blot en smule mere produkt, definere de øverste lag ved at køre fingrene gennem toppen og kronen af ​​dit hår til at skabe en lidt Messier udseende på toppen. Slutresultatet er en edgy og mode-forward stil.

Ved hjælp af nogle produkt kan øge den naturlige krølle og bølge i håret

Længere længder er ofte den bedste måde at kontrollere og styre naturlige krøller. Hvis du går for kort med din stil, er du ofte kæmper med vækstmønstre, der kæmper imod den kortere stil, medmindre du går til en komplet brummer snit. For at gøre dit liv lettere og samtidig opnå et look, der vil bringe dig nogle stil, en medium længde shag der er lagdelt hele vil gøre disse ting for dig. Hold nakken og tempel område ryddeligt med en tilspidset lag af din stylist. Toppen efterlades længere og blandes i ryggen og siderne med lagdeling teknikker. Dette look kan være temmelig lav vedligeholdelse i styling afdeling, men det vigtigste er at styre formen af ​​krøller og dens tendens til krus. Kombiner i håndfladerne af din hånd et let hold grooming fløde og et par dråber af en væske glans polish, og derefter sprede gennem dine låse på fugtigt hår. Lad håret lufttørre for at opnå en naturlig fald krølle, og produktet vil forhindre krøller fra frizzing ud.

Modificerede versioner af 'fro er absolut tilbage med stil

Mange mænd med stramt krøllet hår vil holde deres hår super kort i et forsøg på at have en lav vedligeholdelse stil. Men, hvis du kan dyrke dit hår ud med en stylist forme dit hår langs processen, kan du opnå en uhyre cool stil med en moderne 'tilbage. Du kan vælge at have en traditionel 'fro ved blot at forme kæmmede ud krøller, eller du kan have en dygtig stylist skabe små drejninger ind i håret for at skabe en dimensionel tekstureret' tilbage. Hydration er nøglen til en stilfuld 'fro ved hjælp af en kombination af spray leave-in balsam og olier. Mange olier på markedet er beregnet til glans, med vigtige ingredienser såsom silikone. Med dette look, vil du ønsker at kigge efter olie, der er beregnet til at fugte håret, ikke bare tilføje glans. Naturlige olier er bedst sådan en marokkansk Argan olier, jojoba olier, shea olier, eller E-vitamin olie.

En god klip vil ikke kræve for meget ballade

Alt over lange lag bruges til at opnå dette look. Hvis du har fint eller tyndt hår, ville jeg styre dig væk fra en medium længde lang lagdelte stil, som du vil bare ikke være i stand til at opnå den fylde nødvendig for at trække ud denne stil. Medium til tykke lederne af hår vil være bedst. Har din stylist skabe lange lag over det hele, selv i siderne og tilbage. På fugtigt hår, dispensere en lille mængde mousse til kontrol og blæse tørt hår på sidedelen ved hjælp af en sender-børstehåret eller udluftet børste. Brug op- og tilbage bevægelser med børsten. Du kan vælge at gøre en dyb side del som afbilledet, eller skille håret på en mere naturlig del linje. Ved hjælp af en medium hold hår voks eller pomade, køre dine hænder gennem håret og lidt guf siderne bag ørerne. Slutresultatet er en sofistikeret poleret længere stil.

Læs også:

Texture er en meget aktuel element i mænds nedskæringer

Kronen og forsiden af ​​denne stil er stærkt struktureret med teksturering saks og derefter stykket ud i det brag område med en lineal barbermaskine. Den øverste er beregnet til at have en tyk udseende, mens fronten har længere totter af hår, som er let opnået med barberkniv. Hvis dit hår er super tyk, vil denne stil bidrage til at fjerne en masse af bulk fra dit hår, hvilket gør styling en meget lettere opgave for dig. Der er masser af volumen i denne stil, så vil du ønsker at bruge en volumizing mousse i fugtigt hår til at blæse tør. Når håret er tørt, har sjov med de varierende længder af lag og stykker med en medium hold voks. Træk stykker af hår, hvor du gerne vil have dem til at falde. Medbring lag frem eller ud til siden, bare lad dit hår-sculpting kreativitet flow. Du kan ændre op udseendet ved at ændre sig i retning af lagene, så du kan altid have en frisk udseende stil.

Med en god snit, kan du virkelig vise tykt hår, når det er længere

Dette er en shag skæres med tung teksturering overalt. Når du texturize håret, er du bogstaveligt talt at skære bidder af hår ud af sektioner, der forlader varierende længder af hår over. Denne metode hjælper til at opnå volumen nødvendig i denne stil, fordi de kortere længder skubbe op de længere længder efter teksturering. Denne stil fungerer fremragende med tykkere lederne af hår, da det virkelig har behov enorme teksturering. Tør håret med fingrene til at trække kronen området op og skabe bevægelse i siderne ved at ryste frem, mens tørring. Brug en spray i rod løft, som du sprøjte direkte ved rødderne for at hjælpe gevinst volumen, hvis du har brug for det. Når håret er tørt, bruge et fast greb hår kit eller voks til at stykke ud lagene opad på toppen, fremad på bakkenbarter og ned og ud på nakken.

Medium længde hår vil give dig mulighed for at bære det i en række forskellige måder

For en elegant, sofistikeret coif, en sleeked tilbage stil ser altid godt. Længere længder vil være din ven i at hjælpe med at opnå denne stil, så du ikke ligner en Raggare fra 50'erne. Har din stylist klippe dit hår i en medium længde shag med lange lag i stedet for en tung teksturering metode. De længere lag vil give dig formen siderne og toppen tilbage i et slankt stil, der meget lettere uden at kæmpe hår, der ønsker at holde sig op eller ud. Føntørre håret med en volumizing mousse og en ventileret børste, bevæger sig alt hår opad og tilbage. Brug en medium hold pomade med en lys skinne for at style håret tilbage. Du ønsker et slankt look uden at se vådt eller fedtet. Dette vil holde dig ser poleret og perfekt stylet.

Retro frisurer er blevet populære igen

Minder om de dage i Duran Duran og 80'erne, denne struktur shag er stadig et hit! Dette er en dæmpet udgave dog fra de populære store hår tendenser af dette årti. Har din stylist forme din shag med en lineal barbermaskine, hvordan man opgør de pandehår, nakken og bakkenbarter. Denne stil følger formen af ​​hovedet; fyldigere på toppen og krone derefter knus templer og nakken. Opret sidelæns bevægelse uden en del af føntørre håret med fingrene eller en ventileret pensel. Du kan bruge en lille mængde af spray rod løft af kronen falder for meget, men din stylist burde have tekstureret hovedparten ud for dig. Når du er pæn og tør, dispensere nogle medium hold hår voks med fingrene, og sørg for at adskille og definere lagene. Du kan vælge at stykke ud af dine pandehår til at falde frem eller skubbe dem tilbage i dine øverste lag samtidig med at gå med den samme bevægelse.

Lidt shaggy er meget sexet

Faktisk lidt langhåret er sexet, så længe du ikke gentage Scooby Doo karakter Shaggy. Hvis du har en naturlig bølge til dit hår, er dette en glimrende mulighed for at oprette stil med en længere længde. Du kan spille med at bære dine pandehår frem, ud til siden, eller skubbe tilbage. Bær stil fuld omkring dit ansigt eller guffe siderne bag ørerne. Længere længder gør det muligt at skifte din stil alle med samme frisure. Din stylist bør skære lange lag til bevægelse og siderne er lidt kortere, dimitteret i en længere nakken længde. Denne stil bør være temmelig lav vedligeholdelse for dig; dog kan større længder vise olier lettere. For at undgå en fedtet søger moppe af hår, skal du sørge for at vaske dit hår regelmæssigt og tilstand enderne, som du vil være tilbøjelig til at splitte slutter med større længder. Arbejde en let hold grooming creme til at styre; ellers en lidt rodet moppe er målet med at bære dette look.

Højdepunkter tilføje dimension og tekstur

Dette look har masser af bevægelse og tekstur med kombinationen af ​​en barbermaskine snit og højdepunkter. Fremhævning hår væsentlige skader neglebånd som du fjerner pigment fra håret. Men det skader har en positiv side, idet det bidrager til at skabe stor tekstur i dit hår. Må ikke være bange for skaden. Det er ikke at beskadige håret ved roden; snarere er de hår tråde lidt ru. Med regelmæssige klipninger og godt produkt, vil du aldrig se den negative side af ordet skader. Formning af snit med en lineal barbermaskine tilføjer kant og dimension, og være sikker på at stykke ud lagene med en medium hold hår voks eller pomade. Hvis du har din stylist tilføje lys blonde stykker, kan du være sikker på at bruge en høj glans pomade fordi håret kan tendens til at se kedelig eller tør.

Med den rigtige snit, betyder længere hår ikke at være høj vedligeholdelse

Hvis du har en naturlig bølge, skaber et snit, der indrammer dit ansigt og falder naturligt vil se strigles og være let at administrere. Da du har en naturlig bølge, du allerede har en indbygget styling støtte. Du behøver ikke at gøre en hel masse styling, medmindre du har en bestemt del eller hvirvel i håret, som du kæmper. I dette tilfælde prøve at arbejde med den del i stedet for imod det. Hold bakkenbarter rent skåret omkring ørerne og lidt tilbage fuld. En let hold gel eller grooming creme vil være det eneste produkt, du behøver. Arbejd produktet igennem håret med hænderne, trække kronen opad og lade håret til at falde naturligt. En hurtig rystes af din manke og du er god til at gå!

load...