Billeder af ombre frisurer på sort hår 2019

10 november 2018

Hårfarve behøver ikke at være flad og endimensional, da disse ombre hår billeder viser. Som en af ​​de hotteste tendenser til at ramme en verden af ​​farver, det giver næsten uendelige muligheder for farve hengivne. I en nøddeskal, ombre hår er som regel to forskellige nuancer, en mørkere én tættere til rødderne og en lighter (undertiden meget lettere) én på enderne, eller begynder midtvejs ned hårstrået til enderne. En af grundene til denne udvikling tilbyder så meget variation er, at du vælger, hvor du vil have din komplementære / kontrasterende farve til at begynde.

Må ikke narre at Ombre betyder kan du blot lade en gammel farve vokse ud i en rodet måde, selv om nogle kvinder ske efter det på denne måde. Ja, det er en lavere-vedligeholdelse proces end andre, men det er stadig klogt at besøge en stylist på din salon for at have tjenesten gjort, især hvis du ønsker en drastisk farve, der kræver løft mere end to nuancer.

load...

Som model Chanel Iman viser her, en flatterende mørkere nuance ved rødderne morphs gradvist ind i en lys kanel farve - de farveændringer i ombre hår kan være meget dramatisk, eller mere subtil.

Melanie Fiona sticks til enderne

Melanie Fiona vælger en subtil udseende, med hendes kontrastfarve fokuserede primært på enderne af hendes hår. Selvom du kan helt sikkert se farveskiftet, er det ikke nær så fed som andre ombre stilarter.

Chanel Iman og en gradvis farveskift

Mens den lysere farve ikke er strengt placeret på enderne af Chanel Iman hår her - se, hvor lysere nuancer kommer i spil omkring hendes ansigt? - det er, hvor det meste af fokus ligger.

load...

Raven Symone s mere drastiske ombre

Raven Symone vælger en mere drastisk forskel mellem hendes mørke hår farve og lysere ender. Som med mange ombre udseende, skyggen forskel begynder omtrent midtvejs ned af skaftet.

Ciara - fuld af volumen og farve

Ciara er kendt for at spille rundt med forskellige udseende, herunder forskellige farver, så det er ingen overraskelse, at hun tager del i ombre hår tendens. Deep brune rødder langsomt morph i mørke honning låse.

Læs også:

Naomi Campbells krøllede cut

Tendensen er ikke kun arbejde på glatte frisurer; Naomi Campbell anvender det på denne lige og krøllet combo. Hun holder hende bangs lige og én farve, men lader curlier længder lege med en lighter nuance.

Raven Symone - fuld af krøllet farve

load...

En anden krøllet tage på den tendens, er Raven Symone ikke vige tilbage fra super-lange extensions, som tilbyder en dramatisk kontrast til kaffe-farvet rødder.

Ciara s Bolder tage på tendensen

I modsætning til hendes tidligere udseende, denne Ciara ombre hår billedet byder på meget mere kontrast mellem farverne. Håret tættere på hendes hoved er næsten sort, men når hun rammer toppen af ​​ørerne, er det bleg blondine hele vejen ned! En erfaren stylist kan sikre en sådan fed farve skift ikke ligner du bare glemt flere aftaler.

Jennifer Hudson - en blødere nuance

Jennifer Hudson spiller det sikkert og blød med denne ombre look, der holder noget af farven på undersiden af ​​hendes Lokker. Hun begynder ikke farveskift indtil hun er næsten på selve enderne af hendes hår.

Chanel Iman - lettere og federe

En endelig Chanel Iman kig viser, hvor alsidig den ombre hår tendens er siden hun har spottet iført ikke mindre end tre varianter, som alle er meget forskellige. Denne stil har pandehår og mere kontrast mellem en meget mørk rod farve og meget lysere ender.

Ønsker ikke at farve dit hår, eller bare ønsker at prøve den ombre kigge efter en kort tid? Udvidelser er en fantastisk måde at eksperimentere uden at foretage en mere vedvarende engagement. For den ultimative hurtige ændringer og kortfristede fittings, bruge clip-on hair extensions, som vil tillade dig at prøve så mange farver, som du ønsker, uden at bekymre sig om skader eller blive stukket med en farve, du ikke kan lide.

load...