Billeder af mænds korte hårklipp til nem vedligeholdelse 2018

14 november 2018

Korte frisurer

En kort frisure er næsten altid en stor mulighed for en mand. En genvej er maskulin, kølig i varmt vejr, og generelt let at vedligeholde.

Bare fordi håret er kort, betyder ikke, det skal være kedeligt. Dette galleri indeholder flere store mænds haircuts for fyrene på udkig efter en kort frisure - fra en buzzcut til en kort, tekstureret mænds frisure, vil du finde en stor frisure, der passer dig. For at sikre, at du får præcis snittet, du leder efter, anbefaler jeg udskriver et foto af den stil og tage det med dig. Viser et billede er altid langt nemmere end at beskrive en klipning. Når du vælger din stil, bare sørg for at være realistisk og vælge en stil, der vil arbejde med din hårtype og ansigtstræk.

load...

Denne stil er en god mulighed for en mand med naturlig tekstur. Håret er skåret tæt i siderne og tilbage og venstre omkring to inches lang på toppen. Til stil, når håret er let fugtig, anvende en lille mængde af styling pasta (den ene med en mat finish), og arbejde det rundt i håndfladerne af din hånd. Fordel jævnt gennem håret og bruge fingerspidserne til at tilføje en smule tekstur. Bare ikke arbejde for hårdt på det - det er en meget afslappet stil.

En klassisk butch haircut

I denne stil, er hår klippe jævnt over hele hovedet med neglesaks (i denne stil, er en # 2 klinge bruges). Udført korrekt, bør håret nedtrappes kortere i siderne og tilbage, uden nogen synlig linje på nakken. Styling produkt er ikke påkrævet, men jeg foreslå en god orlov i balsam med en solcreme til at beskytte hovedbunden og glatte håret.

load...

En tekstureret vedbend liga haircut

Med denne stil, er hår klippe til at passe til formen af ​​hovedet, med lidt ekstra længde i front. Denne stil fungerer godt med de fleste hårtyper, men er specielt velegnet for dem med bøde eller tyndere hår. Til stil, arbejde en lille mængde af styling pasta i håndfladerne og gælder for hår. Anvendelse af håndfladen, arbejde håret i en side til side bevægelse hen over toppen af ​​hovedet og bruge fingrene til at give lidt elevator i front.

En klassisk tilspidsning med en tekstureret top

Dette er en traditionel stil med et moderne twist. Siderne og bagsiden er skåret Clipper kort med en tilspidset halsudskæring. Toppen kan enten kæmmet pænt med en del til kontoret, eller spidse op på toppen til weekenden. Dette er en god stil for den mand, der vil have kortere hår med muligheder. Som afbilledet, er lidt af pomade arbejdet mellem håndfladerne og anvendes til håret. Håret bliver så dirigeret tilbage med fingrene med sektioner på den runde af hovedet skubbet lidt fremad. Fingre kan bruges til at vride sektioner for tilsat tekstur.

Læs også:

The Ivy League stil

load...

Til denne stil, er hår klippe aggressivt kort i siderne og tilbage med en ren tilspidsning ved udskæringen. Håret er skåret finger-længde på toppen. Til stil, bruge en ært mængde pomade. Arbejde produktet mellem håndfladerne og glatte håret fremad på toppen. Med denne stil, er vægten lagt på Pænhed og snittet skal trimmes hver tredje uge.

En kort stil med en tekstureret top

Denne stil er en god mulighed for en mand med tyndt hår. Håret er skåret tæt i siderne og tilbage og venstre omkring to inches lang på toppen. Til stil, når håret er let fugtig, anvende en lille mængde af styling pasta (den ene med en mat finish), og arbejde det rundt i håndfladerne af din hånd. Fordel jævnt gennem håret og bruge fingerspidserne til at tilføje en smule tekstur.

Den klassiske Ivy League

Med denne stil, er håret beskåret kort til at passe til formen af ​​hovedet. Clippers bruges til at klippe håret kort og høj forbi kronen. Toppen er skåret Clipper kort på kronen og får lov til at komme gradvist længere fremad. En let anvendelse af pomade giver glans og giver det udseende et færdigt udseende.

En kort Ivy League cut

Opkaldt efter de stilarter, der engang var populære på Ivy League universiteter, er denne stil taget aggressivt tæt med neglesaks højt op i siderne og bagsiden af ​​hovedet. Udskæringen er normalt koniske rene med ingen linje på nakken. Håret i dette billede er skåret finger længde på toppen med en smule mere længde på forsiden. Mens den stil ser godt håndklæde tørret med noget produkt, kan tilføjes lidt af pomade eller creme til at give et lidt mere velplejet udseende.

Den grat haircut

For en burre, håret klippet aggressivt kort over hele hovedet. I dette billede, er en # 1.5 klinge anvendes. Udskæringen er tilspidset og en ren bue er skåret over ørerne. Ingen styling er nødvendig, men på grund af den meget korte karakter af snittet, bør lidt solcreme påføres hovedbunden, når der ønskes langvarig udsættelse for solen.

Den lange karseklippede

I denne stil håret er skåret med neglesaks over hele hovedet, med siderne og tilbage tilspidsede betydeligt kortere end toppen. Til styling, lidt af gel eller pomade giver glans og giver et mere velplejet udseende.

load...