Billeder af lange, lige frisurer 2018-2019

11 november 2018

Lange, lige frisurer vil aldrig gå ud af stil. I dette galleri, jeg har nogle af de bedste lige frisurer på berømtheder i dag.

For at få super-glat hår, skal du have en føntørrer, en flad jern, og de rigtige styling produkter. Hvilke typer, du bruger, er baseret på dit hår tekstur. Til krøllet hår, vil du ønsker en glatning balsam som L'Oreal Paris Oleo-Keratin Smooth Intense Xtreme Lige Creme.

Du kan enten føntørre dit eget hår eller få det professionelt udført. Hvis du har super krøllet hår, kan du have pin-glat hår, også, men jeg anbefaler at få det professionelt blæst ud i en salon eller har en kemisk glatning behandling gjort ligesom japansk hår glatning. Find ud af mere om disse metoder i min artikel, Sådan får super glat hår.

load...

Her Sarah Wright har flad-strøget hende allerede glat hår. Resultaterne er en fantastisk glat look. Find ud af mine foretrukne strygejern.

Mere om dette look:

Blake Lively

Glem Jennifer Aniston, Blake Lively har en af ​​de mest eftertragtede frisurer nogensinde.

Hvis din individuelle hår tråde er tynde, men du har en masse hår, kan du vokse hår lange, bare spørg din stylist til at skære i lange lag. Lag tilføjer krop. Men sørg stylist ikke gør tyndt hår for meget. Og investere i en god fortykkelse, volumizing spray eller mousse. Men lidt vil gå en lang vej. For meget produkt vil også vejer håret ned.

load...

Video: Sådan får Blake Lively 's lange bølger

Jennifer Hudson

Overvej hår extensions. Ikke alle hår extensions er en stor investering. Du kan få et par clip-on extensions for ekstra krop.

Cameron Richardson

Bemærk den smukke hårfarve og stumpe pandehår.

Olivia Wilde

Hvis du bliver syg af stick-glat hår, tilføje en smule bølge til it.Let hår lufttørre. De fleste hår har anatural bølge til det. Hvis du lader håret lufttørre, vil den naturlige bølge tilføje krop. Kradser hår, da det tørrer for tilsat bølge.

Læs også:

Find ud af, hvordan man kan give dig selv beachy bølger.

Du skal bruge en stor krøllejern. Her er en liste over de bedste krøllejern.

Josephine De La Baume

Hvis du kan lide udseendet af pandehår med langt hår, så tjek dette galleri af mine foretrukne bang frisurer.

load...

Famke Janssen

Mere på lange frisurer:

Frieda Pinto

Nancy O'Dell

Elsker den midterste del her, det fungerer på Nancys ansigtsform, men ville ikke arbejde på alles!

Amanda Seyfried

Et kig på denne måde kræver den perfekte blow-out, hvis du har endda en lille smule af bølge i håret. Se "Hvordan til at give dig selv en professionel blowout."

Jessica Lucas

Jessica Lucas faktisk har naturligt bølget hår. Hun fik dette udseende og du kan også ved at give dig selv en professionel blowout, så glatning hår videre med en flatiron.

Mila Kunis

Kenya Moore

Jessica Biel

Bangs ser godt parret med langt hår. For mere pandehår inspiration, så tjek disse fotogallerier af bang frisurer.

Jennifer Aniston

Min stylist skærer mit hår med en barberkniv og virkningerne er forbløffende. Kanterne du ser her på Jennifer Aniston blev skabt med en barberkniv. Bemærk også, hendes smukke farve.

Vil du have mere Jennifer Aniston? Tjek Jennifer Aniston Hår: Hendes 20 mest ikoniske frisurer.

Hannah Simone

Lea Michele

Jennifer Lopez

load...