Billeder af lange hårklipp til mænd til inspiration 2018

14 november 2018

Af en eller anden grund, mange fyre kan simpelthen ikke trække ned af en lang frisure - uanset om det er på grund af en konservativ job eller blot en uregerlig hår, langt hår er ikke for hver mand. Fordelen ved at have længere hår, er, at det kan give dig tonsvis af styling muligheder. Ulempen er, at langt hår kræver mere arbejde og omsorg end en kortere stil. Hvis du har fået en stor leder af hår og kan trække det ud på arbejdspladsen, vokser det ud og se hvad der sker.

Guys udkig efter en lang mænds stil vil finde masser af mænds haircuts med styling tips her. Fra lange lag til afslappet shag nedskæringer, indeholder dette galleri forskellige frisurer til mænd. Vi anbefaler, at du udskriver det ønskede foto og tage den med dig til din stylist - hver barber eller stylist kan fortolke dine ønsker forskelligt, så tager et foto er en fantastisk måde at sikre den person skære dit hår forstår præcis, hvad du ønsker.

load...

Håret i denne stil er skåret ved hjælp af en barbermaskine til at give et dekonstrueret kig på enderne. Subtile røde highlights tilføje dybde og giver en "rockstjerne" vibe. Til stil, anvende en lille mængde af pomade i fugtigt hår og føntørre lige ned. Genanvende en smule pomade til tørt hår for ekstra glans og adskillelse.

Lange lag til bølget hår

Til denne stil, er håret skæres med en barbermaskine til at give en langhåret, dekonstrueret look. En lille mængde styling creme kan sættes til håret i glans og separation. Til stil, blot give håret en ryste og bevæge sig rundt med fingrene for at opnå den ønskede virkning.

load...

En lang, lige shag

For denne stil, håret skåret i lange lag under anvendelse af en forskydningshastighed punkt teknik. En barbermaskine bruges til at give ekstra separation til enderne. For dem med en lille bølge, kan pomade tilføjes og håret blæst tørre lige ned. Lidt af pomade giver glans og adskillelse.

En lang shag med højdepunkter

Dette er en razored shag klipning i som fremhæver, lowlights, og striber af farve tilføje dybde og giver en moderne, afslappet alternativ look. Til stil, anvende en lille mængde styling creme for at tilføje separation og kaste på plads med fingrene.

En slank, razor shag

Læs også:

En barbermaskine bruges til at klippe håret i lange lag og giver et dekonstrueret kig rundt om kanterne. Medmindre dit hår er naturligt meget lige, kan en flad jern bruges til at give et slankt udseende. Påfør en lille mængde gel i fugtigt hår og føntørre lige ned. Arbejde lidt mere gel mellem håndfladerne og glatte hår ned, trækker tilfældige sektioner mellem fingerspidserne til chunky striber af adskillelse.

load...

En afslappet, bølget shag

Til denne stil, er håret skæres i lange lag over det hele. Stilen er skåret med en barberkniv omkring kanterne for at fjerne enhver afstumpethed og give en lodne look. Til stil, bruge en meget lille mængde af styling creme til at give en naturlig glans og tilføje vægt og adskillelse.

Lange lag for tykt hår

Til denne stil, er håret skæres i lange lag med saks. I modsætning til shag haircut, er denne stil skæres lidt afstumpet omkring kanterne for at give et renere udseende. Til stil, anvende en skilling mellemstore mængde gel fra hovedbunden til enderne. Blæs tørt med en pagaj pensel lede hår fra side til side for at skabe volumen. Når håret er let fugtig, rive lidt mere gel gennem at tilføje glans og adskillelse. For en mere formelt look, kan håret blive redt tilbage med en smule pomade til glans og sleekness.

Ekstra lange lag

Håret i denne stil er skåret i meget lange lag. En barbermaskine anvendes på enderne for at fjerne stumphed. Til stil, anvende en lille mængde creme fra rødder til enderne af let fugtigt hår. Børste hår tilbage og rake med fingrene for at skabe adskillelse. Tuck håret bag ørerne og lad det tørre naturligt.

En afslappet shag haircut

Håret i denne stil er skåret i lange lag og en barbermaskine bruges til at give en knust, dekonstrueret look til enderne. Meget er nødvendig lidt styling, men en hurtig anvendelse af styling creme eller pasta vil tilføje separation og give denne "levede i" look.

En shag til fint hår

Dette er en rulletobak, hvor håret er en smule finere. Stilen er skabt ved hjælp af en haircutting barbermaskine til at fjerne afstumpethed rundt om kanterne og giver et shagged ud udseende. Lad håret tørre naturligt og derefter tilføje en meget lille mængde af styling creme for at tilføje glans og adskillelse.

load...