Billeder af korte, lange og mellemstore sorte hairstyles 2018

9 november 2018

Der er så mange muligheder for sort hår i disse dage. Du kan gå helt naturligt til enhver længde, så er der de glatning muligheder og parykker, vævninger og udvidelser.

I dette galleri, jeg har nogle af de bedste sorte frisurer lige nu, og indeholde links til gallerier med andre frisurer kan lide dem. Uanset din smag eller præference for dit eget look, er du sikker på at finde nogle stilarter, du kan lide her.

Her har vi 3 korte frisurer på sangerinden Rihanna. Rihanna ændrer hendes hår mere end nogen anden sort berømthed, efter min mening, og har slidt hendes hår kort ved flere lejligheder. Disse stilarter er fra 2007, 2008 og 2012, og alle er simpelthen fantastisk og smigrende til hendes ansigt og kropsform.

load...

Se flere korte sorte frisurer.

Malaika Firth

Måske den største frisure tendens i øjeblikket i det sorte hår samfund er naturligt hår. Nogle kvinder tager en pause fra dyre vævninger og salon behandlinger og lade deres hår gå, mens andre fast omfavne deres naturlige hår og lave en permanent valg at lade det vokse ud.

Se flere billeder af Natural Hair: Gorgeous stilarter for sorte kvinder.

Jada Pinkett Smith

Chin-længde nejer og shags er en fantastisk mulighed for sort hår, som Jada Pinkett Smith viser her.

Se flere udseende i Chin-længde Short Black frisurer: Bobs, Shags & More.

load...

Skuespillerinde Tamara Taylo

Hår, der falder til skuldrene er den hotteste frisure længde i øjeblikket. Og som du kan se fra dette galleri, fungerer tendensen lige så godt for sorte kvinder, som den gør kaukasisk women.Top skulder-længde Sort frisurer

Gabrielle Union

Updos er store muligheder for formelle lejligheder (eller endda hver dag dem) og denne flettet updo om Gabrielle Union er absolut en at efterligne.

Se billeder af sort hår til formelle begivenheder.

Chanel Iman

I dette galleri finder du billeder af smukke, lange, sorte frisurer. Sort hår er svært at vokse langt, så de fleste af disse kvinder fik hjælp i form af væve-i extensions.

Læs også:

Lange, sorte hår The Best Styles Right Now

Skuespillerinde Yaya DaCosta

load...

Jeg elsker korte, edgy frisurer og fletninger som disse på Yaya DaCosta. En edgy frisure kan være svært at trække ud, men du er nødt til at klæde sig til at komplimentere det, og du er nødt til at have tillid til at bringe sådanne opmærksomhed på dig selv.

The Best Short, Edgy haircuts for sorte kvinder.

Tamron Hall

Pixie sorte frisurer kan være helt fantastisk. Ligegyldigt dit naturlige hår tekstur, hvad enten tyk, kinky, krøllet, kemisk udrettet eller bølget, kan en nisse være en fantastisk valg, som du kan se i dette galleri, den perfekte sorte nisse frisurer.

Sevyn Streeter

Chin-længde kort sort frisurer: Bobs, Shags & More.

En kort, kantet frisure

De bedste korte, edgy haircuts for sorte kvinder

Skuespillerinden Lisa Arrindell Anderson

Singer Monica

Skuespillerinde Garcelle Beauvais

Skuespillerinde Malinda Williams

Skuespillerinden Gabrielle Union

Tisha Campbell-Martin

Model Iman

Naturlige hår

Zoë Kravitz

Kiersey Clemons

Skuespillerinde Kimberly Elise

Skuespillerinde Regina Taylor

Tamara Taylor

Jennia Fredrique

Billeder af korte, lange og mellemstore sorte frisurer

Billeder af korte, lange og mellemstore sorte frisurer

Naomi Campbell

Kunne lide denne? Der er mere!

load...