Billeder af blændende måder at bære rødt hår på 2018

13 november 2018

Rød-farvede frisurer er meget populære i disse dage, er saloner over hele landet rapportering til magasiner som Allure, InStyle og O, Oprah Magazine. Så når du ser fantastisk rødt hår i gaderne, chancer er det er ikke naturligt. Dette er ikke at sige, at sande rødhårede ikke eksisterer. De har helt sikkert gør, men når en kvinde med en smuk nuance af røde gennemløb af dig, ikke antage det er helt naturligt.

Både blondiner og brunetter har været kendt for at farve deres hår rødt, og nogle rødhårede kan henvende sig til en salon for at give deres farve et løft, hvis det er blevet glansløse med alderen. I dette galleri, gennemgå billeder af nogle af de mest fantastiske røde frisurer today.This slideshow funktioner velkendte berømtheder med rødt hår (om de er født på den måde eller ej). Vær særlig opmærksom på de billeder af "Mad Men er" Christina Hendricks, Marcia Cross af "Melrose Place" og "Desperate Housewives" berømmelse; og Cynthia Nixon, bedst kendt for "Sex and the City". Nixon, for eksempel, er en naturlig blondine, der farver sit hår rødt.

load...

Selvom flaske rødhårede er blevet stadig mere populært, betyder det ikke, at alle skal have skyggen. Naturlige rødhårede tendens til at have bleg hud og øjne. Hvis du er mørkøjet og mørklødede, skyggen af ​​røde af Marcia Cross hår er usandsynligt at smigre din hudfarve. Måske vil du have mere af en rødbrun eller vin-farvet nuance af rød i stedet.

Tal med din kolorist om den bedste nuance af rød for din teint. Vær sikker på at diskutere de skridt, du bliver nødt til at tage at overgangen ud af den røde farve, bør du bliver træt af det. Farvestoffer kan være svært på dit hår, så hvis du allerede kemisk glatte det eller sætte det gennem andre processer, kan farve gøre din manke endnu svagere og mere skrøbelige.

load...

På den anden side, kan du prøve en mere naturlig skygge ved at bruge henna, der kommer fra et anlæg til at farve dit hår. Dette vil dog give dig mere af en rød nuance end en sand fed rød farve.

Måske du ikke er interesseret i et naturligt look på alle, men kan ikke vente med at flagre en Kool-Aid nuance af rød. Hvis det er tilfældet, så tal med din stylist om, hvordan du får elektrisk rød låser a la Claire Danes på teen drama "My So-Called Life." Nogen af ​​enhver hudfarve kan rock denne look.

Uanset om du går til en naturlig rød look eller en fed én, vil du sandsynligvis brug for Sometips at holde rødt hår i at falme. Hvis du decideto farve dit eget hår, lære hvordan tosave på haircuts, hårfarve og hår productsand at avoidcommonat-home hår colormistakes.

Læs også:

Paloma Faith

Paloma Faith klipper en stor rød frisure med denne ekstravagante hat.

Jaime Ray Newman

Jaime Ray Newmans direkte rødt hår er et perfekt udseende.

load...

Linzey Cocker

Linzey Cocker har lidt mørkere rødt hår, men stadig smuk.

Maggie Rizer

Maggie Rizer nærmest orangefarvet hår lyser på den røde løber.

Cynthia Nixon

Kort hår + rød = Cynthia Nixon fantastiske udseende.

Christina Hendricks

Når dine øjne og hår gøre den perfekte kombination får du Christina Hendricks.

Evan Rachel Wood

Evan Rachel Wood glød, selv om.

Jennifer Ferrin

Bølget rødt hår er perfekt til stranden.

Florence Welch

Florence Welch = BOLD og rød.

Florence Welch

En anden ser atFlorence Welch røde hår.

Isla Fisher

Rødt hår på en rød baggrund gør for et fashionabelt look.

Nicola Roberts

Nicola Roberts med at kort hår, rødt hår, er ligeglad stil.

Marcia Cross

Lang og rød er et perfekt udseende for Marcia Cross.

En absolut gorgeous Rød Hårfarve

Modeller på landingsbanen rocke røde hår også, duh!

Alicia Witt

Christina Hendricks

Dette er den perfekte frisure til din næste formel lejlighed

Lily Collins

Lily Collins er smukt og hendes hår er helt perfekt.

Jessica Chastain

Madison Stubbington

Madison Stubbington hat og hår combo er et kig, vi alle kan stræbe efter!

Emma Stone

Kendt for sit røde hår, Emma Stone er ikke genert på den røde løber.

Bella Thorne

Næsten jordbær farvet, Bella Thorne hår har en beroligende tone.

load...