Billeder af Alexa Chungs bedste frisurer 2018

10 november 2018

Kendt mest for hendes sans for mode, britiske "Det pige" Alexa Chung er også æres i hele verden for sin boho, jeg-ikke-pleje hår. Modellen, tv-vært og Vogue bidragyder klippe sit lange hår tilbage i 2007, og hendes nye look helpedcatapult hende til berømmelse.

Hendes hår er altid lidt usoigneret, som om hun lader hende naturligt bølget hår lufttørre. Hun har haft nedskæringer så kort som hendes kæbeben, men aldrig så længe hendes skuldre, og hun er kendt for hendes ombre hårfarve - en trendy surfer pige ser det er blonder på bunden og mørkere på toppen, som om håret naturligt voksede ud på den måde. Hun er også en stor fan af rodet updo.

load...

Du vil blive overrasket over, hvad Chung lignede med langt hår (mere om det senere i slideshowet). Den kortere kig passer hende ovale faceand gør hendes smukke lyse øjne pop.

Alexa længere shag

Her er hun afbilledet med længere hår.

Alexa Mussy updo

Dette er en anden smukke udseende på Alexa.

Hemmeligheden til Alexa Chung hår farve

Alt om Chung er ubesværet fra hendes afslappede stil til hendes pjusket shag frisure, som hun bærer ned eller op i en rodet bun.And teenagere elsker hende, ifølge Amy Astley, redaktør af Teen Vogue, i en artikel lagt ud på den fabelagtige blog, ind i Glans. Her er hvad Astley havde at sige om Chung appel til teenagere:

load...

"Dels fordi hun er en ex-model, hun fik at gå for hende -. At ranglet krop, der fotograferer virkelig beautifully.but jeg ligesom hendes kastet off hår Det er hakket, hun lader sin naturlige tekstur komme ud, hun ikke ser tortureret med slag tørretumblere eller glatning jern eller noget."

Alexa har ikke altid legede hendes underskrift kort rulletobak. Tilbage i 2007 havde hun længe, ​​typisk pjusket hår, som på hendes virkede temmelig intetsigende. Da hun er alderen, har Chung mistet lidt baby fedt i hendes ansigt afslører en smuk kantet jawline. Hun er helt fantastisk.

Her Alexa Chung viser off solbeskinnede højdepunkter. Senere, i dette galleri, vil du se, hvad hun ligner med meget mørkere hår, men denne "bronde" (blonde plus brun) hårfarve er, hvad Chung normalt sport.

En snak med Alexa Chung stylist

Ifølge en artikel i Elle UK, Alexa tager hendes hår inspiration fra 1960'erne skuespillerinde Jane Birkin.

Magasinet citerer Chung stylist George Northwood, der forklarer, hvordan han genskaber Jane Birkin ser med et moderne twist. Ifølge Northwood, "dette er en simpel, en-længde bob, men det er skåret i en shaggier føler."

load...

Hvad mere er, dette look passer til alle hårtyper og ansigtsformer. For at få den farve, Northwood fortæller Elle UK til "bede om en BALAYAGE teknik, den fokuserer farve gennem enderne af håret i stedet for ved rødderne, hvilket giver en naturlig solbeskinnede look."

Northwood stilarter Chung hår med Kérastase Oleo-Crème, for en boede i tekstur. Han bruger en diffuser for at tørre håret. Du kan også "ru tørre" hår ved tørring halvvejs og derefter lade håret lufttørre og du kradser den med fingrene.

Chung overraskende svar på, hvad hun mest antipatier om hendes udseende

Utroligt, er Chung ikke begejstret med sit hår. I en Q & A offentliggjort i The Guardian, blev Chung spurgt, "Hvad mener du mest lide ved dit udseende?" Hendes svar ville overraske nogen, der begærer hende naturligt mussy låse, "Mine ører og min utroligt fint hår, der går flad trods timers back-kæmning."

Læs også:

Sådan får Chung underskrift ombre hårfarve

Her er Alexa Chung i pandehår og Ombre hårfarve. Bemærk hvordan hendes hår ser ud som om det vokser ud fra blond til brun. For at efterligne dette look, så spørg din stylist for "BALAYAGE" hårfarve og kun på de nederste to tredjedele af hår.

Baliage tillader stylist til at male skår af farve på hår - meget bedre for dette look end de typiske nålestiksaktioner størrelse højdepunkter at folier give dig.

Secret til perfekt uredt hår

Chung hår ser usoigneret, og det er målrettet. For at efterligne dette look, så spørg din stylist for lange lag. Dette tilføjer krop. Til stil, håndklæde tørt hår ud af bruseren, tilføje mousse og kradser hår, lade det lufttørre. Fortsæt med at kradser hår, da det tørrer. Du kan også blæse tørt hår omkring halvdelen tørre og derefter lade det lufttørre. For at få mere krop, toupere hår. Bøj over og spray rødder med hårspray.

Tilføj fletninger og bobby pins for et cool look

Dette er en stor kigge efter nogen vokser ud af deres pandehår eller deres hår og i en akavet fase. Simpelthen braidair-tørret hår og pin bag øret. Du kan gøre så mange eller så få fletninger som du vil.

Alexa er kendt for sine Surfer Girl chic

De surfer pige højdepunkter er super populær til sommer. Surfere har naturlige højdepunkter med nogen indlysende stoppe eller starte dem. For at få dette udseende, holde de fleste af håret mørkt, men lysere stykker rundt om ansigtet. Stylister anbefaler at få chunky BALAYAGE starter ved hagen ned, plus et par stykker af lyse farver omkring ansigtet. Hvis du er en mellemlang brunette, da Chung er, får en cremet guld nuance på enderne og en varm karamel tættere på dit ansigt (din stylist vil vide, hvad jeg mener).

Bye-bye surfer pige, hej mørke chic bob

Til vinter 2011, Chung sagde "farvel" til hendes surfer pige tråde og farvet sit hår en mørk espresso farve. Bemærk hvordan hun også skære hendes varemærke shag i en bobwith lange, side-fejede pandehår.

Set fra siden af ​​bob

Her er et billede fra siden af ​​hendes bob. Bemærk, at hendes stylist ikke tynde ud hår med en barberkniv, hun har et ton af kroppen.

Alexa Chung & stigningen i demi-bob

Før hun skar hendes hår alle off, Chung legede denne uber-populære demi-bob (født semi-bob). Denne populære hårlængde, som falder et sted mellem midten af ​​nakke og skuldre, er blevet set på mange skuespillerinder og modeller denne sæson.

Alexa Chung underskrift udseende: rodet bolle

Chung handler om usoigneret boheme ligne den ene her. For at få dette udseende, finger kam hår i en bolle på nakken eller bagsiden af ​​hovedet. Træk et par ansigt-framing tråde.

En anden Mussy updo

Her er en anden typisk Mussy updo.

En favorit Alexa Chung frisure

Denne tidlige Alexa Chung frisure er så sød alligevel funky.

En afslappet look til dag

Alexa Chung er dronningen af ​​afslappet køligt, både med hendes personlige stil og med hendes hår.

Alexa med langt hår tilbage i 2007

Dette er Alexa i 2007, lige før hun afbrød hendes lange sluser og vedtaget hendes underskrift shag. Hun var meget ung her og stadig har lidt af barnet fedt i hendes ansigt. Som hun er blevet ældre, er hendes ansigt blevet mere kantet. Den shag cut hjælper også vise de vinkler og hendes øjne.

load...