Bedste shampoo til farvebehandlet hår 2018

15 november 2018

Når det kommer til at opretholde dine dyre højdepunkter eller farve, bør du investere i kvalitet shampoo. Ligesom du ville tørre-rense en dyr kjole i stedet for at køre det gennem din vaskemaskine (selv om den blide cyklus), er det værd at bruge et par ekstra dollars på en kvalitet balsam og shampoo til farvet hår.

Jeg har forsket de bedste shampoo og conditionerson markedet og fortælle dig, hvorfor hver enkelt er værd at bruge køb. Du kan finde apotek, stormagasin og midtprisprodukterne picks her, samt et par sulfat-fri shampoo. Sulfater er en skummende ingrediens og nogle eksperter hævder, at de ikke er gode til farvet hår.

load...

Der er ingen grund til at købe en shampoo specielt sammensat til farvet hår. Så længe du vælger en blid, fugtgivende og fugtgivende shampoo skal du være god til at gå.

Kerastase Bain Miroir

Kerastase s Bain Miroir shampoo har gjort det på mange "bedste" lister i årenes løb, herunder InStyle Magazine mindst to år i træk.

Specielt formuleret til farvet hår, Bain Miroir virker ved belægning tråde, som beskytter dem fra stripning nogle billigere shampoo kan forårsage. Bain Miroir beskytter også mod UV-stråler og forurenende stoffer.

John Frieda Collection Shampoo

En anden populær shampoo på de bedste lister, John Frieda Collection Shampoo kommer i tre forskellige versioner: Sheer Blonde, Brilliant BrunetteandRadiant Rød

load...

Hvorfor det er så populært: Din badevandet sandsynligvis indeholder både klor og oxiderede mineraler, som kan fratage hår af farve. John Frieda Collection Shampoo er blide rensemidler, der fjerner skadelige elementer, forebyggelse, for eksempel, blonde hår fra at dreje grøn, og samtidig holde højdepunkter lyse og ikke brassy. Endnu bedre, vil denne shampoo ikke ændre din hårfarve.

Moroccanoil Restorative Hair Mask

Denne genoprettende hår maske vil gøre underværker på din tørre, grove hår. For dem af os med tørt hår allerede som derefter få deres hår farvet, en maske er en nødvendighed. Dette er en fremragende én. Hvis dine ender er tørre, men dine rødder tendens til at være på den oilier side, bruge dette kun på dine ender.

Læs også:

Matrix Biolage ColorCare Therapy Shampoo

En anden populær favorit, Matrix Biolage ColorCare Hårvaskemidler har stået sin prøve. Vælg den, der bedst passer til din hårfarve og nyde prisen (billigere end den høje ende Kerastase, men i en bedre rækkevidde end John Frieda shampoo).

load...

Shikai s henna guld

Rødhårede kan drage fordel af shampoo formuleret med henna i dem. Lysere låse mellem farvestoffer med Shikai s billig Henna Gold Shampoo, formuleret bare for rødhårede. Indeholder naturlig rød henna for en rig farve boost.

Se billeder af smukke røde frisurer til inspiration.

Kerastase Reflection Chroma Protect Conditioner

En favorit conditioner til farvet hår, dette cremet produkt bidrager til at opretholde farve, betyder det ikke fratage ligesom andre billigere balsam på markedet. Det har også 'lysreflekterende' kvaliteter specielt formuleret til farvet hair.A stor billigere balsam: Dove Moisture Rich Color Conditioner (købe fra Amazon), som du kan købe på ethvert apotek.

Redken farve udvide Magnetics shampoo 10.1 og balsam 8,5

Det er overkommelige og formuleret til flaske blondiner, brunetter og rødhårede.

Bumble og Bumble farve minded sulfat fri shampoo

Denne sulfat-fri shampoo virker på alle hårfarver, men hvad jeg mest (bortset fra de store anmeldelser det får) kan lide, er, at den ikke indeholder sulfater, den skummende vaskemiddel og de dårlige drenge i hårprodukter. Fordi det ikke indeholder sulfater, det vil ikke skumme godt, som kan være irriterende.

L'Oreal Paris EVERPURE sulfat-fri farve pleje systemet glat shampoo

Sulfater er ikke godt for farvet hår, og dette apotek mærke er ikke kun sulfat-fri og billig, det bliver gode anmeldelser så godt. Bemærk: det lugter rosmarin.

Fekkai Tekniker Color Care Shampoo

Fekkai er en stor medio prissat mærke til hårpleje. Denne shampoo - specielt udviklet til farvet hår - er elsket for sine mildhedsegenskaber og konditionering egenskaber.

load...