Bedste krøllede frisurer til kvinder over 50 2018

15 november 2018

Jeg kender et væld af kvinder med naturligt krøllet hår. De kæmper de frizzies minut er der fugt i luften og mange af dem glatte deres hår enten kemisk eller via blowout proces.

Men de fleste af dem omfavne deres hårets naturlige struktur og træde ud i smukke, frodige krøller. De har lært, hvordan man korrekt pleje og style deres hår og de ved, hvad nedskæringer ser godt ud på dem, og hvilke der ikke gør.

Det er noget at alder bringer dig: visdom.

Bernadette Peters

load...

Kvinder med super-krøllet hår bør begrænse varme styling til 2 til 3 gange om ugen. Enhver mere, og du kan risikere at skade dit hår. Forebyggelse krus er dybest set en fire-trins proces: dyb tilstand en gang om ugen. Påfør en leave-in balsam til enderne efter et brusebad. Når styling hår, anvende en serum, der indeholder silikone (se efter "dimethicon" på flasken) til vådt hår, belægning hver krølle. Lad håret lufttørre eller brug en diffuser.

Sådan gå lige når du har krøllet hår

Hvis du ønsker at afprøve glat hår for en dag eller to, overvejer at få en professionel blowout på en salon. Der er mange slag tørre saloner i de store byer, hvor du kan få et slag ud for under 50 €.

load...

Kvinder med krøllet hår, der ønsker at gå lige skulle prøve en professionel hår glatning i salonen. Løsningen er meget ligesom en perm, kun i stedet for krøllet hår, det glatter det. Jeg vil foreslå at finde en stylist, der har specialiseret sig i håret glatning, eller som har super-krøllet hår selv.

Kate Capshaw krøllet

Medium længde er den perfekte længde til hår hos kvinder over 50, fordi det er stadig længe nok til at blive betragtet som stilfuldt og sexet, men ikke så længe vil du se ud som du forsøger at være 25 igen.

Du kan simpelthen ikke gå galt med et snit, der ligger et sted mellem hagen og et par inches under skuldrene. Denne længde virker for alle, uanset deres alder, deres hår tekstur, og deres ansigtsform.

Michelle Pfeiffer

Som du sandsynligvis ved, hvis du er på denne side, kan krøllet hår være en vanskelig opgave at tage sig af. I al slags vejr, kan det Frizz op på youbecause tørt hår elsker at opsuge fugten fra luften.

load...

Du kan bekæmpe dette krus hjælp af en af ​​de fantastiske krøllede hår produkter på markedet i dag, herunder behandlinger, shampoo, balsam, og masker.

Kelly Hoppen

Krøllet hår har brug for nogle længde til at veje den ned og holde det fra pustede op. Hvis du kan lide dit hår længere, kan du faktisk gå lang tid, når du har super krøllet hår.

Joan Osbournes krøllet updo

Du kan trække dit krøllede hår op i en updo, ligesom Joan Osborne er her.

Alfre Woodard

Ved tørring hår efter påføring produkt, klemme (aldrig gnide) krøller med et håndklæde eller køkkenrulle og sørg for at bruge en diffuser, når du bruger en føntørrer. Tørt hår på hastighedsindstilling laveste.

Alex Kingston

I modsætning til dine søstre med lige, flad hår, der skal holde sig væk fra produkter, der vejer ned deres hår, du har brug for nogle få produkter til at holde krus og tørhed i skak.

Læs også:

First off, du har brug for den rigtige form for shampoo.

En ny dille i hårvask krøllet hår er "Ingen Poo" bevægelse. Det betyder ikke shampooing hår, men i stedet condition det dagligt. Mine krøllede hår venner også sværger ved Deva krøller førende Poo og Lo Poo shampoo (købe fra Amazon). Hvis du skal du en shampoo, cremet shampoo er en bedre indsats end afklaring (eller klare) shampoo.

Oprah Winfrey

Kvinder med krøllet hår har brug for at betinge en masse.

Du kan simpelthen ikke over-tilstand kruset hår. Du har brug for en tung balsam til brug hver gang du vasker dit hår, og en dyb balsam til brug en gang om ugen. Overvej en leave-in conditioner til hver dag.

Melina Kanakaredes

Invester i styling produkter, der er lavet til kvinder med krøllet hår. Her er et par at overveje:

  1. Udjævning fløde og alkohol-fri gel. Fra det øjeblik du træder ud af bruseren, du har brug for til pels neglebånd så det låser fugt. I sin bog "Confessions of a Beauty Editor" (købe det fra Amazon), antyder forfatteren Linda Wells et en-to-Punch: 2 dele creme til 1 del gel (ja, du er nødt til at købe produkterne separat). En valnød-store beløb vil gøre dig. Du skal blot gnide produktet i hænderne og derefter håndflade blandingen fra midten af ​​akslen ned. Kam produktet gennem hele dit hår med en bred-tandede kam.
  2. Styling creme Gør dine krøller med en creme skabt til krøllet hår. Gnid den ind og lad håret lufttørre.
  3. Style serum Varm op et par dråber af denne i dine hænder og palme over tørre, kruset krøller. Serum vil løse dine frizz problemer.
  4. Opretning balsam eller gel Hvis du ønsker at føntørre hår lige, gnide en kvart størrelse mængde af dette på hår før tørring krøllet hår (altid i sektioner, der arbejder fra de lavere lag på op).

Amy Irving

Kvinder med krøllet hår er normalt rådes til ikke at gå kort. Kort hår kan krus op på dig lettere end langt hår, og du risikerer store poufy hår. Jo længere dit hår, jo mere dine krøller vil veje håret ned.

Når det er sagt, den rigtige frisure kan arbejde på krøllet hår. De typisk har lange lag, og mens der kan være lidt af puf foregår, kan det virkelig arbejde.

Valeria Golino

Hvis du er født med super krøllet hår, kan du finde det skærpende på tidspunkter, hvor det frizzes op i visse klimaer og andre tidspunkter, hvor du gerne vil have glat hår uden at bruge timer at få det på den måde. Der er hemmeligheder til styling naturligt krøllet hår.

Flere store frisurer for ældre kvinder

Bare fordi du er en kvinde af en vis alder betyder ikke, du er nødt til at gå ud og få en kort, strittende frisure, eller en perm en gang om ugen ala Steel Magnolias. Det betyder ikke, du er nødt til at farve dit hår blond eller lægge dine briller på en kæde.

Tværtimod. Disse dage er der ingen regler for frisurer til kvinder over 50 år Du kan bære dit hår længe, ​​rettede, krøllet eller i en updo-, og så længe det er smigrende på dig, det er virkelig alt, der betyder noget.

I denne frisure galleri, har vi trukket sammen frisurer på kvinder over 50, der er helt fantastisk. Ikke alle haircuts arbejde på alle hår teksturer eller med alle ansigtsformer. Du vil lære, hvad der ser komme på hvem og ved udgangen af ​​dette galleri, bør du have en idé om, hvad der ville arbejde med dit hår tekstur og ansigtsform.

load...