Bedste hårklipp til kvinder over 30 2018

10 november 2018

Kvinder i 30'erne har mange gode frisurer at vælge imellem. Din alder betyder ikke, du er nødt til at følge visse "regler", og gå kort eller stoppe have det sjovt med dit hår. I stedet kan det blot betyde, at du vælger en lidt mere voksen look end du gjorde i din 20'erne.

I 30'erne, kan din livsstil faktisk diktere din frisure så meget som yourhair tekstur og yourface form gør. Det er en afgørende årti for mange kvinder og alles liv vil tage hende ned ad en anden vej.

Hvis du har travlt kraftoverførsel forude i din karriere, kan du vælge at hugge dit hår til skuldrene eller kortere. Teorien er, at jo mere holdt dit hår er, jo mere alvorligt vil du blive taget på kontoret.

load...

Hvis du er en busymom med børn, kan du bruge en lav vedligeholdelse frisure. Det betyder et snit, der fungerer sammen med din naturlige hår tekstur og kræver ikke en masse hårprodukter eller værktøjer til at holde det ser så godt som muligt.

Så igen, hvis du er en enkelt kvinde på udkig efter kærlighed, kan du ønsker at sætte flere kræfter ind i dit hår. Der er ingen grund til at tro, stereotyper som den, der siger menprefer langt hår, enten.

Den rette person vil forelske sig i dig, fordi du har det godt i din hud, og som strækker sig ind i din frisure. Hvis du er sporty og elsker en nisse klipning eller en skulder-længde skåret trukket ind i en hestehale, så ejer det. Der er ikke noget mere sexet end en kvinde med selvtillid.

load...

Langt hår med pandehår

Langt hår med pandehår er smigrende fordi pandehår er flatterende. Alle kan bære langt hår, men det kan trække et ansigt ned, men pandehår er altid friske og fabelagtig. Fra stumpe pandehår til side-fejede pandehår, de er en glimrende måde at tilføje modenhed til dit look uden at gå alt for alvorligt.

Husk, at pandehår tage nogle vedligeholdelse. Mange saloner tilbyder gratis bang trim, men hvis du ikke gider at rejse hvert par uger for at se din stylist, kan du lære at trimme dine egne pandehår. Det er nemmere end du tror.

Langt hår, side-fejede pandehår

Uanset din alder, kan du nøjes med langt hår, så længe det er i god stand. Prøv at undgå alt for mange kemiske behandlinger og være opmærksomme på produkter og varme, som kan skade dit hår. Det er lettere at opretholde et sundt hår, end det er at forsøge at genoprette skadet hår.

Igen, skære i pandehår er en stor mulighed. Hvis stumpe pandehår er ikke din stil, vil du opdage, at lange, side-fejede pandehår er ekstremt flatterende og elegant, når parret med lange, lige hår.

load...

Den shag frisure

En skulder-længde snit, der ser bare en smule Mussy er fabelagtig. Den shag er meget populært, fordi det ser afslappet og unfussy men kan blæse-tørret til noget lidt mere sat-sammen og sofistikeret. Dette look er perfekt til travle mødre, enlige kvinder og arbejdende kvinder, også.

Med den rigtige snit, kan den shag blive lufttørret til perfektion. Bare et par spritzes af en havsalt spray, et par scrunches med dine hænder, og du er på med yourday.

Gorgeous farve

Mens du kan have spillet med funky hårfarve i din 20'erne, kan det være bedst at holde sig til noget lidt mere afdæmpet. I denne alder, kan du farve dit hår som du har lyst, selvom du måske ønsker at være mere omhyggelig og vælge en, der smigrer din hud tone.

Også, hvis du ønsker at gøre din farve derhjemme, er det bedst at kun gå to nuancer mørkere eller lysere end din naturlige farve. Lad mere ekstreme ændringer i de professionelle på din favorit salon.

Bronde hår

Bronde hår er det magiske farve mellem blondine og brunette. Det er et varmt udseende og en, der er flatterende for kvinder, der har lys brun eller mørk blondehair. Det er en fantastisk måde at tilføje et strejf af farve uden en all-over forandring. Højdepunkterne kan placeres, så de supplerer både din frisure og dine bedste ansigtstræk.

Den nisse

Læs også:

Den nisse er en stor nedskæring for kvinder i alle aldre. I 30'erne, kan det virkelig fremhæve en stor knoglestruktur, smukke øjne, og fyldige læber. Dette look er fantastisk til trendsættere, korte, petite kvinder, og enhver kvinde, der kan klippe Audrey Hepburn look.

Den klassiske bob

Den klassiske bob går ikke nogen steder helst snart. Det vil altid være et stilfuldt valg for kvinder, uanset deres alder. Det er en stor nedskæring for professionelle, fordi det oser raffinement. Dog kan denne nedskæring være høj vedligeholdelse og kræver en smule styling.

Enhver med en flot jawline og hals vil se godt ud i en bob. Hvis du har et rundt ansigt, en lang bob er sandsynligvis en bedre løsning for dig.

Som for hår tekstur, bobs virker bedst på tyndt til medium hår. Hvis du har krøllet hår, kan en bob blive til en trekant, medmindre du får lag skåret i og teksturering af enderne. Hvis du har fint hår, så spørg din stylist for en "gradueret bob", som er stablet lag skæres kortere i ryggen og leftlonger i front. Det giver fladere hår tiltrængt krop og højde på kronen.

Under alle omstændigheder vil du sandsynligvis brug for en stor flad jern til at holde din straight bob i fænomenal form.

Den lange bob

Lange nejer er så populær som nogensinde, og de er meget alsidig. Du kan føntørre dem lige, luft tørre dem, så dit hår har nogle naturlige bølge til det, eller krølle det i bølget perfektion. Også, hvis du har brug for at trække det tilbage, er der stadig nogle længde at arbejde med.

Det perfekte længde

Der er en "perfekt længde", der altid er med på moden. Det er at stedet lige mellem hagen og skuldre, og det ser godt ud på kvinder i alle aldre. Men det synes at være mest populær på kvinder i 30'erne og begyndelsen af ​​40'erne.

Ikke alene er dette en stor længde for hvert hår tekstur og ansigtsform, er det også let at pleje. Hvis du går med en stil, der supplerer din tykke, krøllede, fint eller glat hår, kan dine daglige styling behov være minimal. Det kan være, hvorfor så mange kvinder i denne alder elsker det.

Skulder-længde og tyk

Skulder-længde hår er simpelthen den mest alsidige, flatterende hårlængde på alle ansigt typer og til alle hår teksturer. Nøglen til den perfekte skulder længde snit ligger i længden. Det kan ikke være for lang eller for kort. Det ser bedst, når det bare hits på kravebenet eller lidt over.

”Den er færdig skal vises stump, men bør aldrig være stump, som stumpt ser billige,” forklarer stylist Harry Josh i modemagasinet Vogue. ”Du texturize enderne med måske en fjer barbermaskine så linjen forekommer rent, men der er faktisk en masse bevægelse i det. For meget af en blok, og det ser tungt.”

Skulder-længde med pandehår

Dette er en fabelagtig udseende for midaldrende kvinder, der ønsker at bevare en vis ungdom. Det kombinerer den sexiness af den trendy stump bang med skulderen længde snit, der er nem at passe og stil. Hvis du kan lide at spille op dine smukke øjne med makeup, vil pandehår og ansigt-indramning lag accent dem endnu mere.

Lige ved stranden bølger

Disse lange, Beachy bølger aldrig gå ud af stilarter, og du vil se det på næsten enhver kvinde i Hollywood på et tidspunkt. Det er afslappet, men har det super sexet look, der skriger tillid.

Hvis du har langt, tykt hår, kan du slippe af sted med dette look. Selv hvis dit hår er på den tynde side eller vokser ikke længere hurtigt, kan du eftergøre det med hjælp fra hår extensions.

Hemmeligheden til sexet, Beachy bølger er salt spray. Spray det på, kradser dit hår, og så kører det.

Boho chic fletning

Fletninger er populære blandt kvinder med langt hår, fordi de ser søde og ungdommelig samtidig holde dit hår ud af vejen. Mens fletning tendenser kommer og går, og de har tendens til at være meget populær blandt yngre kvinder, er der ingen grund til at du ikke kan bære en i 30'erne.

Fletninger er meget smuk og afslappet. Hvis du bruger en i en boho chik slags måde, der holdes, men stadig ser kastet sammen, kan det være ganske flatterende.

load...