Bedste hårfarvefjernere og korrektorer 2019

13 november 2018

Når du får yourhair farvet, og det er ikke, hvad du forventede, kan du bruge en farve korrektion eller farve remover. Det er ikke perfekt, og mange vil kun fjerne farvestoffet, men vil ikke gendanne din naturlige color.Removing hårfarve er noget, der virkelig bedst at overlade til en professionel.

Selv for en erfaren hårfarve professionel, farvekorrektion er en af ​​de mest skræmmende tjenester til at udføre. Farvekorrektion produkter kan være inkonsekvent, stædig, og de er notorisk svære at arbejde med. Men der er et par på markedet i dag, at tage nogle af de gætterier ud af denne udfordrende opgave.

load...

Kan du gøre det selv?

Hvis du havedyed dit hår derhjemme ofte gennem årene og føle sig trygge i din evne, kan du være i stand til at bruge en farve remover selv. Ligegyldigt hvilket produkt, du vælger, så sørg for, at du forstår og følg vejledningen. Mens de anbefalede produkter er blidere end andre formler, kan de efterlade dig med tørt, skadet hår, der vil være vanskeligt at genoprette.

Skulle du have nogen tvivl overhovedet, lave en aftale med en salon, fordi sundheden for dit hår er i fare. Ofte kan det kolorist også anvende en ny farve, så dit hår ser flot ud, når du forlader. Ikke desto mindre, at vide, hvad produkter din kolorist har at vælge imellem, vil hjælpe med at lette dit sind.

load...

Color Ups hårfarve remover

Et af de største problemer med farve flyttefirma er, at de ofte efterlade damagedhair. Heldigvis, vil du ikke behøver at bekymre sig om, at med Oops Hårfarve Remover.

Denne ekstra condition formel er lavet uden ammoniak eller blegemiddel. Det fjerner permanent og semi-permanent hårfarve på kun 20 minutter. Moisturizing soja proteiner og aloe vera yderligere at beskytte håret og giver dig mulighed for sikkert at omfarve samme dag med smukke, selv resultater.

Selv ved anvendelse af de mest blide farve fjernere, kan det være klogt at formulere den endelige ønskede farve en halv niveau, til et niveau op. Håret bliver porøst efter farvekorrektion behandling og det har en tendens til at få fat i farve lidt mørkere end ikke-behandlet hår.

Læs også:

One 'n Kun Colorfix

One 'n Kun Colorfix er en afprøvede og sande hårfarve remover. Det er en effektiv behandling, der ikke indeholder ammoniak eller formaldehyd. Det virker på alle hårtyper, uanset hvor lang tid det har været siden håret blev farvet.

load...

Denne behageligt duftende behandling reducerer forsigtigt størrelsen af ​​farve-molekyler, hvilket tillader nem fjernelse farve. Selv om det er nemt at blande og anvende, skal du sørge for at følge hvert skridt præcist.

Selv i salonen, kan colorists tage genveje med farve fjernelse. Resultaterne er aldrig smuk. Hvis du gør det på egen hånd, tage endnu mere omhu at følge anvisningerne.

Malibu C Farve korrektion

Malibu C farvekorrektion kommer i en lille lyserød pakke og det packs en stor punch. Det sikkert og med held fjerne selv de mest genstridige hår farve.

Dette produkt er ledsaget af en take-home pakke af shampoo, balsam, og en behandling for yderligere at beskytte og pleje håret efter farvekorrektion tjeneste.

Det er ikke en nødvendighed, men det er altid rart at bruge et produkt, der har en holistisk tilgang til hår sundhed. Beauty fagfolk kan kun gøre så meget i salonen. Ganske ofte, er det op til kunderne for yderligere at behandle og beskytte deres hårfarve, når de er hjemme.

Ion Farve Brilliance farvekorrigering

Ion Farve Brilliance Color Corrector er det bedste bud, hvis du forsøger at få dit hår tilbage til det mest naturlige tilstand. Denne milde, ikke-blegemiddel formel fjerner permanent hårfarve uden at løfte den naturlige farve af håret.

Mange farve korrektorer løfte begge de naturlige og unaturlige pigmenter i håret. Dette giver dig mindre kontrol og oftest kræver, at du omfarve efter gudstjenesten.

Dette produkt indeholder ikke en tendens til at arbejde godt på farvestof, der har været i håret i lang tid. I stedet er det bedst, når der arbejdes med frisk farvet hår, der skal gemmes.

load...