Bedst bedømte næsehår saks og trimmere

10 november 2018

Næse hår saks er ikke noget, de fleste mennesker ønsker at tale om. Nogle kvinder kan have brug for lidt hjælp i denne afdeling, men det er for det meste mænd, især da de forlader deres ungdom bag at finde fremspringende hår til at være et problem.

Du har sandsynligvis ikke ønsker at bede dine golf venner, hvad de bruger til at nix denne situation. Lad os spare dig denne samtale. Vi har samlet de bedst vurderede sakse og trimmere til at hjælpe dig med at finde en i dit budget og andre funktioner, du kan finde vigtigt-ligesom en multi-taskingtool til at hjælpe dig soignere andre områder.

load...

Tweezerman facial hår saks

Disse saks kan klippe hår fra næse, overskæg, øjenbryn og ydersiden af ​​ører med afrundede kanter for sikkerhed. Mens Tweezerman gør et par forskellige ansigtsudtryk hår saks, blev denne specifikke model vurderet højt, fordi mange sagde, at det ikke trækker hår, det er skarp nok til at skære grove hår og varer lang tid.

Den vigtigste complaintis at det ikke klippe hår ned virkelig kort fordi den faktiske skære del af saksen er ikke lang nok, og kanterne er for tyk til at blive indsat noget i næsebor. Men det er kun beregnet til at gå lidt inde i næsen til at skære synlige hår.

Rubis Schweiz øre / næse hår saks

Rubis, et schweizisk selskab kendt for deres fremragende pincet, manicure sæt og saks gøre disse øre og næse saks med hærdede knive og afrundede sikkerhed kanter. De er kendt for deres enestående kvalitet og for at være meget skarp, trimning håret uden at trække.

load...

Nogle sagde, at enden er for tyk, så de kan ikke klippe håret inde i næsen virkelig kort. Vær opmærksom på: Disse er ikke lavet til at blive sat direkte i næsen, eller ører for den sags skyld, bare for at trimme kanterne. Du ønsker at prøve en af ​​de trimmere nedenfor, hvis du ønsker at gøre morethan det.

Groom Mate Platinum XL næse øre hår trimmer

This meget kompakte og batterifri værker manuelt ved at dreje den nederste af trimmeren forsigtigt frem og tilbage for at skære næse eller øre hår under anvendelse af en 100% rustfrit stål roterende blade-systemet. Mange brugere rave om sin lille størrelse gør det muligt hår skal klippes meget kort, hvor nemt det er at rengøre, aldrig at skulle betale for eller skifte batterier, og smerte-fri trimning. Nogle synes, det er akavet at skulle bruge to hænder, og at det gør rykke hair-- mindst hver gang i et stykke tid.

Læs også:

Mangroomer rustfrit stål detalje groomer

load...

Lavet af rustfrit stål, det kommer med tre vedhæftede filer, der kan bruges til vådt eller tørt manscaping. En skæresystemet muliggør næse og øre trimning. Præcisionen trimmerhoved tillægger trimme halsudskæring og bakkenbarter. Og øjenbryn trimmer med kam er lavet til at rydde op øjenbrynene.

Mange brugere rave, at det ikke forårsager smerte ved at klemme eller trække i thehair, er det nemt at skifte hoveder og rengøring er hurtig. Flere sagde, at det er lavet fast, mens somethink itfeelsflimsy og at batteriesget spist op for hurtigt.

Sammenlign

Andis hurtigt trim ledningsfri personlig trimmer til næse & ører

En virksomhed, der har sit navn på mange professionelle salon klippere og trimmere, Andis, er skaberen af ​​denne grundlæggende gadget, der sælger dette meget rimeligt prissat værktøj. Det er lavet til at trimme både næse og earswith kirurgisk stål knive, der kan skylles at rengøre. Mange var imponerede over hvor godt det virker opskæring hår uden at rykke, og siger, at det gør et bedre stykke arbejde end andre dyrere trimmere. Nogle andre mener det bliver overophedet hurtigt.

Wahl 5546-200 Øre, næse og pande 2-i-1 deluxe tændte trimmer

Denne multitasking, våd / tør enhed kommer fra Wahl, et stort navn brand i salon clipper og trimmere på et apotek pris. Det hasa mini spotlight og et dedikeret værktøj til næsen.

Mange brugere enige om, at det fungerer godt, er nem at bruge og ikke pull, men der er lidt at ingen brug for lys. Et par er ikke tilfredse med den nærhed eller smoothnessof trim.

load...