Barbershop mænds hårklipp - flattop 2019

11 november 2018

Jeg nyder altid at arbejde på Anthony - han har fået en stor leder af hår og er altid villig til at prøve noget nyt. Dette er en høj flattop, tilspidset til en # 1 klinge på siderne og tilbage, forkortet på kronen med en jævn overgang til en længere foran. Den nakken er tilspidset stramt og sluttede med en barberkniv omrids. Jeg stylet denne klipning ved hjælp Grants Pomade. Dette haircut kan være en temmelig høj vedligeholdelse haircut, da det kræver styling hver morgen og hyppige ture til barbershop at opretholde formen af ​​klipning.

Falmede pompadour

Bens arbejder en aggressivt kort Pompadour frisure (eller falmet Pompadour). Til denne stil, tog vi i siderne og på huden ved hjælp af en 00000 klinge (den strammeste clipper klinge tilgængelig). Håret er skåret til huden omkring halvvejs op i hovedet og hurtigt falmet i betydelig længde på toppen (omkring fire inches). Hvis håret blev redt lige ned, ville der være mærkbar demarkationslinje og meget af blanding opnås gennem styling. Håret blev blæst tørt og stylet med MENSDEPT. Microtech.

load...

The Ivy League

Brandons vuggende, hvad jeg vil nu officielt kalde min underskrift snit. Den korte Ivy League (det er kinda "militær rockabilly"). Siderne og bagsiden er skåret aggressivt stramt på siderne ved hjælp af en åben clipper klinge. Selvfølgelig er nakken færdig med en ren tilspidsning og barberkniv hals barbering. Toppen er tilbage længere (omkring tre inches). Brandons omkring ni og en halv fod høj, så ikke at skulle skære for meget på toppen er et plus, fordi jeg virkelig ikke kan nå så højt. Til styling, vi brugte Woodys Pomade at tilføje kontrol og glans.

Den stramme taper

load...

Til denne frisure, spurgte jeg, ”så hvad skal vi lave i dag?” Hans svar var, ”uanset hvad du tror ville se godt ud.” Jeg elsker det, når en klient siger, at. John har tykke, mørke hår - den slags, der ser flot ud med et aggressivt stram konus. De ting jeg kan lide ved denne type haircut er kontrasten du får mellem hovedbunden eksponering på siderne og længere længde på toppen. Fade blev gjort frihånd med en 000 kniv, mens den øverste var skåret til omkring 3 inches lang - du virkelig kan se kontrasten mellem fade og jo længere øverst. Vi naturligvis gjorde en ren tilspidsning i ryggen og sluttede snittet ved detaljering det med en barberkniv. Styling blev gjort med Woodys Clay at give stærkt hold og glans.

Den Pompadour

Jeg nyder virkelig at arbejde på Kyle - han har fået en stor leder af hår, og han er altid åben for forslag. Til denne klassiske Pompadour, gik vi stramt på siderne og tilbage (ved hjælp af et nummer 1 blad og en frihånd teknik). Håret er hurtigt tilspidset i betydelig længde på toppen (kæmmede ned, ville det forreste falde langt under hans øjenbryn). Traditionel Pompadour styling blev opnået ved føntørring forsiden op og tilbage for at tilføje højde og pomade blev brugt til glans og kontrol. Jeg kan lide denne nedskæring, fordi den giver nogle styling muligheder - det kan bæres som en Pompadour (som vist) eller skiltes til siden og slidt ned til en mere konservativ look.

Læs også:

Depressionen æra taper

load...

Dette haircut jeg gjorde for Lucas er, hvad jeg ville kalde en depression æra stil klipning (eller aggressivt kort Pompadour). Til denne stil, er håret falmet stramtsiddende lav omkring sider og ryg og hurtigt går over i betydelig længde på toppen (i Lucas' tilfælde, omkring fem inches). Til denne stil, blanding virkelig kommer fra styling. Hvis du skulle finkæmme den stil lige ned, ville det ligne en af ​​en skål snit. Jeg kan virkelig godt lide den skarpe kontrast mellem huden stramme sider og længden på toppen. Par dette med nogle jeans, en hvid skjorte, og mager sort slips, og du er gyldne. Ulempen til denne stil er, at produktet er nødvendig for at opretholde styling og stilen kan virkelig ikke være slidt ned.

Det modificerede pompadour

Jeg har været at skære Patricks hår siden high school, og det har været sjovt at se ham vokse ind i smuk fyr han er blevet. Selvfølgelig han har fået en stor ansigt, men han har også en stor leder af hår for denne ændrede Pompadour. Vi brugte en 000 klinge på siderne og tilbage og tog det korte højt oppe i hovedet, hvilket efterlader en grænse mellem de korte sider og lange top (linjen forsvinder med styling). Toppen er omkring fire inches lang og stylet med MENSDEPT. Microtech. Selvfølgelig, realistisk, med det ansigt Patrick kunne bære næsten enhver stil og ser godt ud.

Den klassiske tilspidsning

Det er den form for klipning, du kan bare ikke gå galt med - den stil virker for næsten enhver ansigt eller livsstil. For Pauls klassiske taper, bruger vi en nummer to klinge lav omkring siderne og tilbage (med en tilspidset halsudskæring og barberkniv detaljer omkring kanterne). Siderne jævnt falde ind i længere top (omkring tre inches lang) uden synlige skillelinier. Denne stil er alsidig, idet den kan bæres skiltes pænt med gel eller pomade eller slidt løs og tør for en mere afslappet look.

Den rockabilly Pompadour

Dette var første gang, jeg har skåret Seth Loeb hår -. Og jeg er glad for han kom i Denne klassiske Pompadour ser godt ud på ham og arbejder med sin hofte, retro sans for stil. Vi clippereed håret aggressivt kort på siderne og tilbage med en vægt på meget rene linjer omkring ørerne og i nakken (færdig med en barberkniv, naturligvis). Håret på toppen, hvilket er omkring syv inches lang, er stylet tilbage med MENSDEPT. Microtech (lidt varme tilførtes til fronten for at give nogle tilsat højde).

load...