Årsager til, at dit hår ikke vokser

10 november 2018

Er det synes, som om dit hår ikke vokser? Nå, mest sandsynligt er det (hvis det virkelig ikke er, kan der være en underliggende sundhedsmæssige grund, i hvilket tilfælde du bør konsultere en læge). Men hvis dit hår bryder ud på et tilsvarende eller højere tempo end det vokser, vil du aldrig se nogen længde gevinster.

Hår kan vise stagnerende eller negative vækstrater for en række årsager. Er der nogen af ​​disse lyde bekendt for dig? For hvis de gør, er det bydende nødvendigt at bryde disse dårlige hår vaner og begynde at fremme sunde praksis, der giver dig mulighed for at holde hver tomme af vækst mulig.

load...

Kemisk overprocessing

Overlappende relaxers, aggressiv blegning og anvende alt for mange kemikalier til Lokker er alle prime syndere i skader på sort hår. Beskadiget hår vil stadig vokse fra hovedbunden, men det ofte bryder ud i enderne eller kræver en drastisk nedskæring for at slippe af usunde sektioner. Spørg dig selv, hvis du:

Hvis du kan svare ja til nogen af ​​disse, er det muligt, at dit hår er overprocessed. Selvom stylister er ikke altid idiotsikker, er det normalt bedre at modtage kemiske tjenester i en salon i hænderne på en dygtig professionel. Mere "

load...

Trimning for ofte

Du kan have for meget af en god ting, og trim falder i denne kategori, hvis du vil have længere hår. Mange kvinder ty til trimning deres eget hår derhjemme efter at have lidt af resultaterne af en saks-glad stylist. Sundt hår kræver ikke så mange trimmer som usunde Lokker; jo mindre du gøre for at dit hår, jo mindre sandsynligt, du har brug for hyppige trim, der tager ud en tomme eller mere. Hår vokser i gennemsnit 1/4 til 1/2 tomme per måned, så hvis du pleje dit hår ordentligt, behøver du ikke at skære mere end 1/2 tommer hver par måneder eller deromkring, hvis du ønsker at se vækst. Når du gør trimme dine Lokker, sørg for at bruge saks beregnet til denne proces, og ikke kedelige husstand saks, der udfører flere opgaver, fra opskæring håndværk projekter til gavepapir.

Læs også:

Manglende condition

Tørt, skørt hår kan ske for enhver, hvis hun ikke er omhyggelig condition. Sort hår ofte craves fugt, endog naturlige låse. Hvis du ikke er her:

load...

Kan det være nødvendigt at starte. Det er meget svært at over-tilstand sort hår, så jo flere fugtgivende produkter og praksisser, du bruger, jo bedre konditioneret, og mindre tilbøjelige til at bryde, vil dine Lokker være.

Dårlig proteinstruktur

Sammen med en god fugt niveau, hår har brug for et egnet protein balance til at forblive stærk. Jo flere kemikalier eller barske praksis, at din manke går igennem, jo ​​vigtigere protein bliver, simpelthen fordi hver relaxer / touch-up, farve, og endda flad jern presse kompromitterer styrken af ​​dine strenge neglebånd. Svag hår normalt bryder, efter at være blevet tyndere og mindre elastisk over tid. Fordi hår består af protein, den har brug for protein i en eller anden form. Så længe du følger en sund regime, vil du ikke brug for så meget protein som en, der ikke gør, men en lidt protein hjælper de fleste kvinder opretholde stærke Lokker. Mere "

Traction alopeci

Stramme stilarter, især dem, der trækker ved hårgrænsen, kan gøre alvorlig skade; i nogle tilfælde, disse skader er permanente og dræbte hårsække for evigt. Hvis din hårgrænse er sparsom, denne tilstand kan desværre være uoprettelige. Fletninger, der er for stram, hestehaler, der trækker, kvælende vævninger og mere er alle stilarter, der skal opgives. I mange tilfælde er en tankegang er, hvad der skal ændres på samme tid den stil ændringer. Elegant, glat hår, der er trukket inden for en tomme af dens levetid kan se godt ud, men sundt hår er omkring så meget mere end udseende. Det kan være tid til at revurderer din sædvanlige frisurer, hvis du er klar over at de er ofte alt for stram til dit eget bedste.

load...