Ansigtsvoksningstips og vejledning

12 november 2018

Facial voks er ofte et langt bedre valg over barbering for kvinder, fordi det uplifts hår ud af hårsækken og kan holde huden hårfri i flere uger ad gangen. Vi elsker sin langvarige magt, og at det kan beskadige hårsækken gør håret sparser og finere over tid, hvis gjort often.These plusser er stor for thefacial zone, som ofte rangerer som en af ​​de mest irriterende steder af uønsket hår for kvinder.

Salon og spa aftaler virkelig kan tilføje op. Hvis du ikke har tid eller midler i dit budget, vel vidende, hvordan du fjerner hår derhjemme med den smattet ting kan være en reel asset.Here er blot de tips, råd og indre vejledning, du har brug for professionelle resultater.

Hvordan at vokse ansigtshår

Vi kan ikke skjule vores ansigter under tøjet ligesom vi kan med andre dele af vores krop, der har uønskede hair.We lede dig gennem de trin for at få dine sider af ansigtet andcheeks silkeblød smoothfor uger-uden en salon eller spa udnævnelse.

load...

Lær mere om, hvilken type voks anbefaler vi, hvordan man prep huden og omsorg for det bagefter. Vi har også, hvordan man kan forebygge rødme og smerte.

Hvordan at vokse overlæben

Der er ikke noget værre end at tjekke din refleksion i bilen bakspejlet kun at finde lidt af en 'overskæg' stirrer tilbage på dig. Vær venlig ikke at trække en mini barberkniv og barbere det, medmindre det er en nødsituation.

Vi viser dig, hvordan du tage smerten faktor ned et hak, arbejde i therightsections og undgå unødvendige almindelige bivirkninger, når nixing den uønskede fuzz.

Hvordan at vokse øjenbryn

load...

Det er her, det bliver en vanskelig opgave. Det er bedst først at få voksning teknik ned godt før vi går videre til øjenbrynene. Det handler ikke kun om at fjerne håret, men efterlader den perfekte form. Du ønsker ikke at ende op med manglende stumper af hår, for tynde ofbrows eller en grim form på plads.

Med lidt øvelse og vores trin-for-trin som din guide, vil du spare masser end at se de professionelle.

Læs også:

Prøv creme voks

Honning er den mest almindelige og alsidige form for voks til rådighed, der arbejder på næsten alle hår- og hudtyper. Imidlertid er creme voks normalt themuch bedre valg for sarte hud som i ansigtet, fordi det er blidere og fyldt med moisturizers.Not kun doescreamy voks synes at være mindre smertefuldt end honning, men du vil probablyalso ender med mindre rødme.

To professionelle virksomheder, Satin Glat og GiGi, begge gøre dem. GiGi gør omkring fem forskellige slags ligesom regelmæssig som vist, herunder lavendel, mælkechokolade, tea tree, og zinkoxid for dem ultra følsomme.

load...

Spar på voksning forsyninger

Sure voksning derhjemme sparer en masse i løbet af professionelle priser. Stræk din dollar yderligere ved at bruge elementer, du måske allerede har til voks i stedet for at købe mere tilbehør Efterfyld skønhed levering butik.

Gør voksning ansigtsbehåring holder længere

Den måde, voks er almindeligt anvendt ofte efterlader ubesvarede hår og brud. Mistede hår kan tweezed. Dog kan hår bryde over eller under hudens overflade, hvilket kan gøre nogle af dem for kort, og næsten umuligt at få post-voks med en pincet.

Hår vil dukke op hurtigere end den burde have.Use denne enkle applikation tip, der tager mere hår og efterlader dig med længerevarende resultater.

Hvordan at vokse kvinders hage hår derhjemme

Ah, den frygtede hage hår. Dette område synes at hobe sig på tykt mørkt hår som kvinder forlader deres ungdom bag og holder themon en constantbattle at holde det hår-fri.

Mens blød voks er noget nemt at bruge, til tider hård voks er bedre, fordi det er store for grove hår og har tendens til at være i stand til at opfange kortere hår end blød.

Sådan fjerner ansigtshår for kvinder

Sommetider voksbehandling er ikke det bedste valg for kvinder. Udforsk dine andre muligheder for at komme af med uønsket hår. Nogle af disse kan permanent fjerne eller reducere den.

load...