Ansigtshår fjernelse for kvinder: 10 måder at blive glatte

11 november 2018

Alle kvinder har en lille mængde af hår i ansigtet, og for mange, med undtagelse af øjenbryn, er det ikke mærkbar. Men hvis din er mere let set, end du gerne vil, er der mange måder at slippe af med det. De omfatter fjernelse derhjemme, alle naturlige metoder, og mere avancerede muligheder, der kan fjerne den permanent. Få kyndige om huskeliste og hvad og fordele og ulemper ved denne delikate zone til at vælge den rigtige metode.

Tweezing

Tweezing er den nemmeste og billigste metode til at fjerne hår i ansigtet. Det er mest almindeligt at go-to måde at holde dine øjenbryn tæmmet. Men det også kan bruges til de former for lejlighedsvis hage hår, der dukker op ud af ingenting.

Barbering

load...

Medmindre du har laser eller elektrolyse behandlinger eller er virkelig desperat for hurtig hårfjerning, lagde barbermaskine. Barbering skaber stumpe kanter, der gør håret synes tykkere, for ikke at nævne at være ekstremt midlertidig og sandsynligvis vil kun vare en dag. Det er OK for din krop, men ikke dit ansigt. Så du skal ikke narre af disse små bittesmå barbermaskiner i søde farver markedsføres til kvinder.

Hårfjerningsmidler

En rigtige spørgsmål er et stærkt alkalisk produkt, der nedbryder hår, så den let kan tørres af. Brug ansigts hår cremer er en lille smule bedre end barbering i ansigtet, fordi det ikke normalt skaber så skarp atip som et barberblad gør.

load...

Resultaterne vil kun vare dig for et par dage på det mest. Bare vær forsigtig, fordi hårfjerning cremer indeholder skrappe kemikalier og kan brænde din hud, især den sarte område af ansigtet. Prøv noget lignende Nair Sensitive for Face (sammenlign priser).

Threading

Denne gamle hårfjerning metode ved hjælp af en snor er meget efterspurgt til præcis øjenbryn udformningen og ansigtet hårfjerning, der kan vare op til seks uger. Det er hurtigt, bruger ingen kemikalier, og er generelt billig. Et stort plus er, at hvis du kan mærke håret, kan threading fjerne den.

Voks

Voks er en favorit fremgangsmåde til befri ansigtshår i op til seks uger ved anvendelse af en harpiks-voks. Voks tjeneste er fundet i saloner og kurbade overalt, og en bred vifte af hjem kits sælges. Voks er eksfolierende og kan forårsage ekstrem rødme, skorper eller forbrændinger, hvis du allerede bruger magtfulde ØJNE på dit ansigt som salicylsyre, alpha-hydroxy syre, eller enzymer (læs mere om forholdsregler og advarsler). Voks varer omkring fire uger.

Læs også:

Sukkerbestrøningen

load...

Der er to typer af sukkerbestrøningen: pasta og en gel. Begge typer er lavet med naturlige ingredienser som citronsaft, sukker og vand. Denne metode efterlader dig hårfri i op til seks uger. Mange mennesker foretrækker sukkerbestrøningen løbet voksning, fordi det er mindre smertefuldt og blidere på huden. Den traditionelle fremgangsmåde ved anvendelse af pasta kan fjerne hår så kort som 1/16 inch, sammenlignet med 1/4-inch minimum hårlængde behov for voksning.

Coil hårfjernere

Måske har du set disse små gadgets reklameres for kvinders facial hårfjerning. De ligner små slinkies der fat dit hår ud af roden. Tænk tweezing, men så meget hurtigere, fordi du ikke behøver at få fat i hvert hår individuelt. Epicare og Lindo er to mulige valg.

Sammenlign priser på Amazon

Laser hårfjerning

De bedste kandidater til at bruge pulserende lys til at deaktivere hårsækken er generallythose med hudfarver på lysere side og mørkt hår, fordi de lyse mål pigmentet. Det er godt, hvis du har mørkt hår, men ikke hvis du har mørk hud.

Lasering er FDA-godkendt som en metode til permanent reduktion hår, hvilket betyder, at det hår, der vender tilbage over tid vil være tyndere og lettere, og måske i sidste ende ikke vende tilbage på alle efter mange behandlinger.

Forside enheder som Tria Hair Removal Laser Precision, Tria Laser 4X, og Silk'n Flash & Go kan anvendes i ansigtet fra kinden linje ned.

Hvis du har lyst eller lys hår, en anden enhed, m e udglatte er unik, fordi den bruger en kombination af IPL (intenst pulserende lys) og RF (radiofrekvens) og er lavet til at behandle alle farver women'sfacial hår.

Elektrolyse

Metoden med den bedste track record og den eneste metode, der er godkendt af FDA til permanent hår removalis elektrolyse. Det bruger en elektrisk strøm. I modsætning til laser hårfjerning, behøver du ikke en bestemt hår eller hudfarve at opnå resultater. Det tager flere behandlinger, men i slutningen af ​​denne cyklus, vil du ikke nødt til at fjerne hår i området nogensinde igen.

Recept creme

Ved hjælp af Vaniqa, kan en recept creme være den nemmeste måde at mindske forekomsten af ​​ansigtsbehåring. Mens dette FDA-godkendt creme ikke permanent vil fjerne hår, det får den til at vokse langsommere og kommer i finere og blødere. Fremstilleren af ​​cremen. Allergan, siger, at du skal se forbedring mellem fire og otte uger efter behandlingens start.

load...