8 tips til en fantastisk frisure med naturligt krøllet hår 2019

15 november 2018

Naturligt krøllet hår betyder, at du sandsynligvis har lidt gennem kruset dage og et par dårlige klipninger. Du har måske prøvet at glatte dit hår med aflat jern eller forsøgt at gå kort og ønsket, at du ikke havde. Krøllet hår er vanskelig, men med den rigtige tip, produkter, og stil, kan enhver kvinde lære at omfavne disse krøller!

Der er et par tricks til at astore naturligt krøllet frisure. Du kan bære dit hår kort, hvis du kan lide, eller få afew pandehår skåret i, og du behøver ikke at gå til en krølle specialist. Hemmeligheden bag alt dette ligger i at få en stor klipning.

Vælg en god stylist

I årevis har jeg rådgivet kvinder med krøllet hår for at finde en stylist, der har specialiseret sig i at skære krøllet hår. En tidligere frisør engang hviskede til mig hendes lille hemmelighed: Hvis en stylist har naturligt krøllet hår, hun kommer til at kende bedre end en straight-håret stylist hvordan man kan skære krøllet hår.

load...

Det er simpelthen ikke sandt ifølge New York stylist og forfatter, Eva Scrivo. Hun skriver i sin bog "Eva Scrivo om skønhed", at en god stylist vil være dygtige til at skære alle teksturer og hårtyper. "Den bedste måde at finde en god stylist er at nærme en person, hvis hår du beundrer og ligner i tekstur til dit," siger Scrivo.

Lang overtrumfer kort

Selv om der er nogle sande "regler" i skønhed, krøllet hår næsten universelt tendens til at opføre sig bedre, hvis den får lov til at vokse længere. Det er fordi længere hår vejer ned krøllerne resulterer i mindre "puf".

Og alligevel er der et punkt, hvor langt hår kan være for meget vægt på dine krøller. Regelmæssige trimscan holde din længde i den perfekte område for at finde en balance mellem for meget puf og ikke nok volumen.

load...

Men du kan gå kort

Husk, når actressKerri Russell afskåret sine berømte lange, krøllede låse i "Felicity" og offentligheden gik ballistisk? Det viser sig Russell var offer for en virkelig dårlig haircut (selvom hun gjorde nyde det).

Krøllet hår kan faktisk se fantastisk kort, forudsat at du får den rigtige snit. Tricket er at skære eller razoring i masser af lag og udtynding af håret, så det ikke bliver en kæmpe fnug bold. Hvis du ønsker at gå kortere, youcan. Faktisk vil du finde masser af inspiration fromwomen der har smukke kort, krøllet hår.

Om disse pandehår

Den anden almindelig misforståelse med krøller er, at du ikke kan nyde pandehår. Med undtagelse af super krøllet hår, kan næsten enhver kvinde bære pandehår. Mens korte krøllede pandehår kan se lidt dateret, Scrivo foreslår, at du bede din stylist til at skære i et par ansigt-indramning slyngtråde for nogle små lag.

Hun rådgiver også imod det, hun kalder "mall bang" look. Det er, når du rette dine pandehår og efterlade resten af ​​dit hår krøllet. Men med et par tips onhow at blæse tørre pandehår, kan de ser godt ud med dine krøller.

load...

Lag er din bedste ven

Lag kan virkelig gøre en forskel med krøllet hår. Stylist Nick Arrojo foreslår at skære i lange lag for at give dine krøller til at bevæge sig. "Du vil krøllerne at være fuld af forår og livet," siger han.

Fordi det er så vigtigt at "forme" krøllet hår, stylister ofte barbermaskine eller saks klippe krøllet hår, når det er tørt. Der er helt sikkert en teknik til at forme krøllet hår.

"Sandsynligvis den mest almindelige fejl, at stylister gøre med krøllet hår trækker på hver sektion for meget og strække det ud under snittet, blot for at opdage, at formen ser meget anderledes fra hvad der var hensigten, da krøllerne hoppe tilbage. Den 'hemmelige' at skabe smukke og præcise krøller er at klippe håret med meget lidt spænding. Enhver erfaren og dygtig stylist vil vide dette," Scrivo skriver i sin bog.

Hvis din stylist trækker for meget på dit hår, skal du blot bede dem om at forme med lidt mindre spænding.

Læs også:

Desuden, hvis du bære dit hår krøllet og lad det lufttørre, anbefaler Scrivo du informere din stylist, så hun kan holde lagene på toppen af ​​dit hoved længere. Hvorfor? Krøllet hår lufttørrer strammere end det ville, hvis du føntørre det dagligt ved hjælp af en diffusor. Denne lille tilpasning til din livsstil kan gøre en stor indvirkning.

Frygt ikke skraberen

Den barbermaskine kan strejke frygt i hjerterne på enhver kvinde, uanset hendes hår type. Der er noget om den måde, det fungerer på hår, der synes usundt, så det kan være lidt nervepirrende. Alligevel Scrivo insisterer på, at i hænderne på en dygtig professionel, kunne en barberkniv give dig "det bedste haircut på dit liv." Det er faktisk ganske glimrende til at reducere tyngde af krøllet hår og kan gøre underværker for at bringe ned fnug.

Hvordan at style krøllet hår

Med den rigtige snit, kan styling krøllet hår være let. Hvis du blæse tørre dit hår, skal du sørge for at bruge en diffuser. , Det bedste, du kan gøre, er imidlertid at lade disse krøller lufttørre. Simply kop og squeeze krøller i din hule hånd hver 15 minutter, indtil dit hår er tørret.

Husk også, at alle krøllet hår har brug for intens fugtgivende. Vær opmærksom på produkter, der indeholder alkohol, som kan udtørre dine krøller, og dyb tilstand en gang om ugen. Hvis du er opmærksom på disse små ting, vil du se store forbedringer, og vil ikke blive generet af den ekstra besvær (eller krus).

Nogle stilarter ser bedre ud på dig

Kvinder med krøllet hår kan svælge i det faktum, at nogle frisurer simpelthen se bedre ud med krøller, end de gør på andre. Tag den romantiske updo, f.eks. Det billede, der kommer til at tænke med de to ord er en bunke af krøller trukket tilbage og op. Tilsæt et par slyngtråde (uden at gå alt for langt ind i 80'erne), og det er fantastisk.

Den halve op, halvt ned frisure er også meget romantisk og ser flot ud med krøllet hår. Du kan også enjoybig, hoppepude krøller, men du kan stadig brug for en stor riflede krøllejernet at trække det ud.

Du kan gå direkte

Hvis du ønsker at have glat hår, har du et par muligheder. Du kan få en professionel blow-out for super glat hår eller bølger, eller du kan tørre dit hår lige og derefter flad jern det.

Tænker på noget lidt mere permanent? Du kan prøve den controversialJapanese eller brasilianske keratin behandlinger for hår glatning. Og, hvis du virkelig vovemod, en gør-det-selv, og stramme på kontanter, kan du endda glatte dit eget hår derhjemme ved hjælp af perm løsning. Vær sikker på at forske i dette grundigt, før du prøver det, selv om.

Embrace disse krøller

År siden, thenew York Timesfeatured en tongue-in-kind kommentar til krøllet hår med titlen "Making Waves, med ingen undskyldning". I artiklen, forfatter Judith Newman udforsker hendes had / kærligheds forhold til hende naturligt krøllet hår.

Hun elsker det, fordi, som hun skriver, er det en slående del af hendes identitet og (husk, dette er tongue-in-kind) "der har krøllet hår gør mig højere, mere litterære og bedre i sengen." Hun har ikke altid elsker det, fordi resten af ​​verden ikke altid er enig med hende. I en krøllet hår piges verden, nogle gange ser det ud til alles dø for at gå lige.

Sandheden er, du bør bære dit krøllede hår, som du ønsker at. Måske nogle gange du rette det, og nogle gange du lade det gå naturligt, det er et valg, du har.

Ikke alle kvinder ønsker glat hår. Og ikke alle fyrene elsker glat hår. Som Newman skriver i theTimes, hun fik sit hår glattet til en tidsskriftsartikel og hendes mand hadede det. ”Hvis det udseende, de var på vej til kedede Suburban Housewife, det lykkedes,” sagde han. Newman s krøller er alt andet end "forstæder".

Krøllet hår er virkelig sexet hår. Du kan lære at elske det og finde ud af den bedste snit og stil til dine låse, eller du kan bekæmpe det, der ønsker, at du blev født med lige, frizz-fri Lokker. Men tænk på alle de kvinder, der er født med glat hår, der ønsker krøller! Vi er ofte misundelig på, hvad vi ikke har, så omfavne hvad du fik, og det vil se fantastisk.

load...