8 NEJ for at slappe af sort hår

15 november 2018

De fleste sorte kvinder rette deres Lokker gennem kemiske midler, som regel ved at anvende en relaxer. Hvis du vil have lige frisurer, en relaxer giver dig denne mulighed uden at bekymre sig, at dit hår vil vende tilbage til sin naturligt krøllet / kinky tekstur, hvis du bliver fanget i regnen eller ønsker at svømme. Kom din relaxer gjort i en salon, i hænderne på en professionel du har tillid til, er den bedste måde at gå om denne proces. Af forskellige årsager, nogle kvinder anvender relaxers derhjemme. Hvis du hellere vil gøre det selv, skal du sørge for at undgå disse afslappende no-nej'er!

Indsæbning før

Før åbning at relaxer kit og blande dine kemikalier, så spørg dig selv, når var sidste gang du shampooed dit hår. Udrensning eller endda fugte dit hår og hovedbund, før du slappe af, vil føre til at brænde, når de kemikalier anvendes. Dette er fordi din hovedbund ikke har haft tilstrækkelig tid til at "hvile" fra at blive stimuleret i sidste shampoo. Ligegyldigt hvad din regelmæssige udrensning rutine er, ikke shampoo dit hår i mindst en uge før en relaxer ansøgning. På dette notat, dette inkluderer skrabe din hovedbund og / eller den tvivlsomme praksis med "løfte skæl." Med andre ord, når du ved, en relaxer er i din nærmeste fremtid, forlader din hovedbund helt alene.

load...

Glemmer at detangle

For at en relaxer til at fungere korrekt, er det nødvendigt at nå alle den nye vækst, eller alle de hår, hvis det er en jomfru applikation. Kemikalierne vil ikke være i stand til at røre alle områder, hvis der er sammenfiltring eller måtter. Nu, dette er ikke tid til at udføre en intens detangling session med en masse at trække og tugging - der vil irritere din hovedbund og føre til afbrænding. I stedet arbejder gennem din ny vækst med fingrene først. Du ønsker måske at prøve dette aftenen før din touch-up, så din hovedbund har en chance for at hvile. Efter en blid finger detangle, bruge en bred tand til kun at arbejde gennem håret. Hold dig væk fra din hovedbund så meget som muligt. Kam igennem hele vejen til enderne, men gør ikke overanstrengelse en sektion. Detangle og komme videre.

load...

Arbejde i Big Sektioner

Som med detangling, kan relaxer ikke dække alle områder, når man arbejder i store bidder. Du skal arbejde hurtigt, men grundigt. Bruge slutningen af ​​en tættekam til forsigtigt enkelte sektioner skaber ikke dele. Brug kun kammen til at løfte sektioner, så du kan anvende relaxer til ny vækst. Hvis dit hår er nemt at rede ud, bør du ikke have et problem at adskille små sektioner i en-tommer områder.

Læs også:

Overlappende kemikalier

Dette er en af ​​de vigtigste problemer for at undgå, men det er også en af ​​de mest vanskelige at få ret. Selvom grænse mellem den nye vækst og tidligere afslappet hår kan være indlysende, er det stadig svært at være så præcis som du kan, når du placerer en relaxer kun på ny vækst. Hvis du slappe af uden hjælp, det er specielt svært at undgå overprocessing på den bagerste del af dit hoved. Ikke alene bør du mobilisere hjælp til touch-ups, bør du prøve at besøge en professionel for dette når det er muligt.

load...

Kæmning Relaxer Gennem

En del af den afslappende processen er udjævning af kemikalier på håret. Smoothing, ikke kæmning. Alligevel nogle kvinder insisterer på at rive en kam gennem deres hår, når de slappe af det. Dette kan føre til alvorlige brud. Brug kun fingrene til at udjævne de kemikalier på dine Lokker.

Leaving kemikalier på alt for længe

Dette er en anden almindelig mistakeand en, der er let undgås. Hvert relaxer kit giver tid anbefalinger, og du bør holde sig til dem. Forlader dit hår til proces for en periode kortere end den anbefalede ene er at foretrække frem for at forlade relaxer på længere end foreslået. Har en timer praktisk; dette er ikke tid til at overskue et ur.

Ikke bruge Neutralizer

Der er en grund til, du køber relaxers i en kasse: alt hvad du behøver bør medtages. Vigtigere end den balsam eller blanding stick er den neutraliserende shampoo. Du kan ikke bruge din almindelige shampoo til at stoppe den afslappende proces. Hvis du gør, forventer at se større brud og hår falde i de kommende dage og uger. En Neutralizer stopper relaxer fra at fortsætte med at arbejde på dit hår og hovedsagelig spiser igennem det. Et af de spørgsmål nogle kvinder står over for, er, at en lille flaske af neutraliserende shampoo er ikke nok for deres lange og / eller tykt hår. Hvis du rutinemæssigt slappe af derhjemme, selv gør en favor og købe en separat flaske af dette produkt på din lokale skønhed levering.

Skipping balsam

Når relaxer og neutralisere shampoo er helt skylles væk, ikke springe det kritiske trin i condition. Behandler din Lokker steder stress på dem, og de har brug for at blive genoprettet og behandles godt efter afslapning. Du vil sandsynligvis have en lille flaske eller pakke af balsam i dit relaxer kit, men velkommen til at anvende mere af hvad du har på hånden, herunder en dyb balsam.

load...