8 barberhår barbering produkter og pleje værktøjer 2018

15 november 2018

Pubeshår barbering kræver mere end picking up de samme produkter, du kan bruge til andre dele af kroppen. Denne fine og følsomme zone er udsat for alle de uønskede, almindelige bivirkninger ved brug af barbermaskine. Glem alt om at bruge en billig engangsskraber og regelmæssig barberskum. Hvis du vil have glat hud, færre nicks, og bump med længere varige resultater, du har brug for de rigtige værktøjer.

GiGi Ingen Bump Shave Gel

Det er greatfor pubeshår shavingwithmicrobeads, salicylsyre og pilebark ekstrakt for at undgå røde barbering bump. Aloe blad juice, glycerin, og kamille blomst ekstrakt er også i gelen at lindre og fugter huden.

Gelen er temmelig klar og ikke skumme så har du lettere ved at se præcis, hvor du barberer. Dette er især nyttigt for at skabe lige bikini linjer, hvilket gør en landingsbane eller når de lægger i design som et hjerte eller pil.

load...

Sammenlign priser på Amazon

Kunsten at barbering, barbering creme til mænd

Min mand, der har ekstremt tykt hår i ansigtet, prøvet dette produkt. Han var ikke kun i stand til at springe en dag barbering hans ansigt, så han ligesom han havde en ansigtsbehandling. Han er også enig med mig, det er den bedste barberskum han nogensinde har prøvet (læs anmeldelse).Når et produkt giver en tæt barbering og efterlader huden glødende, kan du se, hvorfor det ville gøre en vidunderlig creme til barbering bikini zone.

De gør tre forskellige dufte fra det virkelige æteriske olier: Lavendel, sandeltræ og citron. De har også en Ocean Kelp og stænker, som afbilledet her.

load...

Pre barbering olie

En lille mængde påføres først, før dit barberskum eller gel. Pre-shave olie skaber en barriere mellem skraberen og din hud, så det er nemmere for bladet til at glide. Gliding, i stedet for at trække, betyder makingfighting almindelige problemer lettere at tackle, når barbering pubic område - ligesom irritation, rødme og barberkniv brænde. Et godt produkt vil være tynd nok til at ikke alt tilstoppe barberkniv og fugter huden.

Philips bikini perfekt deluxe

Bikini Perfect Deluxe er seriøs omkring grooming for at være i stand til at barbere eller trimme håret vådt eller tørt med seks vedhæftede filer, herunder en præcisionstrimmer, præcision kam, og mikro barbermaskine. Vi elsker, at denne trådløse systemet kan anvendes i eller ud af bruseren og har omkring 60 minutter af køre tid efter at være fuldt opladet.

Læs også:

Mænds krop groomers og barbermaskiner

load...

Gutter, hvis barbering dine kønsorganer er i dine planer, du ikke ønsker at tage en regulær barbermaskine til dem. Brug i stedet en personlig krop groomer, der gør det muligt at kontrollere længden ved barbering hår helt ned eller trimning længden, uden megen risiko for nedskæringer eller rifter.

Vi elsker at disse værktøjer kan bruges på andre dele af kroppen, kan nogle bruges både våd og tør og har muligheder for at trimme hår ned til den foretrukne længde.

Indgroet hår fighter ligesom tendens hud

Bump og indgroede hår er to store største bekymringer efter kønsbehåring barbering. Holde et produkt på hånden til at bruge som en fast del af din barbering rutine er med til at forhindre eller mindske bump. Og hvis du ikke ønsker at bruge det ofte, vil du være i stand til at bruge den, når du har brug for det, og straks løse problemet.

En stor favorit er Tendens hud (læs anmeldelse), specielt fremstillet til at hjælpe med at bekæmpe uskøn rødme og holde huden glat. Bare sørg for at holde nogen bump fighter (herunder alle produkter, der anvendes til barbering) på ydersiden af ​​kun din krop.

Schick trim stil

Mange mennesker gør en kombination af trimning og barbering i denne zone, som regel ikke bare en eller anden. Den Schick Trim Style gør begge disse job med to værktøjer i et.

På den ene side er skraberen, den anden er en batteridrevet vandtæt trimmer med en justerbar kam at trimme til forskellige længder. Det er overkommelige og Schick refill patroner til barbermaskine kan let findes på næsten ethvert apotek.

Ayate vaskeklud

En mild eksfoliering vil hjælpe slippe af døde hudceller, giver en tættere barbering og bidrage til at undgå indgroede hår hjælper håret til at fortsætte med at pege op, når voksende. Den Ayate vaskeklud er lavet af naturlige fibre fra agave.

Vi elsker, at det er mere mug-resistent end en loofahand kan bruges alene eller sammen med din favorit body wash. Smid det ind med dine andre vasketøj at holde den ren.

load...