7 mest skøre måder at dyrke dit hår hurtigere

11 november 2018

Hvis vokser dit hår ud hurtigere er en topprioritet, så du har sikkert kigget højt og lavt for mirakel ideer. Her er de fem skøreste ideer, som folk sværger til at arbejde. Crazy eller ej, hvis du er desperat for at dyrke dit hår ud lige nu, det skader aldrig at prøve.

The Inversion Method

Hvis du google "inversion metode" for hårvækst, vil du finde nogle ret vilde påstande. Nogle mennesker sværger, at de kan dyrke deres hår 4-inches i en uge, mens andre har mere rimelige krav. Jeg vil være ærlig, jeg har aldrig prøvet hængende på hovedet for at vokse mit hår, men jeg kunne give denne en prøve. Det vil bestemt ikke gøre ondt, og lad os se det i øjnene; lidt ekstra blod til hjernen bare kunne gøre mig nogle gode samt. Mere "

load...

Hovedbundsmassage med olie

Olie, olie, og mere olie synes at være en universel hårvækst spids over hele world wide web. Fra amerikansk olie til kokosolie, hyppige massage olie ind i din hovedbund gøre krav på din voksende hår hurtigere og stærkere. Jeg er personligt en stor fan af kokos olie af mange årsager, men du kan vælge din olie af valg ved at bladre gennem dine køkkenskabe. Ugentlige olie behandlinger kan gøres ved at massere olien direkte ind i din hovedbund og lade det sidde i 30-60 minutter, før hårvask ud. Du ønsker at shampoo olien ud meget godt som olie kan efterlade dit hår fedtet.

Hvis du virkelig ønsker at øge hovedbunden stimulation og få endnu mere mærkelig, prøve at tilføje nogle hot peber eller hot sauce til din olie massage. Folk over hele internettet sværger ved det og hovedbund stimulation har længe været udråbt som en hårvækst accelerator. Intet helt så stimulerende som chilipebre, ikke? Bare vær forsigtig, fordi din hovedbund ikke kan lide varmen. Mere "

load...

Sund diæt

Hvis du er hvad du spiser, og du spiser en sund kost dit hår bare kunne gavne. Eksperter hævder, at en ordentlig hår berigende kost vil gøre dit hår sundere, skinnende, og gøre det vokse længere hurtigere. Hvis du leder efter hår sunde fødevarer, der vil øge din hårvækst, har jeg sammensat en liste her. Heldigt for dig, hår vokser næringsstoffer er også fantastisk til en sundere krop helt, så du vinder fra top til tå.

Læs også:

Afstressende

Vidste du, at stress kan forårsage dit hår til at stoppe voksende eller endda gøre det falde ud? Som om stress i dit liv ikke var volder dig problemer nok, hvis dit stress-niveau er ude af kontrol, er det at gøre nogen tjeneste til din hårvækst enten. Det er tid til at minimere stress, mine damer og lad dit hår fordel ved at dyrke længere og sundere. Uanset om du har brug for at tilmelde sig en regelmæssig yoga klasse, se en terapeut, eller kigge ind i en karriere forandring, lad os gøre dette år det år, at stress ikke ødelægge dit hår.

load...

Anti-svampe creme

Ikke bare noget anti-svampe creme, Monistat, at være helt nøjagtig. Jep, masserer dit hoved med monistat rent faktisk kan hjælpe dit hår vokse hurtigere. Hvordan, spørger du? Nå, kan den anti-svampe creme hjælpe balance naturlige svamp på din hovedbund, hvilket skaber en sundere hovedbund, og lade dit hår til at vokse hurtigere. Denne ene virkelig topper underligt liste for mig, så spørg mig ikke om personlig erfaring på denne metode. Kvinder over hele World Wide Web sværger ved dette methodbut advare dig at vaske cremen ud meget, meget godt. Det kan være en fedtet (og ildelugtende) rod, hvis du ikke får det hele ud.

Bull efterladenskaber

Nogle mennesker hævder, at tyresæd og fecal sagen er gode behandlinger til at gøre dit hår vokse hurtigere. Jeg er bare kommer til at gå videre og har tillid til internettet på denne ene. Jeg har ikke prøve det, og jeg agter ikke at, men du er her, fordi du er villig til at prøve noget, ikke? Yikes.

Protein infunderes shampoo

Der er shampoo, der har store krav til at vokse dit hår hurtigere. FAST shampoo og balsam faktisk viste en vis forbedring i min ultra-langsomt voksende hår, når jeg voksede min nisse nuttet ud et stykke tid tilbage. Jeg har også haft mennesker hævder denne shampoo / balsam vil vokse dit hår hurtigere. Jeg er overbevist om, at det er den proteinberigede formler, der gør det trick.

load...