7 hår styling værktøjer hver kvinde skal have i 2019

12 november 2018

Fra pin lige flad stryges låse, til strand bølger eller omfangsrige krøller, der er den perfekte hår værktøj til enhver stil. At finde ud af, hvad hår trendsyou elsker at bære det mest vil påvirke hår værktøjer, du køber, og hvad der er vigtigt for dig, når det kommer til at vælge det rigtige produkt baseret omkring dine styling behov. En runde op af de bedste værktøjer til hvad frisure du foretrækker er bare den perfekte ting at få dit hår i perfekt stand, stat!

Revlon salon glatning og curling kobber fladjern

At have en slank styling værktøj til at flade hår kan tage dit look til et helt nyt niveau. Denne professionelle kobber og keramik flad jern fra Revlon er det perfekte glatning værktøj, for at udjævne tråde eller hjælpe glatte naturligt krøllet hår. Når det kommer til at vælge et Jern, du ønsker at sikre, at du vælger en, der har en varme indstilling, der er høj nok til enhver type hår. Kobberet keramiske teknologi tillader hår, der skal rettes ud uden at bryde, mens efterlod en lysende glans. Indstillingen varme går op til 455 grader, så selv de mest stædige af krøller at blive pin lige. Det varmer op i ti sekunder og husker temperaturen indstilling, du bruger mest, til automatisk at give dig hvad du leder efter, så snart du tænder for afbryderen.

load...

Top Product Picks: Revlon Salon 1875W Hurtig Tørring vekselstrømsmotor Hårtørrer, Frederic Fekkai Diamond Shimmer Spray, Frederic Fekkai Brilliant let hen Styling Cream

Harry josh Pro Tools ultra light pro tørretumbler

En letvægts hårtørrer, der reducerer tørretiden? Ja tak. Når det kommer til tørring og styling af dit hår, er det altid en fantastisk følelse, når du kan få det gjort hurtigt, så du et par ekstra minutter om morgenen at ramme snooze-knappen, og væsentligt reducere den tid du tilbringer med varme direkte anvendt på hår. Denne blowdryer vejer mindre end et pund, og er stille, så du ikke behøver at bekymre sig om at gøre et ton af støj, hvis du er tidligt oppe om morgenen. Perfekt kompakt, er det en stor rejse tilføjelse til enhver kommende tur du kan gå videre.

load...

Behov for at pin dit hår tilbage, mens anvende makeup, men ønsker ikke at krølle eller knækkes dit perfekte blowout? Brug disse Pro Makeup og Wave Indstilling Klip til pin håret tilbage, mens færdigbehandling få klar samtidig holde din frisure helt intakt.

Top Product Picks: Syv Hårpleje Heat Defence Spray, T3 Volume 3 Round Styling Brush

Har du ikke en masse tid om morgenen til at style dit hår? Skær tørretiden endnu mere ved at bruge denne Aquis Lisse Luxe Hår Turban lavet af absorberende og vævede fibre for at få fugten ud af håret uden brud. Kom ud af bruseren, presse overskydende vand ud af håret, og wrap op i turban mens klar før blowdrying. Mere "

Beachwaver Pro 1 professional roterende krøllejern

Denne patenterede roterende krøllejern er den perfekte løsning til alle, der ønsker at få smukke strand bølger med lidt hjælp. § håret og placere den i klemme, trykke på den roterende knappen, og se, mens krøllejernet praktisk gør alt arbejdet for dig. Den tilpassede klemme sikrer, at der er ingen knæk i håret, og det ergonomiske håndtag gør det nemt at bruge. Venstre huset uden at tænde for det? Det er sikkerhedsfunktion gør det muligt for jern til automatisk at slukke inden for 30 minutter uden brug. Puha.

load...

Top Product Picks: Marokkansk Oil Perfekt Defense, kaptajn Blankenship Havfrue havsalt Hairspray, Kristin Ess Beachwave Spray

Læs også:

Amika blowout babe udskifteligt termisk børste

Denne termiske udskiftelige børste giver dig mulighed for at blæse tør og style dit hår på en gang uden at skulle bruge mere end ét produkt. Kan du sige geni? Med tre forskellige udskiftelige børstehoveder, kan du vælge, hvilken en der fungerer bedst for din hårtype og længde. Du har fået nogle alvorlige tid til at dræbe i morgen nu, så gå videre og nyde din kaffe lidt længere, før du begiver dig ud af døren for at arbejde.

Top Product Picks: Amika Normcore Signatur Shampoo, Amika Normcore Signature condtioner, Eva NYC Surf 's Up! Texture Spray

GHD keramiske udluftet radiale pensel størrelse 3

Denne føntørring børste er bedst til styling længere hår, for en mere glat overflade og hurtigere tørretid. Da det har en keramisk tønde, det holder på varmen så håret til at tørre i dobbelt så lang tid det ville, hvis bare at bruge en almindelig rund børste. Afsnit dit hår og arbejde børsten gennem hver del, går over håret med børsten og blowdryer indtil det er glat og stylet den måde, du ønsker det skal være. Hvis du ønsker at oprette et mere bølget look, tørre dit hår, wrap sektioner af hår omkring børsten, blast det med varme i 30 sekunder, og derefter med kold luft i yderligere 30 sekunder, før udpakning det til et sofistikeret bølget look.

Top Product Picks: R + Co Park Ave blowout Balm, Garnier Fructis Style Smooth Blow Dry Slank Anti-Frizz Creme, Kristin Ess Style Assist Blow Dry Mist

Varme værktøjer 1106 3/8 tommer guld krøllejernet

Har virkelig krøllet hår? Denne lille krøllejern fra Hot Tools giver nem vedligeholdelse for selv de snævreste krøller. Nogle gange alt hvad du skal gøre er bare wrap krøller rundt jern til at hjælpe med at holde dem hoppende og frisk, og denne lille værktøj giver dig alt hvad du behøver at gøre netop det. Vask dit hår og lad det lufttørre efter at sætte i alt efter hvilken vare du vælger at beholde krøller intakt. Efter håret er tørt, sektion dit hår og wrap krøller rundt om jern i den retning fungerer bedst til din hårtype og ønskede stil.

Top Product Picks: DevaCurl Super Pumped Kit til Super krøllet hår, Curls Blueberry Bliss Curl Kontrol Jelly, Eden karosserier Natural Curl Defining Cream

Conair Infiniti curling wand styler

Dette budget venlige turmalin tryllestav kan du pakke dit hår til en perfekt krøller eller strand bølger ser uden klemmen af ​​en traditionel krøllejern. Hvis du foretrækker at gøre indpakningen dig selv, det er glat tekstur giver dig mulighed for nemt at wrap hårstrå for helt færdige stil.

Turmalin keramiske teknologi tillader håret at blive stylet uden at blive beskadiget, hvilket sikrer, at sundhed og integriteten af ​​håret forbliver intakt. Hver gang du bruger varme værktøjer, du altid vil være sikker på, at du beskytter dit hår ved hjælp af en orlov i termisk beskyttende styling behandling, så du kan frit krølle med varme uden at bekymre sig om de skadelige virkninger af varme kan have. For de bedste resultater, anvende dit varme protectant produkt, blowdry hår, og derefter sektion hår til at krølle i løs bølger eller strammere dem, afhængigt af hvilken stil du søger at opnå, og sørg for at børste igennem krøllerne efter du er færdig for en glat, naturlig finish.

Top Produkt Picks: TRESemmé Thermal Creations Heat Tamer Lad i Spray, Dove Slank + Glat Heat Beskyttelse Spray, Garnier Fructis Slank og Shine Anti Frizz Serum med Argan olie fra Marokko og abrikos

load...