7 genopfriskende hårmaskerecept til beskadiget hår

11 november 2018

Kerastase gør en fænomenal hår maske for skadet hår, men det er dyrt. Hvorfor bruge penge på en maske, når du kan lave dine egne ved hjælp af grundlæggende ingredienser, der er godt nok at spise?

Disse hjemmelavede hår maske opskrifter er fantastisk til beroligende og reparere neglebånd beskadiget fra hårfarve, glatning, værktøjer såsom faste-strygejern eller krøllejern, eller klor og saltvand. Maskerne arbejde på alle hårtyper, herunder grove, kruset, tørt, fedtet, fint og bølget hår. Det bedste er, at ingredienserne allerede kan være i dit køkken.

load...

For de bedste resultater, applya hår maske en gang eller to gange om ugen. Enhver maske er mest effektiv, hvis du lader det sidde i mindst 15 minutter under en badehætte før vask det væk.

Varm olie behandling til tørt hår

En varm olie behandling er en reel behandling for tør, groft, fedtet, eller beskadiget hår. Du kan bruge en hvilken som helst olie, men ødelagt hår kan virkelig drage fordel af sød mandelolie, ekstra jomfru kokosolie, eller avocado olie. Hold behandlingen enkel (varme op din foretrukne olie) eller går alle ud ved at tilføje dråber æterisk olie, nogle infused urter, og varme håndklæder.

For at holde dit hår sundt, bruge denne wrap en gang om måneden. Du bliver nødt til at shampoo dit hår mindst to gange for at fjerne al olien. Det vil tørre sprøde, hvis det ikke er skyllet ud korrekt. Men effekterne er det værd.

load...

Mælk og honning maske til skadet hår

Mælk og honning arbejde underværker på skørt, skadet hår, der har tendens til at være tynd og let tynget af tunge balsam og olie behandlinger. Denne opskrift bruger begge disse ingredienser til at gendanne dit hår vitalitet.

Ingredienser

Brug creme, hvis du har grove hår, fedtfattig skummetmælk, hvis du har fint hår, og sødmælk hvis du har normal hair.If du bruger fedtfattig mælk, tilsæt 1 tsk mel til at fortykke maske eller det vil ikke blive i dit hår.

Brugsvejledning

 1. Varm op mælk i mikrobølgeovn, så det ikke er for varmt at røre ved.
 2. Tilsæt honning (og mel, hvis du bruger) og rør indtil det er helt opløst.
 3. Hæld over tørt hår, massere det i at sikre hver streng er dækket.
 4. Placer en badehætte over dit hår og lad det stå 15 til 20 minutter.
 5. Skyl det ud og shampoo som normalt.

Banan og olie maske oliven for beskadiget hår

load...

Den banan og olivenolie maske er perfekt til at genoprette skadet hår. Uanset om dine låse lider kemiske, varme, klor eller solskader, kan denne ene udrette mirakler.

Bananer vil hjælpe afbalancere pH i dit hår og indeholder en aminosyre, der tilføjer styrke. Den olivenolie bringer i tiltrængt fugt. Hvis du bruger det en gang om ugen, bør du se en enorm forskel i dit hår sundhed.

Ekstra jomfru kokosolie

Læs også:

Ekstra virgincoconut olie er en ingrediens, du ønsker at holde i dit badeværelse på alle tidspunkter. Det kan hydrat tørt hår om vinteren, reparere beskadigede neglebånd, og give dine Lokker en smuk glans. Det er også en glimrende måde at fugter ansigtet.

Du kan bruge kokosolie et par gange om ugen i stedet for balsam. Du skal blot øse op 2 spsk i håndfladen og arbejde det ind i bunden 2/3 af dit hår efter hårvask i brusebadet. Lad det sidde mens du barberer eller vaske din krop, derefter skylle det ud.

Hvis du opdager, at det er simpelthen for fedtet, følge det op med en anden shampoo. Husk, at en lille kokosolie går en lang vej, så justere det beløb, du bruger til at matche, hvor meget hår du har.

Jojobaolie

Jojobaolie er en anden stor olie for at holde i badeværelset for dit hår. Det er nemt at finde online og på naturlige fødevarer butikker og har fantastiske helbredende egenskaber til beskadiget hår. Det er et hurtigt fix, som du kan bruge et par gange om ugen.

Æg og mayonnaise hår maske

Den ultimative hår maske kan være venter i dit køleskab. En maske lavet med noget mere end æggeblommer og mayonnaise kan straks de-frizz beskadiget hår. Opskriften er så enkel, at der er ingen grund til hvorfor du bør ikke give det et skud.

Ingredienser

Hvis du har en masse hår, kan det være nødvendigt at fordoble dette.

Brugsvejledning

 1. Adskil æggeblommer af 2 æg fra deres hvide.
 2. Pisk æggeblommer med 1 spsk mayonnaise.
 3. Placer masken på bunden 2/3 af tørt eller fugtigt hår.
 4. Sæt en badehætte over hovedet og lad det sidde i mindst 15 minutter før vask ud.

Avocado og olivenolie hår maske

Avocadoer er utroligt fugtgivende til beskadiget hår. Når frugten er kombineret med olivenolie, det gør en utrolig hår maske. Denne ene er bedst, når tændt i en halv time, så forberede en kop te eller nyde din favorit afslappende aktivitet, mens du venter.

Ingredienser

Brugsvejledning

Hvis du har fedtet hår, ikke anvende blandingen til din hovedbund, krone, eller til de første par inches af dine rødder. Det vil kun øge olier.

 1. Mash op en avocado med 1 eller 2 spiseskefulde olivenolie.
 2. Separat tørt hår i fire sektioner (to op, to ned).
 3. Brug en wienerbrød pensel til at anvende themixture til hvert afsnit af hår, der starter i bunden. Du skal måske tohave en ven hjælpe med denne proces.
 4. Når hele hovedet er dækket, sat på en badehætte og vente i 30 minutter.
 5. Skyl i brusebadet og shampoo med en mild shampoo. Afslut med condition dit hår let.

load...