7 chic fall hår trends 2019

9 november 2018

Denne klassiske stil fra Alberta Ferretti Fall 2018 landingsbane show er for let at genskabe på egen hånd vil du næppe gøre noget arbejde, når det kommer til at se så godt. Alt du skal gøre er at sprøjte nogle volumizing spray i håret før tørringen, og blæse den ud sagte med en rund børste, udjævning hår i enderne. Afsked det i midten ser rent og smart, du kan endda putte det bag ørerne for en komfortabel hele dagen frisure.

Når håret er vådt fra bruseren kan det være svagere og mere sårbare over for skader, hvis det ikke er tørret ordentligt. Dette kan føre til hår knækker, hævelse af håret neglebånd, som til gengæld giver mere vand i, og en af ​​de mest frygtede efter effects.frizz. For at bekæmpe dette sker, kan du prøve Aquis Lisse Luxe Hår håndklæde. Den er designet til perfekt tørre dit hår uden brud, vil du blive besat på ingen tid.

load...

Den slanke, skinnende fletning

Fletninger er tilbage i en stor måde, og uanset hvad dit hår længde kan du altid indarbejde en vis form for fletning for en moderne version af denne klassiske frisure. Dette look fra Alexander McQueen par skinnende, våd kigge låse med en stram fletning, der lægger smukt. Du kan genskabe denne stil våd eller tør, og hvis du vælger at gøre det vådt, blot håndklæde tørre dit hår og børste dit hår tilbage ud af dit ansigt efter at komme ud af bruseren, mens håret stadig er fugtig. Spray nogle hårspray og glans spray ved roden og kam hår tilbage med fingrene for at tilføje volumen på toppen. Begynd din fletning og binde fast i bunden med en elastik.

load...

Heavy balsam vejer dit hår ned? Ikke alle hårtyper arbejde godt sammen med balsam, men det betyder ikke, du er nødt til at give afkald på det hele sammen. Shampoo dit hår som normalt i bruseren, og når du kommer ud, spray denne vægtløs conditioning fra Philip B for et ekstra løft af blødgøring og detangling.

Top Produkt Pick: Syv Hårpleje Cúbica Working Spray

En knude værd iført

Overvej dette hår tendens en af ​​de letteste af alle tid, og en, der tager den mindste mængde af din dyrebare formiddag. Stella Jean Fall 2018 s landingsbane show debuterede denne enkle loopes knude, der er bogstaveligt talt noget du kan bære fra gym lige til kontoret. I stedet for at skabe en fuld bolle, skal du blot trække din hestehale gennem en elastisk forlader enderne ud til at skabe en lille dimension. Set med en let strukturering spray til at holde flyve aways væk fra dit ansigt og hår perfekt intakt.

Top Product Picks: Oribe Dry Teksturering Spray, Goody Piger Mixed elastikker

load...

Den elegante hestehale

En elegant hestehale, som denne her fra Valentino giver en poleret udseende til en traditionel stil, at lange og kortere hårtyper både kan bære. Del dit hår ned i midten, samle det i en hestehale i bunden af ​​halsen, og derefter wrap i en elastisk. Derefter tager en streng fra bunden af ​​hestehale og pak det omkring hvor elastikken er, og pin det på plads. Voila, let som nogensinde, og super elegant. Mist med en skinne spray til slut for at holde dine låse skinnende og sundt.

Læs også:

Top Product Picks: Avalon Organics Glat Shine Apple Cider Eddike Shampoo, Alterna Bamboo Luminous Shine Mist,

Bløde og subtile bølger

Denne bølget, ubesværet stil fra Zimmerman Fall 2018 showcases smukke strand bølger, sammen med en simpel twist til at holde håret væk fra ansigtet. Efter vask med en volumizing shampoo, tåge en lys strand bølge spray i håret og luft eller føntør afhængigt af dine præferencer og den type hår du har. Når håret er tørt, pak det omkring et krøllejern, at skabe løs bølger, og børste igennem for et blødere look, når du har krøllet alt. Twist to forreste hår stykker mod bagsiden og sikkert med Bobby stifter til slut. Hvis du vil beholde dit hår ned og ikke fastgjort tilbage, krølle de forreste stykker væk fra ansigtet med et strygejern og lad dem falde naturligt gennem dagen.

Er dit hår falde fladt gennem dagen? Hold en mini teksturering spray i tasken for at give dig selv en opdatering.

Top Product Picks: Fransk Girl Organics Sea Salt Spray, The Beachwaver Pro Roterende krøllejern, marokkanske Oil Dry Texture Spray

Den bølgede stump bob

Uanset om du har kort hår allerede eller måske overvejer at hugge det hele ud, Claudia Li debuterede en smuk bølget bob på efteråret 2018 præsentation og det er helt sikkert at blive en trend vi ser mere og mere i frisurer. Til dette look kan du krølle dit hår med et strygejern, hvis du har tendens til at have mere lige hår, eller hvis det er krøllet, skal du blot kradser det med en krølle øge mousse til krøller definition. Lad det lufttørre eller brug en diffuser, den curlier håret ser til dette look, jo bedre, så være virkelig generøs med at curling mousse og kradser væk med fingrene.

Top Product Picks: Bumble og Bumble Curl Conditioning Mousse

En sidedel med volumen

En en-sidet voluminøs look med krøller kan appellere til alle, der ønsker at skifte tingene op fra en grundlæggende stil, hvor håret falder på begge sider. Dette kræver at anvende en udglattende creme før blæser ud dit hår med en rund børste, sagte curling det med et strygejern til at skabe en løs leder bølge, og børste ud krøllerne og derefter afsked alt til den ene side. Du kan vælge, hvilken side du foretrækker, og smigrer dig mest. Hvis du ønsker at sikre dit hår ikke bevæger sig fra den side, kan du fastgøre det på nakken med Bobby stifter til at sikre, at alt forbliver perfekt som det skal.

Top Product Picks: GHD Air Professional Ydelse Hårtørrer, GHD Curve 1.25 Soft Curl Strygejern, R + Co High Dive Fugt og Shine Creme

Øjeblikkelig smarte pandebånd

Denne erklæring pandebånd fra Tom Ford Efterår / vinter 2018 hærder et væld af hår uheld, som du bare sætte det på og gå. Mens du kan vælge forskellige teksturer, spille op dine øjne og iført det med en høj topknot gør det bedre for en erklæring look. Find et tørklæde eller pandebånd, du elsker, og bære det hele sæsonen. Helt seriøst. Vælg en bredde, du kan lide, fra tynd til tyk pandebånd Der er så mange muligheder.

Hår behøver lidt ekstra kærlighed? Disse hår Søde Hår gummies fra HUM Ernæring er den bedste måde at støtte hårvækst og glans indefra og ud. Chew to af disse lækre gummies dagligt og se dit hår forvandle smarte og skinnende låse.

load...