6 pleje tips til at gøre dit hår se tykkere 2018

10 november 2018

Der er denne udbredt misforståelse, at når du får tyndere hår, er det tid til at droppe din nuværende frisure for en super-kort stil ligesom karseklippede. Det kunne ikke være længere fra sandheden. I virkeligheden er der en række forskellige teknikker, du kan bruge til at give dit hår en fyldigere, tykkere udseende. Før du ty til at ændre din overordnede udseende eller iført en baseballkasket overalt i det offentlige, så prøv nogle af disse hår pleje tips.

1. Hold dit hår rent

Når dit hår bliver beskidt og fedtet, det begynder at klumpe sammen og lå fladt. Og hvis du har fået tyndere hår, kan dette skabe en masse huller i dit hår. Af denne grund er det en god idé altid at holde dit hår rent, så du kan drage fordel af en tykkere udseende. Ved hjælp af en blid DHT blokerende shampoo dagligt skulle kunne gøre det. Bare sørg for at bruge en høj kvalitet shampoo, der er fri for skrappe kemikalier som diethanolamin (DEA), triethanolamin (TEA), og parabener, der kan beskadige dit hår. Og hvis du er tilbøjelige til at have en kløende hovedbund, kan du ønsker at prøve en type shampoo med pyrithionzink som aktiv ingrediens - det har været nyttigt til at behandle en række forskellige hovedbund betingelser, herunder skæl.

load...

2. Stil dit hår med fingrene

Hvis du er iført en frisure, der ser godt ud, når stylet lidt messily, bør du overveje at afskaffe din børste eller kam og bruge fingrene i stedet. I stedet for at tvinge dit hår til at ligge flade som kamme, dine fingre er i stand til at give dit hår lidt mere løft, så det ser ud som om det er tykkere end det er.

3. Brug en havsalt spray

Du har måske bemærket, at tilbringe en dag på stranden kan gøre underværker for dit hår. Det er fordi saltvand er fantastisk til at øge mængden af ​​dit hår, når de anvendes i moderate mængder. Men da de fleste af os ikke kan gøre det til stranden hver dag, kan vi bringe havet til os med havsalt spray. Bare spritz lidt på dit hår og se som det bliver fyldigere og lettere at style. Bare husk, at udsættelse for for meget salt vand kan faktisk udtørre dit hår, så sørg for at holde fugtet og beskyttet med balsam så godt.

Læs også:

4. Prøv en ny styling agent

Mange af de populære styling agenter på markedet, ligesom gel og voks, arbejde ved enten sammenklumpning dit hår sammen eller tynge det ned. For fyre med tykt hår, betyder det ikke anledning til problemer. Men hvis du har fået tyndere hår, kan denne udsætte forskellige huller i i din hovedbund. Hvis du er på jagt efter et godt produkt, der vil holde dit hår på plads og give gøre dit hår ser tykkere, så prøv mousse. Den er designet til at tilføje en lille elevator til dit hår, så det ser tykkere end det er. Hvis du er usikker på, hvor effektivt mousse virkelig er, tage et kig på de store frisurer fra 80'erne. Bare ikke kopiere dem!

load...

Hvis mousse ikke er dine ting, giver styling indsætte en prøve i stedet. Tænk på det som noget i mellem pomade og hår creme. Det giver dit hår en let hold uden at forårsage klumper eller gøre dit hår ser fedtet. Dette gør det fantastisk for alle, der er på udkig efter et styling produkt, der er diskret og effektiv.

5. Blow-tør dit hår

Blow-tørring er perfekt til at give dit hår nogle bounce og lidt ekstra volumen. Bare vær forsigtig med ikke at sprænge den med for meget varme, ellers kan du blive skade dit hår. Den bedste måde at føntørre dit hår er at gøre det på den laveste varme indstilling.

6. Vælg en stilfuld frisure, der arbejder med tyndt hår

Hvis du har været tanker om at ændre din frisure, kan du lige så godt gå med noget, der skaber den illusion, at du har fået en tyk leder af hår. To af de mest stilfulde frisurer ud, den side del og underskæringen, tilfældigvis både være stor for at tilføje et ekstra lag af tykkelse til dit hår. Og hvis du går efter noget lidt længere, så prøv en klipning, der giver dig en pandehår, så du er i stand til at skjule udtynding omkring din hårgrænse.

load...

Som du kan se, er der en række forskellige måder at tilføje mere volumen til dit hår uden at foretage ekstreme ændringer. Og husk, hvis du er bekymret med dit hår udtynding, er der en række forskellige behandling planer til rådighed, der kan hjælpe dig med at bremse eller stoppe virkningerne af mandlig skaldethed, så du kan holde det samme hår i de kommende år.

load...