6 hot trends i korte hårklipp til kvinder 2019

10 november 2018

De varmeste korte frisurer er mere kantede og mere moderne end nogensinde. Stilfulde udseende omfatter lange pandehår med korte sider, mussy shags, og lange nejer. Mange kvinder, herunder berømtheder, der også går efter det naturlige look med mindre styling og mere pjusket, levede-inhair.

Hvis du tænker på at gøre det kort hår springet eller blot ændre din frisure, disse tendenser er sikker på at behage. Det er især tilfældet, hvis du kan lide en minimal eller vaske-and-go stil.

Ville kort hår passer dig?

Den store nyhed er, at næsten alle kan slippe af sted med en kort frisure. Nogle stilarter virker bedre med visse ansigtsformer og hår teksturer, selv om.

load...

Den generelle mål er, at dit hår giver dig en illusion af et ovalt ansigt. Det betyder, at du ønsker at vælge et snit, der forlænger dit ansigt, hvis det er runde eller en, der blødgør din jawline hvis din form er en smule mere firkantet.

Coco Chanel sagde det bedst i sin berømte citat: "En kvinde, der skærer hendes hår er ved at ændre hendes liv.” Det er sandt, og hvis du er klar til at tage springet, lad os udforske nogle varme stilarter at overveje.

Den nisse frisure

Audrey Hepburn var den oprindelige berømthed med nisse hår og Mia Farrow populariseret udseendet i 60'erne. I de seneste år har nisse hår dukket op på et væld af smarte sangere og skuespillere, herunder Michelle Williams, Ginnifer Goodwin, Emma Watson, Carey Mulligan, Halle Berry, og Anne Hathaway.

load...

Mens mange nisser er traditionelt kort over det hele, den moderne nisse tendens til at være urolig og tekstureret med længere pandehår, der giver dig et væld af styling muligheder.

Bedste hår tekstur

Den nisse virker bedst på kvinder med tyk, naturligt bølget hår. Snittet muligvis ikke tilstrækkelig længde og volumen for kvinder med fint, glat hår, medmindre du bruger en masse produkter til at give det lidt løft.

Bedste Ansigt

Nisser er store nedskæringer forwomen med hjerteformede, firkantede og ovale ansigter. Det er et godt for kvinder med runde ansigter, også. Du ønsker måske at holde dine pandehår lang og stil dem frem eller op for at skabe illusionen af ​​længde.

Bedste hårprodukter

En anstændig støbning pasta eller voks kan gøre yourpixie ser fantastiske og holde yourlook hele dagen lang. Oribe hårpleje Fiber Groom er en greatoption. Du kan også bruge en lille forgyldt flad-jern at tæmme dit korte hår. Den BaBylissPro Nano 1/2" Mini Jern er en favorit.

load...

Den Shag, moderniseret

Shag frisurer har eksisteret i årtier. Men der er en stor forskel fra de hårbånd shags og multe i 1980'erne og nutidens super cool moderne rulletobak.

Den shag i dag handler om en Mussy, pjusket look, urolig ender, og blid lagdeling. Det er den perfekte hurtig styling snit, der er ofte slidt lige over skuldrene. Det er også en, der smigrer enhver ansigtsform og virker på både fint og tykt hår, uanset om det er lige eller bølget.

Bedste hårprodukter

Shags handler om at skabe tekstur og denne stil er bedst med minimal styling. For at få det Mussy, urolig udseende, vil du ønsker touse et salt spray eller teksturering spray og kan kradser dit hår som det tørrer.

Bring din naturlige bølge med en havsalt spray ligesom Bumble og Bumble Surf Spray spritzed på håndklædetørt hår og derefter lufttørre eller let blæses tør. Youcan gøre det samme med en strukturering spray, såsom asOribe hår Pleje Tør teksturering Spray.

Naturlig afgrøde eller slanke nisse

For sort hår, tendenserne forbliver med temmelig korte afgrøder. Du har stadig vælge at gå fysisk eller med en slankere, afslappet look. Hvad de har til fælles er volumen på toppen, som kan forlænge dit ansigt og vise en lang hals.

De naturlige hår tendenser hælder mod et par inches af hår, der er plukket ud eller snoet ind i en ikke-så-perfekte afro. Det er et fabelagtig look, der er problemfri og ideel, hvis du er i humør til at omfavne dit naturlige hår tekstur.

Læs også:

På den slankere side, en stor nisse med masser af lag er varm og super sexet. Det kan være nødvendigt for at slappe af dit hår til at få dette udseende, hvilket betyder, at du ønsker at holde det meget sundt. Men denne beskårne nisse efterlader dig med mindre hår at rode med. Det kan også tilpasses til enhver fysisk hår tekstur. Bare spørg din stylist, hvordan en nisse kan arbejde for dig.

Bedste hårprodukter

Uanset hvilken trend du følger, er det altid vigtigt at bruge store fugtgivende produkter på sort hår. Det kunne være hår mælk eller noget så simpelt som sheasmør for at øge hårets olier.

Den bob, ustruktureret

Den bob er en klassisk frisure, der aldrig går af mode. Den trendiestbob er Mussy og ustruktureret og har lidt af kanten til det. Disse pjusket nejer synes at ende på hagen eller lige under det. Du kan tilføje stumpe pandehår eller frynser for en virkelig edgy look.

Enhver med en flot jawline og hals vil se godt ud i en bob. Hvis du har et rundt ansigt, kan en længere bob være en bedre løsning.

Som for hår tekstur, bobs virker bedst på tyndt til medium hår. Med den rette mængde af lag og en dygtig stylist, selv kvinder med krøllet, tykt eller groft hår kan trække ned af en bob, selv om.

Bedste hårprodukter

Til dette grov-up look, et salt spray ligesom Bumble og Bumble Surf Spray er et godt valg. Hvis du har bølget eller krøllet hår, som du ønsker at rette, prøve noget som John Frieda Frizz Ease Straight Fiksering Styling Crème.

Den lange bob

Den lange bob (også kendt som en lob eller demi-bob) er en stor kort frisure, der efterlader dig med lige nok længde til at lege med. Ifølge Vogue Magazine, der hedder demi-bob en hot tendens, det er en bob, der falder et sted mellem midten af ​​nakke og skuldre. Det er også blevet spottet på mange skuespillerinder og modeller.

Alle ser godt ud i en lang bob, så have det. Bare sørg for at overholde reglerne i denne klipning:

Bedste hårprodukter

Bobs sagtens kan glattes eller grov lidt. Den Mussy udseende kommer, igen, fra salt spray og lufttørring.

For en glat frisure, skal du have en rund børste samt en flad pensel for at afslutte look. To, der kommer stærkt anbefales er Luxor Pro Royal Citrus Termisk Keramisk Round Brush og Sephora s Paddle Brush.

Super-kort, edgy nedskæringer

Hvis du er en kvinde, der elsker nogle kant i dit look, super-kort nedskæringer forblive på toppen af ​​tendenser. Mens Pompadour og pigge er stor, er udseendet trending mod lange, lige pandehår, der er vendt alle over.

Mange af disse ser er meget gerne en nisse, med korte lag i ryggen og langs mindst en side. Den virkelige forskel kommer op foran. Holde super lange pandehår giver dig mulighed for at glatte dem tilbage, tørre dem til siden, eller drapere dem over et øje for et mystisk udseende.

Hvis du har den personlighed, hoved til din favorit stylist og se, hvad han kan gøre for at opfriske dit look. Glem ikke at lege med farver, fordi du aldrig kan gå for fed.

Bedste hårprodukter

Skarpe snit kræver ofte støbning pasta og styling cremer. Du kan få gode på apotek og udelukker ikke produkter formuleret til mænd, såsom American Crew Fiber Pliable Moulding Creme til mænd.

load...