5 tricks til at finde en frisør, der passer til din personlige stil

11 november 2018

At finde den rigtige frisør er som at komme på tværs den hellige gral. Det betyder, at du har fundet en person med omfattende hår viden, der ved, hvordan man arbejder hårklippere så præcis som en kirurg bruger en skalpel. Og de er også sandsynligvis sjovt at være omkring. I dag vil vi se på nogle af de ting, der sætter en stor barber bortset fra en middelmådig én, så du får en førsteklasses klipning hver gang.

Slår sig ned i barbershop tradition

Hvis der går til barbershop er en ny oplevelse for dig, vil der være nogle mærkbare forskelle fra unisex salon. For startere, barbershop er mere end bare et sted, hvor du får dit hår klippe. Det er et sted for fyre at hænge ud og snakke samtidig få en hurtig klipning og barbering. Det er også meget bedre end din run-of-the-mill butikskæde, fordi du har tendens til at se de samme barberer på regelmæssige og de får at vide din hårtype og hvordan du ønsker det skæres. Og som en ekstra bonus, er barberer ikke beskæftiger sig med hår i almindelighed, de specialiserer sig i mænds hår. De har et væld af viden om, hvordan * dit hår * skal se ud.

load...

Så hvad skal du kigge efter, når shopping for en barber?

1. Find en barber, der stiller spørgsmål

Du ønsker at have tillid til dit hår til en person, der er i stand til at give dig præcis, hvad du leder efter. Og en barber, der bare er afhængig af vagt-numre er formentlig ikke den slags person. En god barber ønsker at finde ud af præcis, hvordan du ønsker dit hår til at se, hvad man vil om dit hår, og hvad du ønsker du kunne ændre om din nuværende stil. På den måde kan de bestemme den bedste fremgangsmåde, når der skæres dit hår, samt hjælpe dig vælge den rigtige form for styling produkt til din frisure. Dybest set, du vil have nogen, der er i stand til at tage sig tid og lære mere om dine forventninger med henblik på at give dig den stil, du forestiller.

load...

2. Din barber skal beder om feedback

Din tid på barbershop bør ikke være en in-and-out prøvelser. En god klipning eller barbering kan ikke forhastet, og din barber bør tage sig tid til at spørge dig, hvad du kan lide eller ikke kan lide ved den måde, dit hår bliver skåret. Måske er det ikke kort nok på siderne, eller du ikke kan lide at hvirvel i håret på bagsiden af ​​dit hoved. Din frisør kan derefter foretage justeringer, så du ikke ender med at gå hjem med en subpar klipning.

Læs også:

3. Giv ham en prøvekørsel

Hvis du tænker på at prøve en barber, men stadig usikre tillidsfuld et nyt fyr med dit hår, skal du starte i det små. I stedet for at have dit hår helt redone, har barberen forme det op, glatte dit hårgrænse, eller gøre dit skæg lidt pænere. Enhver barber, der er dygtig med neglesaks og en saks kan gøre dette i deres søvn, og hvis han fumler gennem processen så er det et stort rødt flag. Og da du bare at få dit hår formet op, du behøver ikke at bekymre sig om større ændringer til dit udseende, hvis han er subpar.

load...

4. Se efter sociale medier profiler

Disse dage, de fleste virksomheder har en tilstedeværelse på Facebook og Instagram. Når du søger omkring din by for barbershops, også forsøge at finde dem på sociale medier. Det vil give dig mulighed for at se nogle af deres før og efter billeder, så du kan få en bedre idé om, hvor dygtig de er.

5. Stil spørgsmål relateret til håret

Din frisør bør vide en ting eller to om hår, ellers er han bare en glorificeret haircutter. Sørg for at stille spørgsmål om, hvordan man forvalter dit hår, hvor ofte du har brug for at få en vedligeholdelse klippe, og hvilke produkter fungerer bedst med dit hår tekstur og stil. Hvis din frisør ikke kender svaret på disse spørgsmål, han formentlig kun har specialiseret sig i at give flattops og buzzcuts, og det er ikke den fyr, som du ønsker at tage sig af dit hår.

Det sidste ord om barberer

At gå til en barber handler om mere end blot at få en klipning og barbering, det handler også om oplevelsen. Du ønsker at finde en barber, som du ramte det ud med, ellers er det bare så underligt og akavet som at gå til disse walk-in saloner. Med det sagt, du ønsker heller ikke at gå til en barber, der er for populær, især hvis han kører en en-mands operation. Det betyder, at man kunne vente en evighed at få frisket op.

Husk, der er masser af anstændigt barberer derude, men en eksemplarisk ene er ganske fangsten. Vær ikke bange for at shoppe rundt indtil du finder en barber med de færdigheder og personlighed der passer dig bedst.

load...