5 tegn en relaxer beskadiger dit hår

11 november 2018

Mange kvinder elsker udseendet og nem styling, de sidestille med afslappet hår. I stedet for at kæmpe fugtighed med en presse og krølle, nyder de rettede Lokker, der forbliver på den måde. Mens en velholdt relaxer kan give alsidighed og nemmere vedligeholdelse, kan en dårligt udført relaxer forårsage uoprettelige skader. Desværre, nogle af de advarselstegn accepteres som par for kurset. Hvis du oplever nogen af ​​følgende under eller lige efter en relaxer behandling, kan du være at lide skade på dit hår og / eller hovedbund.

Hjem relaxer kits tilbyder overkommelige priser og bekvemmelighed, men også invitere plads til fejl. Selv professionelle stylister kan lave fejl, når det kommer til at anvende kemikalier. Den bedste måde at forhindre relaxer skader (og potentielle hårtab) er at besøge en betroet pro, der præmier dit hår og hovedbund sundhed over alt andet. Ellers er der en risiko for, at du vil opleve en eller alle af disse problemer.

load...

Brændende

Nogle kvinder mener, at "skønhed er smerte", men det betyder ikke at være sandt. Det bør absolut ikke gælde for den brændende fornemmelse nogle kvinder føler fra relaxer kemikalier. Tror ikke, at smerten kun sker, når en relaxer er tilbage på alt for længe. Din hovedbund kan være følsomme over for en bestemt formulering, og så det på selv den mindste tidsperiode kan medføre alvorlige smerter.

Alt for mange kvinder vente på brænde, tro deres hår vil vise sig mere lige jo længere de kemikalier forblive på. I mange tilfælde er knogle glat hår simpelthen overprocessed. Ignorerer tidsramme instruktioner er en opskrift på potentiel og permanent katastrofe. Så snart du føler snurren fra en relaxer ansøgning, skyl det ud med rigeligt vand. Sørg for, at det er lunken, så du ikke oplever endnu mere brændende. Bedre endnu, skal du ikke vente på en relaxer til "snurre". Afbrænding er ikke normal.

load...

Sår på hovedbunden

Sammen med brændende, kan du opleve sår på din hovedbund snart efter at få en skadelig relaxer. I nogle tilfælde kan de sår sive væsker og / eller skorpe forbi. Dette er en alvorlig tegn på skader, der kan føre til infektion og / eller permanent hårtab.

Igen, kan du udvikle sår skyldes en reaktion på de kemikalier, uanset hvor længe de er tilbage på dit hoved. Du kan være allergisk eller relaxer kan være lav kvalitet (en anden grund til at se en stylist, som de har professionelle produkter til deres rådighed). Enhver relaxer, der forårsager en pause i huden er gået for langt.

Læs også:

Udtynding

Tynde hår er undertiden uundgåelig, men som regel kun i tilfælde af genetik eller naturlig aldring. Nogle kvinder er plaget af fine hår på grund af arvelighed, men andre lider af tyndere hår fra relaxer skader. Overprocessing er en væsentlig årsag til hårtab. Fortsat at anvende kemikalier på allerede tyndt hår eller beskadigede hårsække kan i sidste ende føre til skaldethed. I stedet for at forsøge at slappe af hår så lige som muligt, hvilket ofte fører til halte Lokker, der ikke har et stil godt, skæres den tid du forlader relaxers på. Du får mere fylde og volumen, og mindske risikoen for skader.

load...

Brud

Hvis det ser ud som dit hår ikke vokser, er det muligt, at det er at bryde med samme hastighed (eller hurtigere end) den vokser. Medmindre du har en pålidelig og erfaren partner til at hjælpe dig anvende en relaxer, er det vanskeligt at gøre et godt stykke arbejde på bagsiden af ​​dit hoved. Overlapning er almindeligt og fører til brud.

Identificering brud er ikke altid let, da vi normalt kaste hår hver dag (alt mellem 50-100 er almindeligt). Hvis du hele tiden finde korte hår liggende rundt efter styling, er dette sandsynligvis brud i stedet for at kaste. Sammen med afslapning, vil du sandsynligvis opleve mere brud, hvis du medtager varme styling i din pleje rutine.

Tørhed

Relaxers er designet til at bryde disulfidbindingerne i håret, så i sagens natur, de forårsager skader. Fordi håret akslen undergår en sådan ændring, er det svagere end sundt, naturligt hår (alle naturlige hår er ikke sundt). Det er ikke så nemt at holde fast i fugt, så tørhed er ofte et resultat. Tilføj det faktum, at afslappede kvinder ofte holde sig væk fra vand, indtil deres næste shampoo og tilstand session, og det er klart, at kemisk rettede hår ikke kan få al den fugt den har brug for.

Dette vil igen, fører til tørhed. Olie sheens, spray og lotion faktisk ikke tilføre fugt; de er designet til at holde den på, men håret skal være fugtig, før du tilføjer produkter. Ellers er de blot sidde på toppen af ​​håret og hjælper med at holde fugt i skak.

load...